keskiviikko 12. elokuuta 2015

Skittlette pilkkutikkukukilla

Näin tutkielmaa tehdessä on välillä hyvä pitää tauko ja palata blogin pariin. Ainakin täällä kirjottaminen sujuu toisin kuin silloin, kun pitäisi kirjottaa pari sivua Ruotsin elinkeinoista.

Kynsiin sain tällä kertaa inspiraation Nailstormingilta, tosin tein vaan yksinkertaisemman version. Pitkästä aikaa kynsille pääsi Sorry I'm Fizzy Today, jonka kanssa tuli hiukan vaikeuksia lakatessa, kun kolmekaan kerrosta ei meinannut riittää. Varmasti vika oli lakkaajassa, sillä välillä kaksikin kerrosta on jo näyttäny hyvältä. Yllättäen kuitenkin Models Ownin vaaleankeltainen Banana Split käyttäytyi tosi mallikkaasti, joten varmasti oli kuun asento väärä lakkauskerralla.


Aksenttikynsiin lakkasin pohjalle Ciatén Amazing Gracien ja päälle tein vaihteeksi pilkkutikkukukkia Fizzyllä ja Banana Splitillä. Kukkien keskelle mietin hetken laittavani hopeaa lakkaa, mutta päädyin kuitenkin onkimaan Which is Witch? -glitteristä hexit jokaisen kukan keskelle. Näyttää mun silmään kivemmalta kuin kynsilakkapilkut :)OPI - Sorry I'm Fizzy Today
OPI - Which is Witch?
Models Own - Banana Split
Ciaté - Amazing Gracie

Huomenna alkaa muuten koulu, iiiks. En tosiaan tiiä, mihin kesäloma taas meni! Ja just nyt pitää alkaa helteiden, kun pitäisi istua kasista kolmeen koulussa. Onko pakko mennä kouluun jos ei tahdo? :D

14 kommenttia :

 1. Ihana lakkaus :) tosi kiva toi kukkilla reunustettu kynsi!

  VastaaPoista
 2. Nätti lakkaus :) Osaat kivasti yhdistellä värejä ja saat yksinkertaisetkin lakkaukset näyttämään hienoilta.
  Ps. Mulla alkuun toimi moitteettomasti tuo Sorry I'm Fizzy Today, mutta nykyään ihan tuskaa lakata. Ei meinaa kolmellakaan kerroksella tulla siistin näköistä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! :)
   Hmm, aika ikävää, että näin on käyny Fizzylle.. Se oli kyllä jo uutenakin vähän paksua koostumukseltaa, joten avattuna oleminen ei ainakaan auta asiaan. Jospa pari tippaa ohentajaa auttaisi?

   Poista
  2. Joo oli uutenakin jo hieman hankala.. Pitää kokeilla jos ohentaja auttaisi, on niin nätti lakka :)

   Poista
  3. Mun täytyy kans testaa seuraaan kerran :)

   Poista
 3. Onpa taas niin hurmaava lakkaus. Sinä se osaat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sinä se osaat ilahduttaa aina kommenteillasi <3

   Poista
 4. Oi miten ihanat<3 Noi kukat on hirmu söpöjä!

  VastaaPoista
 5. Voi että miten kesäiset! Tosi nätti lakkaus <3 Värivalinnat on aiiivan ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit oli omaan mieleen myös! Kiitos paljon :)

   Poista