keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Haastetrio 2015 / kesäkuu: kuivamarmorointi

Jouduin skippaamaan parit lakkaukset, jotta sain kesäkuun osalta Haastetrion kynnet julki. Meni vähän myöhäseksi, mutta ei sitä aina voi kaikkea muistaa :D


Tässä kuussa kuivamarmorointikynsistä tuli kivat, vaikka en osaa vieläkään marmoroida ilman kaljuja kohtia. Ilmeisesti painan nuppineulalla liikaa, mutta en saa kevyemmällä liikkeellä mitään aikaseksi. Näillä mennään!Kaikissa kynsissä pohjalla on yksi uusia Essencejä, nimeltään Serendipity. Sävyltään se on harmahtava violetti, sellanen tosi kiva murrettu sävy. Minä ainakin tykkään ihan hirmusesti lakasta! Koostumus oli tosi mukava, ja kaksi kerrosta riitti. Serendipity ei ollut ollenkaan niin paksua kuin saman merkin Play With My Mint, mistä plussaa.

Edellä mainittu Play With My Mint päätyi lakkaukseen kuitenkin, sillä sen sävy sopii loistavasti Serendipityn kaveriksi. Siispä kuivamarmoroinnit tein näillä kahdella lakalla. Lisää minttua lakkaukseen tuomaan lisäsin nimettömään Splash-glitteriä. Poimin vielä pari valkoista glitteriä etusormeen.


Tällä hetkellä ajatukset harhailee niin paljon ja elämä muistuttaa vuoristorataa, joten omaan korvaan tämä teksti kuulostaa tosi sekavalta. Päädyn siis toteamaan vain, että pidin lakkauksesta ja väriyhdistelmästä :)


Essence - Serendipity
Essence - Play With My Mint
L.A. Girl - Splash22 kommenttia :

 1. Ihana väriyhdistelmä ja aivan upeat kynnet! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi ♥ Nuo värit on ihan täydelliset yhdessä!

   Poista
 2. onpas ihanat <3 kauniin väriset :)

  VastaaPoista
 3. Oiii kuinka nätit! Tuo glitteri on herkku ja tosi hyvin onnistunu kuivamarmorointi. <3 Kokeilen yks päivä kuivamarmorointia, mut siitä ei tullu mitään. :D Miten onnistut niin hyvin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ^^
   En osaa sanoa, kun välillä tuntuu ettei onnistu lainkaan :D Lakkaa ei kannata kerralla laittaa kynnelle hirveästi, vaan mielummin lisää sitten vähän jos näyttää tarvitsevan. Kannattaa myös käyttää nuppineulan terävää päätä, sillä se on tarpeeksi ohut marmorointiin. Näissä kynsissä lakkasin ensin pohjalle Serendipityä ja sen ollessa märkää lisäsin minttua lakkaa kolmena pallona ympäri kynttä. Sitten vaan nuppineulalla vetelin pitkin kynttä ympäriinsä niin kauan, että lopputulos miellytti silmää :)

   Poista
 4. Onpa ihana väriyhdistelmä! Ja tuo marmorointi näyttää hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Ei olisi toisaalta heti tullut mieleen yhdistää näitä värejä, mutta onneksi kokeilin :)

   Poista
 5. Tosi nätit! Ihana väriyhdistelmä. :)

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtavat<3 Tykkään väreistä ja yksinkertaisuudesta! :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat<3 Sopii värit tosi hyvin yhteen!

  VastaaPoista
 8. Oih että kuinka kauniin hempeät ♥ Hirmu ihana väriyhdistelmä, ja taas tosi onnistuneet kuivamarmoroinnit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jälleen ihanasta kommentista! :)

   Poista
 9. tosi sievät <3 hyvät värit (ofc koska minttu) ja splash sopii tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, minttu toimii aina ;) Kiitos ♥

   Poista