maanantai 7. joulukuuta 2015

Haastetrio 2015 / joulukuu: asu & kynnet

Haastetrion asukynsille tuli hyvä syy, kun lukiolla vietettiin itsenäisyyspäivän ja valmistuvien ylioppilaiden juhlaa. Mun piti tuurata vapauden viestin vaihdossa erästä toista, joten mekko oli pakko laittaa. Lisäksi lauantaina oli tiedossa kaverin ylioppilasjuhlat, joihin menin samalla mekolla. Siispä oli aika tehdä mustaan pitsimekkoon sopivat kynnet!Mekko on ostettu pari vuotta sitten Onlysta, ja tykkään siitä edelleen tosi paljon. Yläosassa on suurimmaksi osaksi mustaa pitsiä, ja loput on hopealla hohdolla koristeltua mustaa kangasta. Koko kuvaa mekosta ei nyt ole tarjolla, mutta se on aika perus lyhyt pikkumusta. Vatsan kohdalta tiukka kuin mikä, joten liikaa ei kannata syödä :D

Tein kynsien lisäksi myös meikin asuun sopivaksi - totta kai. Silmiä korosti hopea ja musta luomiväri rajauksineen sekä iiihana Essencen Lash Princess -ripsari.Perjantaille lukion juhlaan en ehtinyt tehdä kynsille muuta kuin nuden pohjan, mutta heti kotiuduttuani sieltä tartuin siveltimeen ja maalasin pariin kynteen mustaa pitsiä. Oon kuolannu Pueenin Lace Blossom -laatan perään, mutta koska en sitä omista, täytyi maalata. Kuvio yrittää esittää yhtä laatan pitsikuvioista. Kuvioiden ruudukkoa ei millään voinut näillä taidoilla saada tarkasti tehtyä, joten päädyin vetelemään viivoja vähän sinne päin.

Kaikissa kynsissä on pohjana OPI:n You're So Vain-illa, mun lempparinude. En jaksanut maalata pitsikuviota kaikkiin kynsiin, joten loppuihin kynsiin lakkasin pari ohutta kerrosta Picture Polishin Cherishiä. Cherish on siitä kiva, että sitä voi lakata toisen nuden päälle ilman, että pohjalakan sävy muuttuu merkittävästi. Se antaa vaan kauniin lisän nudekynsiin.


Maalauksien pienestä sotkuisuudesta huolimatta voin sanoa tykkääväni lakkauksesta. Ainakin kynnet sopi asuun loistavasti, vai mitä? :)


OPI - You're So Vain-illa
Picture Polish - Cherish

Oumaxi-akryylimaali, musta16 kommenttia :

 1. Siis wau, luulin eka, että oisit leimannut nuo kuviot! :o <3 upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä voi varmaan päätellä, että ne onnistu edes jotenki päin? :D Kiitos hurjan paljon!

   Poista
 2. Ihanat! Sopii kyllä täydellisesti tuon mekon kanssa. <3 Kaunokainen oot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin kombosta myös! Kiitos Fani ♥

   Poista
 3. Mäkin luulin että nuo oli leimat, ihan mielettömät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, oikeasti? Ei tässä voi muuta sanoa kuin kiitos! :)

   Poista
 4. Vau! Mä olin kans varma leimoista! Älyttömän upeet (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä silti tahtoisin sen leimalaatan, jotta tulis siistimpää jälkeä :D Kiitos paljon!

   Poista
 5. Koko 'look' on erittäin onnistunut ja juhlava! Oot selkeesti hyvä poseeraaja. :)

  Ja hei: sun osalta haastetrio on jo suoritettu (jos et intoudu jotain kakkoskynsiä tekee tälle kuulle) - mutta taputukseni sille! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mä kattelen aina muiden kuvia ja mietin, miksen voi osata poseerata kuvissa luontevasti. Ehkä omat kuvat on aina omaan silmään vähän jäätäviä.. :)

   Ei vitsi, en edes tajunnu mainita postauksessa, että oli vika lakkaus! Toisaalta, oon kyllä eläny siinä uskossa, että teen vielä kuivamarmoroinnit kun ideakin on valmiina. Ja täytyy varmaan vielä koostepostaus tehdä, mutta kiitoksia! :)

   Poista
 6. Vau! Tosi elegantit kynnet ja muutenkin tuo juhlalook. Et sä sitä laattaa tarvii kun ei kukaan huomaa mitään eroa :D mullekin olis mennyt ihan täydestä et on leimat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ^^ Kyllä mä sen laatan silti aattelin vielä joskus hommata, koska en saa maalaamalla ihan niin pientä jälkeä tehtyä kuitenkaan.

   Poista