tiistai 30. kesäkuuta 2015

Pöllösiirtokuvia ja vinyylejä

Sain jo keväällä Born Pretty Storesta muutamia testituotteita, mutta 31 päivän kynsihaaste on vähän rajottanut tuotteiden käyttöä. Nyt haaste on stopannut hieman, sillä galaksikynsien tekeminen on mulle tosi suuri kynnys enkä vaan saa aikaiseksi tehdä niitä. Kun haaste ei suju, on hyvä kaivaa testituotteet esiin :)


Ihastuin tosi paljon verkkokauppaan uutena tulleisiin pöllösiirtokuviin, ja valitsin testiin kaksi arkkia sellaisia. Tänään esittelyssä on tämä suloinen siirtokuva-arkki. Näistä pöllöistä ei ollut mitään pahaa sanottavaa; hyvin toimivat ja onhan nuo nyt ihan mahdottomat söpöjä!

Samoihin kynsiin kokeilin testiin tulleita kynsivinyylejä. Tällä hetkellä myös Mi Nailsin vinyylit on kotiutuneet, mutta aattelin kokeilla nämä Born Pretty Storen vinyylit ensin alta pois. Eikä kyllä näistäkään ole pahaa sanottavaa. En ollu ennen vinyylejä kokeillut, joten en oikein osannut odottaa mitään parempaa. Vinyylien materiaali on kivan ohut ja ne tarttuivat tiukasti kynsille.Peukuissa ja etusormissa on OPI:n My Dogsled is a Hybrid, jonka sävy sopi täydellisesti siirtokuviin. Glitteriksi pikkurilleihin ja nimettömiin valitsin sinivihreän Color Clubin Beyond the Misteltoen, joka on ollut kynsillä viimeksi kolme (?) vuotta sitten. En muistanutkaan, miten näyttävä glitterlakka on kyseessä! Ennen seuraavaa käyttöä se tosin kaipaa hiukan ohentamista..

Nää olivat muuten mun reissukynnet, kun käytiin päiväseltään Tallinnassa viime viikolla. Sieltä tarttui mukaan ainoastaan yksi lakka, joka on esittelyssä heti seuraavassa postauksessa :)OPI - My Dogsled is a Hybrid
Color Club - Beyond the Mistletoe
Gina Tricot - WhiteSiirtokuvat ja vinyylit on saatu testiin Born Pretty Storesta. Koodilla 2UG10 saa 10% alennuksen tilauksista, ja kaupassa on postitus kaikkialle ilmaista. En hyödy koodin käytöstä tai linkeistä.

28 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Pidin itsekin kokonaisuudesta paljon!

   Poista
 2. Oiii miten söpöt pöllökynnet! <3

  VastaaPoista
 3. Oijoi. <3 Älyttömän söpöt! Noi siirtokuvat on ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Fani ♥ Ne on tosi vallottavia, saatan joskus tarvita lisäarkin ;)

   Poista
 4. Onpa hassua, kun suunnittelin vasta kynnet, joihin oisin käyttänyt samoja siirtokuvia ja My Dogsled is a hybridia ja valkoista! :D Söpö lakkaus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä sattuma! Tosin noissa pöllöissä on ihan samaa sävyä kuin mitä MDIAH on, joten en ihmettele, että muillakin on käynyt mielessä :) Kiitos!

   Poista
 5. Ihanat! En kestä kuin suloinen tuo pöllö on. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Haha, ne on tosi sulosia ♥ Ei raaskisi edes käyttää :'D

   Poista
 6. Ihanat! Mulla on myös noita pöllöjä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva juttu, nää on vielä niin hyvälaatuisiakin siirtokuvia :)

   Poista
 7. Noi pöllöt on superhienoja! ♥ Kauniit kynnet oot tehny niiden ympärille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milba! Tykkään ihan älyttömästi noiden siirtokuvien värimaailmasta :) Mulla olis vielä toinen pöllösiirtokuva-arkki, siinä on vähän värikkäämpiä yksilöitä 8)

   Poista
 8. Ihanat pöllöt ja kaunis värimaailma :)

  VastaaPoista
 9. tuii miten söpöskät kynnet ! <3 onneksi otit ton glitterin käyttöön ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle kun muistutit sen olemassa olosta! ;D ♥

   Poista