maanantai 5. lokakuuta 2015

Minttua ja nudea

Kynsien to do -listalla on jo pitkään roikkunut liukuvärjäys mintulla ja nudella. Yhtenä päivänä en osannut päättää, laitanko kynsille minttua vai nudea, joten päädyin laittamaan molempia. Ei voi kun vaan taas todeta, että mintun ja nuden yhdistelmä toimii ♥


Nudelakaksi selvä valinta oli You're So Vain-illa, jota ei pitkään aikaan ole mun kynsillä nähty (siis verrattuna siihen, mitä tahtia se ilmestyttyään blogissa näkyi). Vain-illaa lakkasin pikkusormiin sekä nimettömiin ja keskisormiin liukuvärjäyksen pohjalle.

Minttulakkana toimi Essencen pirteä Play With My Mint, jota on kaksi kerrosta peukuissa ja etusormissa. Paksusta koostumuksesta huolimatta liukuvärjäys oli melko helppo tehdä. Eipähän ainakaan tarvinnut montaa kerrosta töpötellä lakkoja, kun PWMM oli jo peittänyt kynsien pohjalla olleen nudelakan :)


Ihastuin taannoin Sigin liukuvärjäyskynsissä olleisiin salmiakinmuotoisiin niitteihin, joten mun oli ihan pakko laittaa tähän lakkaukseen sellaiset liukuvärin päälle. Lisäsin vielä etu- ja pikkusormiin pyöreät niitit, kuten Sigin kynsissäkin. Jos et ole nähnyt Sigin upeita liukuvärjäyskynsiä, voit katsoa ne täältä!

Tarvitseeko edes sanoa, että tykkäsin näistä? Lakkauksessa yhdistyy kaikki suosikkini: minttu, nude, liukuvärjäys, skittlette ja niitit. Mitäpä muuta sitä kynsilleen tarvitsisi :)


OPI - You're So Vain-illa
Essence - Play With My Mint

salmiakinmuotoiset ja pyöreät niitit (saatu)

22 kommenttia :

 1. Ooh, aivan ihana yhdistelmä, taisin just rakastua näihin!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että muutkin tykkää! Oli meinaa tosi mielunen lakkaus :) Kiitos <3

   Poista
 2. Oivoivoi ku on kauniit ihanat upeat! <3

  VastaaPoista
 3. On kyllä niin kaunis lakkaus! <3

  VastaaPoista
 4. Onpahan nätit! Itsellä roikkuu myöskin minttu+nude liukuvärjäys listalla, mikähän siinä on, että se jää aina tekemättä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nyt vaan otat sen seuraavaks urakaks, mä ootan sitä 8)

   Poista
 5. Ihanan hemppis versio mun räikeästä! :) Mintun ja nuden yhdistelmä on kyllä kaunis ja nuo kultaiset niitit on piste iin päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja kiitos ideasta! Ihanat oli myös sun kynnet :)

   Poista
 6. Oi, mäkin tykkään näistä kovasti :) ihanan herkkä väriyhdistelmä tuo nude ja minttu etenkin noin liu'ussa ja niitit antaa kivan terän. Kaikki siis kohdallaan näissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kokonaisuutena oli kyllä onnistunu lakkaus, vaikka itse sanonkin :D

   Poista
 7. Nää on niin ihanat ja sun näköiset. <3 Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös vaa olekin ihan mun tyyliset! Kiitos <3

   Poista
 8. Ei vitsi nää on upeet <3 Kummatkin lakat ja samanlaiset niitit löytyy, tää lakkaus ois jo melkein syy kokeilla pitkästä aikaa liukuvärjäystä kun huomisen työvuoron jälkeen starttaa lyhyt loma! ;) Voi että toi minttu, mä metsästin sitä puol vuotta (!!) ennen ko sain sen kiitos isosiskon avustavan haukansilmän :D Jopa Briteissä ton kohdalla oli vaan ei oota kun liikkeistä yritti löytää :) Tilailu ei okein oo mun juttu joten superhappy että nyt toi itseltäkin löytyy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ♥ Oho, jopas on ollut huonoa tuuria! Ainakin meiän Kärkkäisellä tätä minttua on melkeinpä poikkeuksetta hyllyssä. Mutta onneksi sulla on nyt PWMM, kokeile ihmeessä sitä liukuvärjäykseen :)

   Poista