lauantai 22. elokuuta 2015

Esterin kuulumisia

Viime helmikuussa kerroin meidän toisesta kissasta, Esteristä. Kissa sai positiivisen vastaanoton, ja muutama sanoikin lukevansa mielellään lisää Esteristä tästä blogista. Nyt mennään siis ohi aiheen, koska kynsiä en oo kerennyt tehdä vähään aikaan parin muuttujan takia (niistä lisää myöhemmin). On aika kurkistaa, mitä Esterille kuuluu :)Puolessa vuodessa Esteri on saanut painoa lisää vaikka kuinka, eikä ihme, sillä tyttö syö niin paljon. Aina, kun joku menee keittiöön, Esteri juoksee perässä kerjäämään.. Esterihän ei syö kuivamuonaa ollenkaan, vaan sille annetaan kaksi kertaa päivässä pakastettua lihaa ja sen lisäksi lisäravinnoksi purkkiruokaa. Esteri on myös ihan hulluna Lidlistä saataviin herkkutikkuihin ja kermaan. Nyt alkaa tyttö olla juuri sopivassa kunnossa, ja kyllä muutoksen huomaa, kun vertaa tän postauksen kuvia edellisen postauksen kuviin! :D


Täytyy kyllä sanoa, etten oo ikinä törmänny Esterin kaltaiseen kissaan! En vaan voi käsittää, miten jollain voi olla niin paljon energiaa. Esteri on jatkuvasti säätämässä jotain: joko se leikkii foliopalloilla, auttaa äitiä kotihommissa tai toteuttaa itseään hortonomina. Esteri tekee muutenkin kaiken ihan täysillä. Silloin kun se on hereillä, niin täytyy koko ajan tehdä jotain, ja silloin kun se nukkuu sitä ei herätä mikään muu kuin ruokalautaseen osuvan veitsen ääni.

Kehräävä pallo tulee toimeen hyvin myös Zumban kanssa. Nykyään Esteri saattaa jopa itse aloittaa Zumban jahtaamisen. Siltikään se ei tykkää Zumban rakastamista painileikeistä, vaan lämäyttää veljeään kuonoon ja pakenee paikalta.


Esteri oli heinäkuun loppupuolella näyttelyissä Hämeenlinnassa. Lauantaina se sai toisen sertinsä kastraattina, ja sunnuntaina kolmannen, minkä seurauksena se valmistui Premioriksi. Sunnuntaina Esteri valittiin myös tuomarin parhaaksi kastraattinaaraaksi ja voitti lopulta paneelin. Kissa oli siis kategoriansa paras kastraattinaaras, kyllä saa olla ylpeä tytöstä ♥


Hämeenlinnassa käytiin kuvauttamassa Esteri Tessalla (pinkkitaustaiset kuvat), mutta kissa oli ihan kauhuissaan kuvauspaikasta. Pari hyvää kuvaa silti saatiin, ja myös näyttelykuvat on Tessan ottamia, joten kiitos hänelle kuvista.

Kiinnostaako kissapostaukset vielä? Zumbakin voisi näyttäytyä täällä jossain vaiheessa pitkästä aikaa :) Niin ja kynsiäkin tulee lähiaikoina, kunhan saan kuvat muokattua!

20 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Esteri on aika valloittava tapaus :)

   Poista
 2. Ihana Esteri! Awwwwwww mulla vaan iski kahta kauheemmin exokuume! Haluaisin tuommosen pullukan just ja onneksi olkoon näyttelytuloksista! :3 <3
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmönen pullukka sopis ihan loistavasti sun perskipoikien kaveriksi :3 Exot on ihan huippuja! Kiitos! :)

   Poista
 3. Missähän meidän kuvat viipyy, käytiin myös tuolla näyttelyssä Tessalla ja vielä ei oo kuvia kuulunut.. Millon sä sait kuvas?

  Ja näköjään ollaan oltu samalla tuomarilla (me tosin sunnuntaina) samaisin tuloksin, eli Marie nominoi Viktorinkin ja paneelissa napsahti yllättäen voitto! Paljon onnea Esterille hienosta näyttelymenestyksestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari päivää sitten tuli sähköpostiin. Tessa käsittelee noi siinä järjestyksessä, jossa on kuvannutki, ja me käytii kuvauttaa lauantaina. Eiköhän sunnuntain kuvatkin kohta tule :)

   Itse asiassa Esterillä oli sunnuntaina Edström, joka sen nominoi, ja Westerlund oli ykkösillä toisena tuomarina. Paneelissa voitto tuli molemmilla äänillä, ja tuo kuva on siispä paneelista :) Kiitos, ja onnea myös teille Viktorin kanssa!

   Poista
  2. Okei, no sitten vaan ootellaan! :)

   Hups, niin näkyykin olevan Tessan paneelista kuvaama kuva, enpä huomannu ensimmäisellä kerralla. :D

   Poista
  3. Juu nuo paneelikuvien vesileimat hukkuu aika hyvin kuviin :D Toivottavasti saat kuvat pian!

   Poista
 4. Vooi suloinen Esteri! <3 Onpa se kasvanut isoksi jo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös vain! Sillon tullessa se oli juuri leikattu, ja nyt kastraattina ollessaan pyöristynyt hyvin :)

   Poista
 5. Kiinnostaa, kiinnostaa ja kiinnostaa <3 Oon aivan rakastunut teidän kissoihin. <3

  VastaaPoista
 6. Voi Esteri! Ihana! Lisää vaan näitä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän kisut tulla vielä näkemään täällä! :D

   Poista