tiistai 7. heinäkuuta 2015

31 day nail challenge | Day 20: Water marbled

Vesimarmorointiteemasta olin tosi innoissani, sillä nykyään tulee marmoroitua harvemmin kuin ennen. Into kuitenkin laantui heti ekan kynnen valmistuttua, koska kaikki ei vaan mennyt putkeen tällä kertaa.


Essien Blossom Dandy käyttäyty marmoroinnissa ihan loistavasti, joten sitä en syytä. En muuten pystynyt elämään ilman tätä minttua, vaikka alussa niin aioinkin. Olin kyllä monta kertaa lakkaa ostamassa, mutta joka ikisestä kivijalkakaupasta se oli aina loppu. Viime viikolla Citymarketin Essie-hyllylle saapuessani löysin yhden ainoan Blossom Dandyn piilotettuna tarjouslapun taakse ja kävelin kassalle. End of the story.Marmorointiongelma johtu selvästi Ginan valkoisesta lakasta, vaikka se on ennen toiminut kohtuullisen hyvin. Nyt se ei vaan suostunut leviämään veteen nätisti, joten kuviot sain tehtyä just ja just ja lakat sekottu toisiinsa. Harkitsen vahvasti akkuveden ostoa.

Koska marmorointikuvio ei näkynyt kynsillä selvästi, kuvittelin holotopperin korjaavan asian. Uskokaa tai älkää, mutta ei korjannut :D Kuvio näkyy nyt vielä heikommin, parissa kynnessä ei melkein ollenkaan.


Vaikka toteutus ei mennytkään ihan putkeen, niin tykkäsin silti näistä. Tuo Essencen holotopperi on ihan huippu; jokaisen tulis omistaa se! Mulla ei ole China Glazen Fairy Dustia, mutta kuulemma Essencen versio on aikalailla vastaava. Mulle kelpaa ainakin loistavasti, ja suunnittelen jo käyväni hakemassa suoraan toisen pullon Essenceä ;)


Essie - Blossom Dandy
Gina Tricot - White
Essence - I ♥ Magic

18 kommenttia :

 1. Ihanan herkät ja eteeriset marmoroinnit. Ei sen aina tarvitse olla niin in your face -kuvio :). Tuo Essencen holo on täsmälleen samanlainen kuin keijupöly mutta siinä on ehkä vielä vähän tiheämmässä holohippusia. Itse ostaisin nyt Essencen, jos pitäisi päättää näiden kahden välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :)
   Hyvä tietää, ei siispä tarvii harmitella Fairy Dustin puuttumista. Mulla on kuvissa aika reilu kerros holoa, joten varmaan ohuemmilla kerroksilla saa enemmän FD:n näköstä jälkeä :)

   Poista
 2. ihanat <3 minttu toimii ja glitteri teki näistä ihanan blingit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Oisvat luultavasti olleet aika laimeet ilman holoa :D

   Poista
 3. Onpa kauniit! Niin hempeät ja herkät ♥

  VastaaPoista
 4. Tosi söpöt! Ei se ees jaittaa ettei tuota marmorointia näy niin paljo, jotenki se sopii näihin kynsiin. :) Pitää varmaan käydä ostamasa tuo Essence.. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Livenä se näky kyllä selvemmin, mut kuvissa huonosti. On kyllä totta, että tuollanen hempeä marmorointi sopi väreihin hyvin :)
   Suosittelen Essenceä! Ihanaa, kun nykyään merkin tuotteita on helppo saada Suomestakin.

   Poista
 5. Tosi hyvin oot onnistunut mun mielestä! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Vaikka paremminhan se sujuu, kun säännöllisesti marmoroi. Pitäis muistaa useemminkin! :)

   Poista
 6. Laitan vielä tännekin jotta varmasti huomaat - sinulle on sähköpostia ;) ♥

  VastaaPoista
 7. Ihanan viileä lakkaus :) kun olis vielä lämmin sää sen seuraksi niin olis kesä hyvin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No niinpä, saisi tulla taas lämpimät kelit.. Vaikka ainakin täällä Etelä-Suomessa on tällä hetkellä ihan nätti sää :)

   Poista