lauantai 11. heinäkuuta 2015

31 day nail challenge | Day 22: Inspired by a song

Laulusta inspiroituminen oli ehdottomasti haasteen vaikein aihe tähän mennessä. Toki mä musiikkia kuuntelen, muttei jotenkin inspiroinut mikään. En viittinyt tehdä myöskään mitään pämppäyskynsiä Somersby-tölkkeineen, joten päätin vähän kiertää ja soveltaa :D Eikö ole ihan okei tehdä lakkaus, jossa käyttää biisin nimen mukaan nimettyä lakkaa ja inspiroitua siitä?

Gwen Stefani -kokoelman kultahippulakka Don't Speak sai luvan olla lakkauksen päätähtenä, jotta kynnet sopisi lauluteemaan. Henkilökohtaisesti en voi sietää Gwen Stefanin musiikkia, mut ihmeen kivat kokoelmat OPI silti julkaisi.


Nimettömässä ja keskisormessa on ensin aluslakan päälle sudittuna kultahippulakkaa, jonka päälle lakkasin valkoisen pohjan jättäen juuren paljaaksi. Sitten vähän millin paksusia vinyylejä päälle ja tyhjät kolot värittelin mustalla akryylimaalilla. Valitsin akryylimaalin kynsilakan sijasta, sillä se on paljon helpompi käsitellä eikä lähde valumaan niin helposti. Siltikään en saanut siistejä rajoja vinyyleillä loihdittua, joten sivellin käteen ja raitoja paikkailemaan.

En oikeastaan ymmärrä ollenkaan, miten vinyyleillä voi saada mitään siistiä jälkeä aikaiseksi. Mä en ole kertaakaan onnistunut saamaan siistiä rajaa, joten jatkossa varmaan hoidan homman vapaalla kädellä kuin aina ennenkin. Itse asiassa muihin kynsiin maalasinkin viivat vapaalla kädellä, mikä osottautu paljon helpommaksi ja nopeammaksi tavaksi.


Nyt tehdään muuten historiaa kynsiharrastukseni aikana, sillä tällä hetkellä kynsissä on yhteensä neljä suodatinpussipaikkaa. Siitäkin huolimatta, että kynnet ovat nyt tosi lyhyet. Mun kynnet ei vaan ikinä kestä kesällä ilman kulmien lohkeilua.

Vaikeuksista huolimatta lopulta pidin kynsistä, vaikka alussa ajattelin niiden epäonnistuneen. Monesti käy niin, että yhden nukutun yön jälkeen kynnet näyttääkin ihan kivoilta :)


OPI - Don't Speak
Flormar - WL03
Gina Tricot - White

Oumaxi-akryylimaalit, valk. ja musta

v-malliset vinyylit

10 kommenttia :

 1. outoa, mulla kyllä toimi vinyylit moitteettomasti :/ käytin ihan kynsilakkaa eikä se valunut vinyylien alle. voisko sulla olla niin kaareva kynsi että vinyylit ei tartu kunnolla? nää kynnet on silti hirmu söpöt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä ne ihan kunnolla painoin kynnelle kiinni.. Enkä oo kokenu mun kynsien olevan mitenkä kaarevat, tosi pienet ne kyl on verrattuna muitten :D
   Hih, kiitti <3 Nysäkynnet on aina niin söpöt pitkien jälkee!

   Poista
 2. Voisitko joskus kertoa miten paikaan kynsiä suodatinpusseissa ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki siitä voisin postauksen joskus tehdä :)
   Mutta näin lyhyesti: leikkaan suodatinpussista sopivan palan, laitan aluslakkaa lohjenneeseen kohtaan ja painelen palan kosteaan lakkaan kiinni. Sen jälkeen pari kertaa aluslakkaa päälle ja kuivuttua viilaan tasaiseksi.

   Poista
 3. Tosi kauniit kynnet! ♥ Ihana idea tuo lakasta inspiroituminen, en olisi itsekään osannut kappaleesta hakea inspiraatiota :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^^ Joo tosi vaikealta tuntu tehdä biisiin sopivat kynnet, mut onneksi keksin tuon lakan :D

   Poista