perjantai 30. lokakuuta 2015

Caring Caramel - swatchattuna ja marmoroituna

Sain yhtenä päivänä poikaystävältä lahjaksi ihan muuten vaan The Body Shopin karamellinvärisen lakan, koska "se nyt oli lähimpänä nudea siellä kaupassa". Näköjään jotain on jäänyt päähän mun kynsipuheista, tosin ihmehän se olisi, jos mun nudelakkavillitys olisi mennyt joltain ohi :D


Caring Caramel on oikein hyvälaatuinen creme. En millään muista, lakkasinko sitä kaksi vai kolme kerrosta, mutta veikkaa kolmea ohutta.

Pelkäsin jo, että lakka olisi dupe OPI:n My Way or Norway?:lle. Caring Caramel on kuitenkin hitusen erisävyinen, joten pidän ehdottomasti molemmat. Jos ei ole niin lakkahullu kuin minä, ei luultavasti tarvitse kuin toisen niistä. Otin vertailukuvaan mukaan vielä Essencen I'm Lost In Youn.


Halusin kokeilla, miten The Body Shopin lakat toimivat vesimarmoroinnissa. Muistaakseni oon ainakin Embosnails!-blogista lukenut, että merkin lakat toimisivat hyvin. No en tiedä, missä oli vika (luultavasti marmoroijassa), mut mun vesimarmorointi ei oikein ottanut onnistuakseen. Pitkään mietin, että julkasenko näitä ollenkaan, mut menköön nyt :DCaring Caramel sai kaverikseen mintun cremen, Mint Creamin. Marmorointien pohjalla on Gina Tricotin valkoinen lakka.

En tosiaan tiiä, mitä esimerkiksi tuolle vasemman käden nimettömälle kävi, kun kuvio vaan yhtäkkiä katosi tuollein. Vasen käsi oli marmorointien osalta muutenkin aika katastrofi, onneksi oikea onnistui vähän paremmin. Lakat kyllä levisivät hienosti veteen, mut kuviota en saanut siististi tehtyä.


The Body Shop - Caring Caramel
The Body Shop - Mint Cream

14 kommenttia :

 1. Minttu-suklaa kynnet. <3 Näyttää herkullisen hyviltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä ennemminkin minttu-karamelli ;) Kiitos Fani <3

   Poista
 2. Kauniit. Tuo marmorointi on ihanan utuinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi se muiden mielestä näyttää hyvältä :D Kiitos!

   Poista
 3. Noi on upeat juuri noin, kauniin utuiset kuten joku jo sanoikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jensku! Mua itteäni vaan häiritsee se, kun teko oli sen verran työlästä, että ei lopputulos sitte niin miellyttäny :D

   Poista
 4. Kaunis lakka! Näyttää herkulliselta mintun kanssa marmoroituna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on tosi kiva sävyltään. Varsinki jos tykkää karamellisävyistä :)

   Poista