torstai 9. heinäkuuta 2015

31 day nail challenge | Day 21: Inspired by a color

Viimeinen kolmannes haastetta käynnistyy nyt! Tämä osa on mun mielestä haasteessa se haastavin kolmesta, mut eiköhän tästäkin selvitä. Kun piti inspiroitua väristä, valitsin ensin neonkeltaisen, johon päätin yhdistää tribaalikuvioita. Mulle tulee heti kaikista neonväreistä mieleen tribaalit, joten se oli luonnollinen valinta.

Lakkasin kynnet jo aiemmin päivällä keltaisiksi, mut illan ja yön jälkeen ne oli jo poistokunnossa. Päätin samalla vaihtaa lakkaa ja väriä, joten kynsille sudin China Glazen Grass Is Lime Greeneriä. Kevyellä kädellä lakattuna kolme kerrosta takaa tasaisen tuloksen ilman ongelmia. Ihan mieletön väri antaa tosi paljon anteeksi :)


Halusin edelleen koristella kynnet tribaalikuvioilla, joten kuivatin pohjalakan OPI:n Drip Dry -tipoilla ja lätkin päälle vinyylejä. Sain Mi Nailsilta tilaukseen mukaan muutamia pieniä testivinyylejä, kun tilauksen toimitus viivästyi jonkin verran. Koska nämä ovat vain testikappaleita, ei laatu ole ihan paras mahdollinen. En saanut tarkkoja rajoja aikaiseksi, mut en antanut sen haitata.Loppuihin kynsiin laitoin hopeita niittejä. Aluksi testasin etusormiin kolmioniittejä, mut harmillisesti ne oli liian isoja kaareville etusormien kynsille. Niinpä laitoin etu- ja pikkusormiin tavalliset neliöniitit, ja peukuissa oli kolmioniitit. Kivalta näyttää noinkin! Näistä tuli todelliset kesäkynnet 8)


China Glaze - Grass Is Lime Greener
Gina Tricot - Black

tribal-vinyylit

18 kommenttia :

 1. Oi että mä tykkään näistä! Aivan mahtavat<3

  VastaaPoista
 2. Nää on kyllä hienot, väritkin sopii yhteen tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Neonvärien kanssa toimii aina musta, en osaa edes muuhun niitä yhdistää hyvin :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitoksia! Grass on ihan huippu väriltään 8)

   Poista
 4. Oo! Kiitos inspiraatiosta, aion apinoida! :D Oon jo varmaan pari viikkoa halunnu lakata tällä, mut en oo keksiny riittävän mieluisia koristeluja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa, jos tästä oli tosiaan apua! Kirkkaat värit ja tribaalikuvio toimii :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiiitos ♥ Kun ei ulkona näytä kesältä, pitää se loihtia kynsille :D

   Poista
 6. Upeet (: Mä aina tappelen ton Grass is Lime Greener kanssa ku en millään saa sitä levitettyä ilman raitoja ja kaljuja kohtia :/ Joudun aina laittamaan jotain 4 kerrosta sitä ja silti jostain kohtaa aina näkyy läpi. En vaan osaa sen ohuen sivelminen kanssa. Silti en myy sitä, koska se vaan on nii ihana värinen :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No höh.. Ite oon huomannu, että tärkeintä tosiaan on lakata tosi kevyin ja vähin vedoin. Mulla menee aina pari ekaa kynttä totutteluun, jos en oo pitkään aikaan tuota lakkaa käyttäny :D Tosin, jos joku toisi mun eteen tismalleen samanvärisen lakan paremmalla laadulla, vaihtaisin Grassin siihen :p

   Poista
 7. Vau mikä kesälakkaus! Ihan hirmu hienot :) ♥

  VastaaPoista
 8. Tosi nätit :) hassua että mun isoäiti just valitsi tän lakan kynsilleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Aika räikeä valinta, mut ei ollenkaan huono :)

   Poista