maanantai 9. marraskuuta 2015

Inspiraationa oma lakkaus

Mulla oli jo pitkään pyörinyt mielessä, että täytyisi saada lakattua Ciatén superkauniilla Silhouetella. Vaikka en punaisista lakoista oikein välitä, niin Silhouette toimii ja se on ehdottomasti omistamistani punaisista lakoista paras. Mietin hetken, miten koristelisin kynnet, ja päädyin tekemään melko samanlaiset kuin aikaisemmissakin Silhouette-kynsissä. Luvassa siis pilkkutikkukukkia, jälleen.


Koska en halunnut lakkauksen olevan identtinen edellisen kanssa, lakkasin nimettömistä ja keskisormista puolet valkoisella ja puolet punaisella. Kukat pilkuttelin valkoiselle pohjalle Silhouetella ja kultaisella Sand Dunella. Kultainen lakkakin on sama kuin tammikuussa tehdyissä kynsissä. Niitit on sentään eri hyrrästä ja hieman pienempiä.

Tälläkin kertaa pidin lakkauksesta todella paljon. Taisi jopa olla viisi päivää kynsillä, mikä on ihme, koska yleensä joudun tallipäivän jälkeen lakat vaihtamaan. Kärkikulumaa toki tuli, mutta se oli helppo paikata, ja lakkaus näytti kohtuuhyvältä vielä viidentenäkin päivänä :)Ciaté - Sand Dune
Ciaté - Silhouette
Gina Tricot - White

pyöreät, kultaiset niitit (saatu)

10 kommenttia :

 1. Nää on kyllä niin mahtavat. <3

  VastaaPoista
 2. Onpa kivat :) Ja mitäpä sitä pyörää uudelleen keksimään, kun se noin hyvin toimii!

  VastaaPoista
 3. Miellyttävä väriyhdistelmä ja kauniit kukkaset :) melkoinen pysyvyys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enail! Yllätyin myös pysyvyydestä, kun mulla tosiaan yleensä kestää lakkaukset maksimissaan kaksi päivää. Kyllä
   näitä mielellään katteli pidempäänki :)

   Poista
 4. Oih että, todella hienostunut ja kaunis lakkaus! ♥ Uusi bannerikin on muuten ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Oon miettiny, että tuliko tuosta bannerista sittenkään sellanen minkä halusin. Mut kiva kuulla, että tykkäät! :)

   Poista