sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Testissä Picture Polish #10 -sivellin

Messujen jälkeen oli heti pakko päästä testaamaan uusia tuotteita. Ekana testiin pääsivät Zoyan lakka Julieanne ja Picture Polishin sivellin.


Picture Polishin siveltimeen nro. 10 ei kyllä tarvinnut pettyä ollenkaan. Mulla on ollut ennen käytössä Sinan ja BPS:n siveltimiä, mutta tämä kyllä hakkaa ne mennen tullen. Sivellin liukui helposti kynnellä, ja kukat tuntuivat maalautuvan kynsille kuin itsestään. Sivellin oli mukavampi käyttää nyt kuin Cesarsilla, mutta uskon sen johtuvan siitä, ettei tekokynnelle maalaaminen ollut tuttua hommaa.

Nimettömissä ja keskisormissa on siispä tuolla PP:n siveltimellä ja mustalla Oumaxin akryylimaalilla maalattuja kukkia. Tein kukat aika rennolla otteella enkä tavoitellut mitään pikkutarkkaa jälkeä. Oon nähnyt joissain kynsissä joskus aika samantyylisen kukkakuvion, joten muistin avulla maalasin jotain sinne päin olevaa. Oon kyllä tyytyväinen maalausjälkeen, vaikka itse sanonkin :)


Loppuihin kynsiin lakkasin Zoyan Julieannea kolme ohutta kerrosta. Zoyan suti on minusta tosi hassu; se on hirmu kapea ja näyttää, ettei lakkaa tule sen mukana paljoakaan. Sitten kun sudilla koskee kynttä, syntyy kunnon lakkalammikko, joka levähtää kynsinauhoille. Julieanne ainakin oli sen verran lirua, että sain siivota sitä kynsinauhoilta tovin. Lisäksi lakka kaljuuntui helposti, joten parhaiten selviytyi hennoin vedoin lakatuilla kerroksilla.


Lakkauksista tuli tosi mieleiset, ja tätä postausta kirjoittaessakin löysin jatkuvasti itseni tuijottamassa kynsiä. Ehkä sekin kertoo jotain siitä, kuinka paljon näistä tykkäsin :)


Zoya - Julieanne
Gina Tricot - White

Oumaxi-akryylimaalit, musta ja valk.

28 kommenttia :

 1. Wautsi!! Upeat kynnet, oot älyttömän taitava <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä se aina jaksat ilahduttaa mun päivää ihanilla kommenteilla ♥ Kiitos!

   Poista
 2. Ooh, nää on ihan täydelliset. <3

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet! Pitäis kyllä kokeilla tehdä jotain tällaisia kukkakuvioita, joita vois vaikka värittää vesivärilakoilla. Nää näyttää ihan leimoilta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Muistaakseni tällainen aika samanlainen leimakuvio on olemassa. Voi kun omistais vesivärilakkoja, niin olisin varmaan jatkuvasti sivellin kädessä maalaamassa ja värittämässä :D

   Poista
 4. Uskomattoman ihanat maalaukset! Luulin näitä ensin leimoiksi, vaikka kyllä tiedän, ettet leimaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Voi olla, että pian täälläkin nähdään leimauksia.. ;)

   Poista
 5. Vau! Aivan mielettömän hienot kynnet! Olisin ensivilkaisulla väittänyt, että nuo on leimat ;) Todella taitavaa jälkeä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, et taida olla ainut, joka niin on luullut! Kiitos paljon, Katri ♥

   Poista
 6. Ihan tajuttoman hienot kukkaset! Jos et olisi esitellyt työtä sutia heti postauksen alussa en olisi ikimaailmassa tajunnut maalatuiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Oon näistä kyllä niin tyytyväinen, että ilahduttaa tällaset kommentit :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Ja kaiken lisäksi ne oli aika nopeet tehdä! Kiitti ♥

   Poista
 8. Tosi hienot kukat! Ja sen oikean siveltimen etsiminen on kyllä tuskaista, omaani en ole vielä löytänyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ootko kokeillu tätä sivellintä? Jos et, niin suosittelen kokeilemaan :)

   Poista
 9. Jos ei ensimmäinen kuva ja otsikkokin isolla kertoisi että käytössäsi on ollut sivellin, niin veikkaisin leimaa! Onnistuneet on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! Väitän kyllä, että osasyy onnistumiseen oli tuo huippuhyvä sivellin :)

   Poista
 10. Oi miten hyvin maalailit nuo kukat, vautsi! :)) Tosi kauniit kynnet. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satsuli! Tuntuu, että upea Julieanne jää vähän varjoon tässä lakkauksessa, kun kaikki kiinnittää huomionsa vain kukkiin :D

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Mulla on niin ikävä näitä kynsiä! Kiitti ♥

   Poista