maanantai 26. lokakuuta 2015

Army nails part. 2

Reilu kuukausi sitten oli taas sissikeikan (minkä?) vuoro, ja vaikka olin vannonut jättäväni sen tänä vuonna väliin kirjotusten takia, huomasin ilmoittautuneeni joukkueenjohtajana mukaan. En vain voinut olla tarttumatta tilaisuuteen, joka tarjosi mahdollisuuden käskyttää muita. Menestystä ei tullut, ei siitä sen enempää (en toki ole pirun huono häviäjä). Todettakoon vaan, että olisi ehkä kannattanu jäädä kotiin lukemaan ruotsia, jotta oisin saanu sen een kirjotuksista. Annan muuten taas todella hyvän kuvan itsestäni :D

Viime vuoden tapaan kynsille piti saada maastokuosia. En halunnut tehdä samanlaisia lakkauksia kuin vuosi sitten, joten nyt maastokuosit pääsi vain pariin kynteen. Nimettömien ja keskisormien printit on tehty pilkkutikuilla ja toteutettu tismalleen samoilla kuin edellisissäkin. Nuo lakat vaan ovat ihan täydellisiä tällaiseen tarkoitukseen!Loput kynnet lakkasin pelkästään mustalla, ja maastokuosien päälle lisäsin vielä kultaiset niitit. Nuo niitit kruunasivat mun mielestä kaiken, ja tykkään näistä ehkä vielä enemmän kuin viimekertaisista. Viime vuoden kynnet löytyy postauksesta, jonka jo linkitin tuonne ylemmäs :)


Gina Tricot - Black
Essie - Sand Tropez
Ciaté - Vintage
Ciaté - Fade To Greige

kultaiset, suorakulmiot niitit (saatu)

10 kommenttia :

 1. Aivan mahtavat! Army kuosi iskee edelleen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo, se on kynsissä yllättävän kiva, vaikken muuten käyttäisi :D

   Poista
 2. Erinomaisen taidokas toteutus:)

  VastaaPoista
 3. Tosi hienot maastokuviot! Mitäpä sitä toimivaa reseptiä muuttelemaan, vaikka onkin samat lakat kuin viimes :D

  VastaaPoista
 4. Oi, näistä tykkään! Mun pitää myös kokeilla tällaista armeijakuosia. En ollenkaan tajunnut, että tällaisen voisi tehdä pilkkutikulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula! Mä teen pilkkutikuilla kaikkea, ne oikeasti sopivat tosi moneen hommaan, vaikkei aluksi uskoisi :) Ehdottomasti mun suosikki "työkalu" kynsihommissa!

   Poista