tiistai 1. syyskuuta 2015

Glitteriä simppelisti

Oon aika tapaturma-altis ihminen, mikä tosin vielä ei ollut näkynyt blogin toiminnassa. Ennen kuin nyt. Laitettiin tuossa yksi päivä ponin perään tokaa kertaa kärryt, ja poni siinä sitten vähän lähti. Tuloksena käsivarsi ihan naarmuilla, kämmenselän ja sormien takia röntgeniin, ja istuminen oli aika ihanaa mustelmien ja kolhujen takia. Samana päivänä aamulla otin vähän osumaa vaatekaapin kanssa, joten oikean käden kyynerpää oli jo valmiiksi tosi kipeä.

Kädestä ei mitään murtumia löytyny, onneksi. Lääkärin mukaan kivun ja turvotuksen pitäis helpottua kahdessa viikossa, mitä todellakin toivon, sillä kolmen viikon päästä pitäis istua salissa kirjottamassa kuusi tuntia. Tapahtumia seuranneen päivän olin täysin vasenkätinen, ja vasemmalla kädellä kirjoittaessa sain tehtyä matikan tunnilla huimat kolme tehtävää. Kynsiä ei siis vähään aikaan lakattu.


Käsi ei oo vieläkään täysin normaali, mut kirjotus, lakkaus ja muut perusaskareet sujuvat. Tosin kahden viikon sijasta lepuutin sitä kaksi päivää, minkä huomaa vieläkin esiintyvänä särkynä. Jotta mun elämä ei olis ollut liian helppoa, juuri kun luulin parantuneeni pienestä flunssasta, se iski uudestaan vielä pahempana. Näin täällä, mites siellä?

Kynnet ovat vanhaa tuotantoa. Flunssan takia en jaksanut tehdä mitään ihmeellistä, joten valitsin kivan glitterin ja tein nimettömistä aksenttikynnet. Idean apinoin Paulina's Passionsin glitterkynsistä.


Glitter valikoitui siten, että otin kaikki omistamani Burlesque-glitterit pöydälle ja käskin poikaystävän valita yhden. Hän valitsi Extra-va-vaganza!:n, jota itse asiassa salaa mielessäni toivoinkin. Kolme kerrosta peitti hyvin, ja samaista glitteriä löytyy myös nimettömistä kultaisten pilkkujen päältä. Aksenttikynsi näkyy kuvissa hienosti ylivalottuneena, mutta uskokaa vaan, että siinä on kultaa ja glitteriä :D


Postauksen alun kirjoitin pari viikkoa sitten, joten ihan noin huonosti ei enää tällä hetkellä mene. Käden luulin jo parantuneen, ennen kuin kirjoitettuani kolme tuntia tajusin sen olevan edelleen ihan liian kipeä. Ensi viikolla alkaa kirjotukset, ja mua todella hirvittää sekä käden puolesta että muutenkin. Heräsin kirjotuksiin vähän myöhään, ja voin sanoa lukeneeni aivan liian vähän. Muutama viikko mennään siispä vielä blogin ja kynsien puolella rauhallisemmin, ja kirjotusten ja koeviikon jälkeen taas on aikaa, ehkä :)


OPI - Extra-va-vaganza!
Gina Tricot - White
Ciaté - Sand Dune

14 kommenttia :

 1. Voi kurja, mutta onneksi käsi on ilmeisesti vähän parempi edes! Hurjasti tsemppiä kirjoituksiin, musta tuntuu, että vähän kaikkien lukeminen viivästyy syksyisin siitä, mitä on ajatellut. :) Ihanat kynnet on, tosi kaunis tuo glitter!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tässä vielä pari viikkoa reaaliin, mut hiukan hirvittää se, että kirjat on luettu vasta kerran.. Ruotsia ei oo ees tullu luettua, ja ens viikolla alkaa :D Kiitos, Burlesque-glitterit on ihan huippuja!

   Poista
 2. Tsemppiä käden kanssa ja tsemppiä kirjotuksiin! Ite täälä känkkään keppien kans, ku frisbeegolffatessa revähti pohje... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Oho, tsemppiä sinnekin! Nyt voin näyttää poikaystävälle tän kommentin, kun se koittaa aina saada mua frisbeegolfaamaan :D

   Poista
 3. Ihanat kynnet! Ja voi ei, toivottavasti sun käsi paranee pian! Ja tsemppiä kirjotuksiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi! :) Toivon tosiaan, että paranee..

   Poista
 4. Voi eikä :/ Hurjasti tsemppiä kirjoituksiin, toivottavasti käsi ei aiheuta enää siellä ongelmia! :(

  Lakkaus on aivan ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän pelottaa, että kyllä se kuuden tunnin kirjottamisen jälkeen ilmottaa itsestään. Kiitoksia! :)

   Poista
 5. Yksinkertaiset, mutta kauniit :) Harmi juttu :( toivottavasti käsi paranee!

  VastaaPoista
 6. Niin nätti lakkaus, rakastan aksenttikynttä erityisesti! <3 Mullakin on nyt flunssa eikä asiaa auttanut yhtään se että menin pelaamaan alkuviikosta sählyä ja kävin agilityssä joista kumpikaan ei näköjään ollut hyvä vaihtoehto parantamaan tätä tautia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Aksenttikynsi oli kyllä onnistunu :)
   Voi harmi, paranemisia sinne! Mä koitan olla nyt tekemättä mitään rasittavaa, jotta parantusin kirjotuksiin mennessä.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Välillä täytyy mennä sieltä mistä aita on rikki :D Kiitos!

   Poista