sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Luukut 1-6 | Ciaté Mini Mani Month

Hyvää itsenäisyyspäivää! Tänään on vihdoin aika kurkistaa, mitä Ciatén kalenterista on tullut ekana kuutena päivänä. Oon kyllä ollu näin alun perusteella tosi tyytyväinen kalenteriin :)

1. luukku:


When it rains look for rainbows, when it's dark look for stars


Ekan luukun lakasta innostuin hurjasti! Heirloom on upea multichrome, jossa välkehtii pinkkiä, kuparia, kultaa ja sinistä - ainakin.

2. luukku:


"Beauty begind the moment you decide to be yourself" Coco Chanel


Check Matessa on kirkkaalla pohjalla neliöitä mattaglittereitä mustana ja valkosena. Mulla ei ole ennestään yhtään neliöglittereitä, joten kiva testata jotain uutta!

3. luukku:


Be your own kind of beautiful


Pom Pom ei tarjoa mitään ihmeellistä tai uutta; voimakkaasti pinkihtävä punainen creme/crelly. En tosiaan koostumuksesta tiiä, koska monet Ciatén cremet on osoittautuneet crellyiksi. Tykkään kyllä sävystä, sillä tämmöset pinkihtävät punaset on mulle paljon sopivampia kuin normaalit punaset.

4. luukku:


"Everyone's a star and deserves the right to twinkle" Marilyn Monroe


Neljäntenä päivänä tullut Cutie Pie on mulla jo ennestään, sillä se tuli ekassa Ciatén kalenterissa (2012). Hento vaaleanpunainen crelly, joka sopii täydellisesti ranskislakaksi.

5. luukku:


A woman is helpless only when her nail polish is drying


Ensimmäinen kalenterista tullut hoitotuote kantaa nimeä Bloom Boost ja on tarkoitettu kynsien kirkastamiseen. Ciatén omilla sivuilla hoitolakkaa on kuvattu seuraavasti: Illuminate and brighten nails with this hint-of-rose-tint treatment which brightens your natural nail colour and whitens nail tips leaving nails revitalised and healthy-looking! Mielenkiinnolla testaan, miten toimii käytännössä.

6. luukku:


"A girl should be two things: who and what she wants" Coco Chanel


Snow Globe tuli myös vuoden 2013 kalenterista, taisi olla silloin ekassa luukussa jopa. Lakassa on kirkkaalla pohjalla erisävyisiä lastuja, ja se näyttää ainakin pullossa ihanan talviselle. Tarkoituksena oli linkittää tähän jotkut kynnet, joissa oon lakkaa käyttäny, kunnes tajusin, että ensimmäinenkin Snow Globe on vielä testaamatta. Hups.

Siinäpä kuusi ensimmäistä luukkua! Oma suosikkini on ehdottomasti ekasta luukusta tullut Heirloom, ja uskon sen myös pääsevän pian kynsille asti. Entäpä teidän suosikki? :)

Näin kalenterin alussa huomasin pari kivaa muutosta viime vuoteen: ensinnäkin, luukkujen sisäpuolella on kalenterin tyyliä noudattavia mustavalkoisia kuvia. Kyllä luukut kaipasivatkin jotain uudistusta, kun tähän mennessä kaikki tekstit on jo olleet aiemmissakin kalentereissa :D Toinen uudistus koskee pulloja, sillä korkkien päässä on pieni kohorusetti. Täytyy muistaa ottaa siitä kuva seuraavaan postaukseen, joka pitäisi tulla ulos 12. päivä. Silloin nähdään taas kalenterin merkeissä!

14 kommenttia :

 1. Eka ja toka näyttää mun silmään kivoimmilta. :) Tuo neliöglitterlakka on kyllä kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Check Mate on toiseksi paras näistä :) Tulee olemaan vaikea valita, mitä ensin laittaa kynsille!

   Poista
 2. Check mate on näistä herkuin. Mulla ei taida ollakaan yhtään neliöglitterlakkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neliöglittereitä harvemmin tulee vastaan, joten ootan tän testaamista innolla! :)

   Poista
 3. Ihania lakkoja! Snow Globe ehkä oma lemppari noista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Snow Globe näyttää pullossa kivalle, mut mulla on vähän huonoja kokemuksia tuollasista flakies-lakoista. Täytyy sitä silti kokeilla :)

   Poista
 4. Ihania lakkoja kaikki! Snow globe on kyllä aika täydellisen näköinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy ottaa se heti seuraavaksi käyttöön, jotta saan antaa sille lopullisen tuomion :D

   Poista
 5. Tuo ensimmäinen oli kyllä aivan ihana ja sitten tuo neliöglitteri ja viimeinen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kaksi ekaa on ihania! Snow Globe ei niin sytyttänyt, joten se muuttaa varmaan parempaan kotiin :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Tykkään kans, en meinaa malttaa ootta näiden testaamista :)

   Poista