keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Kirottu Honey Moon

Vihdoin on joulukuu! Tänään avautuu joulukalenterista jo toinen luukku. Jos joltain on mennyt ohi, niin tänä vuonna laitan päivittäin kalenterin luukun sisällön Snapchatiin (theyellownails). Lisäksi jaan kalenterin luukut luultavasti neljään osaan, ja aina yhdestä osasta tulee oma postaus. Mikäli suunnitelma pitää, ensimmäinen kooste kalenterista tulee sunnuntaina :)

Picture Polishin Honey Moon on pullossa aivan ihana lakka - ja varmasti se olisi sitä myös kynsillä, jos ei onnistuisi pilaamaan joka ikistä lakkausta, jossa se on. Honey Moon on ollut nyt kolme kertaa osana lakkausta, ja joka kerta oon pilannu sen jotenkin: ensin koristeluilla, seuraavalla kerralla se lohkeili niin isoina paloina, että kynnet meni samalla pilalle. Tällä kertaa pilasin sen laittamalla vääränlaisen pohjalakan.


Koko idea lakkaukselle lähti siitä, kun halusin yhdistää merenvihreän Honey Moonin violetinharmaaseen tekstuuriin nimeltä Frosted Purple. En jaksanut kuitenkaan kerrostaa Honey Moonia,  koska peittävyyteen tarvitsee neljä kerrosta, joten lakkasin alle Essien First Timeria kerroksen. First Timer on mahdottman kivansävyinen kirkas minttu, joka peittää ja levittyy hyvin. Sen käyttö vaan on jäänyt vähemmälle, koska joka ikinen kokeilemani päällyslakka kellastuttaa sen värin. Ajattelin kuitenkin, että toisen lakan alla se täyttää tehtävänsä hyvin.

Mutta arvatkaapa mitä! First Timerin päällä on kaksi kerrosta Honey Moonia, ja silti vihreä värjäytyi keltaiseksi.


Täysin epäonnistunut lakkaus ei silti ollut. Nimettömässä on ihana Goshin tekstuuri, joka peitti helposti kahdella kerroksella ja muodosti kivan rouhean tekstuuripinnan. Oon harkinnu ostavani Goshilta muitakin tekstuureja, sillä ainakin Frosted Purple on laadullisesti tekstuurien parhaimmistoa :)

Keskisormeen lakkasin valkoisen pohjan, mutta en meinnannu millään keksiä mitä laitan siihen. Lopulta päädyin pilkuttelemaan kolmiot juuriin Honey Moonilla ja Frosted Purplella. Pieni epäsymmetrisyys harmitti, mutta ei häirinnyt läheskään yhtä paljon kuin kellertävät kynnet. Sitä paitsi kuvista paloi valkoset kynnet puhki, joten eipä pilkkuja hirveästi edes näy :p


Picture Polish - Honey Moon
Essie - First Timer
Gosh - Frosted Purple
Gina Tricot - White

10 kommenttia :