perjantai 13. marraskuuta 2015

Messukynnet

Vihdoin vuoroon pääsee tän vuotiset messukynnet, joilla vierailin sekä Cesarsilla että I Love Me -messuilla. Olisihan nämä tietenkin voinut julkaista heti messupostauksen jälkeen, mutta kun tahdon julkaista kynnet järjestyksessä. Joudun aina kamppailemaan tahtoni kanssa, jos esimerkiksi haastekynnet täytyy julkaista ennen aiempia lakkauksia. Siksi pidän järjestyksen aina, kun se vaan on mahdollista.

Mulla oli kamalat paineet näiden kynsien kanssa. Ensinnäkin, jouduin lyhentämään kynnet taas, mistä huolimatta muutaman kynnen kulma jäi silti pyöreäksi. Halusin kynsille jotain turvallista ja tuttua, joten mietin minttua, nudea, pilkkutikkukukkia tai pilkkuja muuten, mutta mikään ei tuntunut inspiroivalta. Olin vielä yhdeksän aikaan perjantai-iltana ilman lakkoja, joten paniikkihan siinä meinasi iskeä.


Selasin vanhoja kynsikuviani ja vastaan tuli kesällä tehdyt tribaalikynnet. Siitä idea lähti tribaalikuvioihin ja minttulakkaan. Maalasin nimettömiin kokonaan ja keskisormiin puoliksi tribaalikuviot mustalla akryylimaalilla valkoiselle pohjalle. Perfektionisti nosti taas päätään, ja huomasin korjailevani maalauksia vielä kymmenen jälkeen illalla. Meinasin vielä väritellä kuviota mintulla, mutta jätin sen kuitenkin tekemättä, koska en varmasti olisi päässyt nukkumaan ikinä :D

Lopuilla kynsillä oli Essencen vanhempi minttu That's What I Mint!, jota lakkasin 2-3 kerrosta. Keskisormien kynsille asettelin vielä hopeita niittejä tribaalikuvion ja minttulakan rajalle.


Kaikista peloista huolimatta näistä kynsistä tuli ihan mun tyyliset! Kyllä näitä kelpasi esitellä :)


Essence - That's What I Mint!
Gina Tricot - White

Oumaxi-akryylimaalit, musta ja valk.

hopeat, neliöt niitit (saatu)

14 kommenttia :

 1. Ihanat ihanat iihanat, ei mulla muuta :33

  VastaaPoista
 2. Nähän on taas just niin sua, ihanat! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollasiin tapahtumiin tahtoo tehdä omantyylisen lakkauksen :D Kiitos Belegwen!

   Poista
 3. En kestä, ihan täydellinen lakkaus!<3

  VastaaPoista
 4. Kaunis lakkaus! Tuo viime hetken paniikki on mullekin tuttua juuri silloin kun haluaisi nätit kynnet johonkin tilaisuuteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Aina pitäisi suunnitella kynnet hyvissä ajoin, mut harvoin niin käy :D Onneksi kävi tässä tilanteessa hyvä tuuri, ja lakkaus onnistui.

   Poista
 5. Inspiraatiota on kyllä vaikea löytää silloin kun on paineita onnistua. Upean lakkauksen sait kuitenkin lopulta tehtyä :) Hyvä yhdistelmä tuo kuvio ja minttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep niin on! Kiitos paljon, minttulakalla harvoin menee pieleen :)

   Poista
 6. upeat <3 sä vaan hallitset tän maalaamisen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Onneksi sentään maalaus sujuu, kun leimaus ei :D

   Poista