tiistai 17. marraskuuta 2015

Kirsikankukkia

Jälleen sain kynsiin inspiraation Instagramista, kun Picture Polish oli jakanut Darian (@sepswep) kauniit kirsikankukkakynnet. Olen tehnyt aiemmin yhdet kynnet kirsikkapuun oksilla ja kukilla koristeltuna, ja koska pidin niistä silloin paljon, halusin kokeilla uudestaan.


Tein ensin maalausta vaativat kynnet, koska olisin kuitenkin onnistunut tuhoamaan muut kynnet akryylimaaleilla. Valkoiselle pohjalle pilkuttelin ensin kukkia Ciatén pinkillä Kiss Chasella, ja niiden ympärille maalasin oksia mustalla akryylimaalilla. Siveltimenä mulla oli käytössä Picture Polishin sivellin numero 10, joka toimi jälleen hyvin.

Loput kynnet lakkasin myös valkoisella, minkä jälkeen tein liukuvärin käyttäen valkoista, vaaleanpunaista ja pinkkiä. Meinasin kyllä sotkea maalatut kynnet liukuväriä tehdessä, joten ehkä liukuväri olisi ollut turvallisinta tehdä ensin. Tosin, mä sotken aina ihan hirveästi, joten ei kai sillä järjestyksellä niin väliä ole :D


Lakkaus oli toteutukseltaan onnistunut, mutta en silti oikein viihtynyt sillä. En kyllä tiedä miksi, mutta mun mielestä tällanen koristelu näyttää paljon paremmalta Darina kynsillä kuin mun neliönmuotoisilla kynsillä.


Ciaté - Strawberry Milkshake
Ciaté - Kiss Chase
Gina Tricot - White

Oumaxi-akryylimaali, musta

28 kommenttia :

 1. Ihan mielettömät! <3 Voi kun sitä joskus oppisi maalailemaan, mutta sitä tuskin tapahtuu, kun en edes yritä harjoitella... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia! ♥ Olishan se kivaa, jos osais ihan luonnostaan tehdä kaikkea kivaa kynsille :D

   Poista
 2. Onpa kauniit! Ajattelin, että pitääpä kokeilla samantyyppisiä ja sitten muistin etten viihdy vaaleanpunaisessa. Hupsis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä en edes tajua ajatella, viihdynkö jossain värissä vai en, jos nään jotkut kivat apinoitavat kynnet :D Tosin punaisen kohdalla tiiän heti, että ei tule kuuloonkaan kokeilla sellaista lakkausta.

   Poista
 3. Kirsikankukat on ihan rakkautta! Kaunin hempeät kynnet :). Nää on just sellaiset, joista tykkään toisten kynsillä mutta omillani en viihtyisi yhtään. Onneksi voi aina katsella kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kirsikankukat on kyllä ihania ja niin nättejä :) Nää menee mullakin sellaseen kategoriaan, että omilla kynsillä ei olekaan niin kivat kuin muilla :D

   Poista
 4. Aivan ihanat! Itse en uskalla vapaalla kädellä maalailla, muuten varmaan kokeilisin tehdä samanlaiset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Nyt otat ittees niskasta kiinni ja tartut siveltimeen! Ei maalaus vaadi kuin vähän harjottelua :)

   Poista
 5. Aivan upeat, oot taitava maalaaja! ♡.♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalaaminen on tosi kivaa! Kiitos paljon :)

   Poista
 6. Minusta nää on ihan älyttömän nätit<3

  VastaaPoista
 7. Ihanat kirsikan kukkaset :) ja nuo liu'ut on ihanan herkkä lisä lakkaukseen :)

  VastaaPoista
 8. Mä olen aina hirmu myöhässä kommentoinnin kanssa, kun viikolla on niin kiireistä. Mun mielestä nämä on aivan ihanat! Kun vaan osaisin itsekin... =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule et oo ainoa! Mulla on taas bloglovinissa lukemattomien blogitekstien määrä ylittäny sadan, kun viikolla ei vaan ehdi. Kiva kuitenkin kun kommentoit, kiitos! :)

   Poista