perjantai 11. joulukuuta 2015

Inspired by Very Emily

Very Emily on yksi mun suosikeista mitä tulee ulkomaalaisiin kynsityyppeihin. Lakkauksista melkeinpä jokainen on sellainen, jonka voisin tehdä itsellenikin. Lisäksi swatch-kuvat, ja toki muutkin kuvat, ovat laadukkaita. Tahtoisin kovasti Very Emilyn suunnitteleman Picture Polishin Eerie-lakan!

Kuten otsikosta ja alusta saattoi jo päätellä, tämän kertaisiin kynsiin on saatu inspiraatio Very Emilyn lakkauksista. Vaihdoin ainoastaan aksenttikynnen värin ja niitit. Ihan sattumalta olin valinnut nudelakaksi saman kuin mitä mallikynsissä oli, vaikka mulla ei ollut omia kynsiä tehdessä tietoakaan mallikynsissä käytetyistä lakoista.Nudena on siis yllättäen You're So Vain-illa, joka nähtiin blogissa myös aiemmin tällä viikolla. Aksenttikynsiin pääsi saman merkin ja kokoelman korallinpinkki Sorry I'm Fizzy Today. Oli ihan kummallinen lakkauspäivä, koska molemmat lakat levittyivät ja peittivät jo kahdella kerroksella, vaikka yleensä lyhyetkin kynnet tarvii kolme kerrosta. En ymmärrä ollenkaan, mutta en myöskään valita!

Nudet kynnet sai koristeiksi mustat pilkut, joista ei tosin tullut ihan niin symmetrisiä kuin oisin halunnu. Toisaalta, koskapa pilkkutikulla itse tehdessä saa sellaista jälkeä kuin tahtoisi.. Fizzy-kynsiin asettelin ensin salmiakinmuotoiset niitit, mutta kynsien näyttäessä vielä tyhjiltä päädyin laittamaan myös pienet, pyöreät niitit salmiakkiniittien kaveriksi.Kynnet oli jotenkin taas tosi paljon mun tyyliset, joten on sanomattakin selvää, että viihdyin näissä loistavasti. Vain-illa ja Fizzy on kuin luotuja toisilleen, ja kun niihin yhdistää niitit ja pilkut, ei voi mennä pieleen ♥


Gina Tricot - Black
OPI - Sorry I'm Fizzy Today
OPI - You're So Vain-illa

kultaiset niitit (saatu)

22 kommenttia :

 1. On kyllä aivan ihana lakkaus! Ja mun silmään nuo pilkut on kyllä täydelliset! ♥ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! ♥ Itehän sitä vaan aina huomaa kaikki pienetkin virheet ;)

   Poista
 2. Mielettömän upeat! <3 voisin tuijottaa näitä vaikka kuinka kauan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kyllä näitä tuli tuijoteltua ja paljon! Kiitos Emmi ♥

   Poista
 3. Todella ihana lakkaus! Värit ja koristeet ja kaikki sopii tosi hyvin yhteen ja tosiaan ihan sun tyylinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tykkäsin kans kokonaisuudesta; sellanen kivan erikoinen, mut silti kaikki sopi toistensa kanssa hyvin :)

   Poista
 4. Tosi kauniit. :) Tulee mieleen pin up mekot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei olis mulla tullu mieleenkään, jos et olis sanonu :D

   Poista
 5. Nää on ihan täydelliset! Parasta näissä on se, että tuon aksenttikynnen lakan vaihtamalla saa ihan erilaisen lopputuloksen joka kerta :). Emmä kyllä tollaisia pilkkuja saisi aikaiseksi mun tikkutaidoilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Oon ihan samaa mieltä; mun pitäs toteuttaa tällaset myös mintulla aksenttikynnellä. Arvoin tosi pitkään, lakkaanko Fizzyllä vai mintulla, joten täytyy testata vielä minttuaksentilla!

   Poista
 6. Jotenkin veikeät, vaikka ei kovin villejä värejä olekaan käytetty. Kiva yhdistelmä.

  VastaaPoista
 7. Ihanat, ai että nuo värit sopivat hyvin yhteen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Fizzyn ja Vain-illan oon aiemminkin todennu sopivan loistavasti samaan lakkaukseen!

   Poista