keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Calm

Olin aloittamassa postauksen kertomalla, että Picture Polishin uutuuksista mun oli pakko saada yksi lakka, mutta tajusin merkiltä tulleen jo uudet uutuudet :D Edellisistä uutuuksista (eli reilu kuukausi sitten) kotiutin aivan ihanan Calmin, johon muodostin pakkomielteen heti ekan kuvan perusteella. Enkä joutunut pettymään ollenkaan avatessani lakan kirjeestä.Calmin on suunnitellut Rafi Nails -blogin kirjoittaja, jonka postauksessa on ihan mielettömiä kuvia lakasta. Jos Calm ei ole tuttu, kannattaa katsoa nuo kuvat, sillä mun kuvista ei saa ollenkaan niin monipuolista kuvaa lakasta.

Lakkasin Calmia kolme kerrosta. Koostumukseltaan lakka on jellymäinen, ja se sisältää paljon PP:lle tyypillistä holohitulaa ja sen lisäksi vielä vihertävää kimallusta. En osaa kuvailla edes lakan väriä, onko tuo nyt sininen vai turkoosi vai teal vai mikä? Ei sillä kuitenkaan niin väliä, koska ihana se on muutenkin ♥Kävin myös ulkoiluttamassa punaisia nakkisormiani auringonpaisteessa, joten pitkästä aikaa tässä blogissa tulee vastaan aurinkokuvia! Piirtäkäämme rasti seinään.


Rakkauttani Calmia kohtaan kuvaa varmaan hyvin pitkälle sekin, että otin siitä noin 150 kuvaa. Pelkkiä pullokuviakin oli kolmisenkymmentä. Miten niin liikaa kuvia?


Picture Polish - Calm

18 kommenttia :

 1. Mä skippasin Calmin ostotilanteessa muka-fiksuna ajatellen että se on kohtalaisen lähellä PP:n Lagoon lakkaa, jonka jo omistan. Aivan ihana tämäkin kyllä on! 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta eikös niiden pohjasävy oo aika sama? Toki onhan niissä erojakin, itse tyydyn toistaiseksi vain Calmiin :D

   Poista
 2. Hauskaa miten tietyt lakkasävyt tuovat mieleen tietyn bloggaajan. Calm on siis niin sulle sopiva lakka kuin voi vain olla :) kyllä kelpuuttaisin sen itsellekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä! :D Suosittelen kyllä tätä, et varmasti katuisi!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Onhan se! Harmi vaan kun kuvissa ei näy kaikki sävyt.

   Poista
 4. Voi hitsi, tarvitsen näköjään tämän(KIN)!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Eikös olekin! Tästä tuli heti yks mun suosikeista <3

   Poista
 6. Calm on vaan niin kaunis. <3

  VastaaPoista