perjantai 24. heinäkuuta 2015

31 day nail challenge | Day 23: Inspired by a movie

Jaan nyt teillekin Annin elämänohjeen, joka tuli opittua näitä kynsiä maalatessa. Mikäli on edellisenä iltana/yönä juhlinut ja nukkunut muutaman tunnin, ei tosiaan pidä luulla pystyvänsä maalaamaan helposti kynsille tarkkoja kuvioita. Pienestä (lue: vähän suuremmasta) käsien tärinästä huolimatta sain maalausurakan kunnialla loppuun, ja oon vieläpä tyytyväinen lopputulokseen!


Leffateemaan valitsin yhden kaikkien aikojen parhaista elokuvista, 22 Jump Streetin, joka on jatko-osa 21 Jump Streetille. Ideana leffoissa on se, että kaksi huumepoliisia (Channing Tatum, Jonah Hill) soluttautuu kouluihin nuorten sekaan etsimään huumediilereitä. Varsinkin tuo kakkososa on komedioiden parhaimmistoa, jos multa kysytään. Ja onhan kummassakin Tatum.. xd

Keskisormessa ja nimettömässä on yksinkertaisesti leffan nimi. Etusormeen ja peukkuun on otettu mallia Hillin hahmon Schmidtin paidoista, ja pikkurillin raidat taas Tatumin esittämän Jenkon housuista.Kokonaisuutena kynsistä tuli hauskat, ja kuten jo totesin, maalaus onnistu ihan kivasti :) Jos ette oo vielä Jump Streettejä nähneet, niin suosittelen kattomaan!


OPI - Big Apple Red
OPI - I Just Can't Cope-acabana
Essie - Hide & Go Chic
Gina Tricot - White
Gina Tricot - Black

Oumaxi-akryylimaalit, pun., vihr., valk. ja musta

suorat vinyylit, 1 mm

Sunnuntaina koittaa lähtö perinteisesti ratsastusleirille, joten seuraavaan perjantaihin asti oon pois kotoa. Postauksia oon muutaman ajastanu tuolle ajalle, mut kommentteihin vastaaminen voi tapahtua normaalia hitaammin.

Päivitin muuten blogin Myytävät-sivun, jossa on muutamia lakkoja vailla uutta kotia. Vielä niitä on aika vähän, ja yritänkin saada lähiaikoina lisää myyntiin :)

16 kommenttia :

 1. Siiis wau!! Ihan mielettömän upeat, miten sä osaat tehdä noin tarkkaa jälkeä?! :o <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa, nyt on vaikee kysymys :D Kiitos ihan hirmusesti! <3

   Poista
 2. Oho! Nää on ihan täydelliset <3

  VastaaPoista
 3. Ää vähäkö hienot ja coolit ja mahtavasti onnistunu! Niin tarkkaa jälkeä. Haa nuot on kyllä yhet hauskimmista leffoista ja Channing on niin namupala. xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) Mietin aluksi, et oisin tehny Magic Mikesta inspiroituneena kynnet, mut koin nää helpommiksi :'D

   Poista
 4. Ihan sikamakeet! :)
  Mä oon sen ekan osan kattonut, joka oli loistava. Täytyy siis pikimmiten katsoa myös jatko-osa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Todellakin sun täytyy se kattoo; jopa ykköstä parempi 8)

   Poista
 5. tiiät kyllä jo mun mielipiteen ;) ihan huikeet kynnet, leffat ja Channing <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo Tatumi on vaa niiiin huippu :D Kiitos <3

   Poista
 6. Tosi upeet<3 Mun piti mennä kattoo tää jatko-osa elokuviin, mut se sit jostain syystä jäi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 Me oltiin kattoo tää heti ensi-illassa (yllätys :D). Näkeehän tän jo netistäkin, jos ei ostaa halua. Kannattaa kattoo ;)

   Poista