perjantai 18. joulukuuta 2015

Luukut 13-18 | Ciaté Mini Mani Month

Kolmannen joulukalenteripostauksen vuoro! Luukkuja on enää kuusi jäljellä, joten seuraava postaus nähdäänkin jouluaattoaamuna. Kalenteri tuntuu jo hurjan kevyeltä, kun sitä siirtelee paikasta toiseen. Miten tää joulukuu menee aina niin nopeesti?

13. luukku:


Every day is a fashion show and the world is your runway


Tällä lakalla on aivan ihana nimi! :D Eipä ole moittimista muutenkaan; Double Bubblegum on tosi kivansävyinen violetti creme, joka on aikalailla Sugar Plumin ja Pillow Fightin välimuoto.

14. luukku:


"Elegance is the only beauty that never fades" Audrey Hepburn


Maanantain luukku ei tarjonnu oikeastaan mitään uutta, vaan sieltä paljastui peruspinkki creme. Juuri tällanen sävy, jota löytyy jo useammalta merkitä. Täytyy testata ensin ja päättää vasta sitten Raspberry Collinsin kohtalo.

15. luukku:


Life is a party, dress like it


Uskallan väittää, että Birthday Blue tulee olemaan mulle kalenterin helmi! Ihan mielettömän upea, hohtava tummansininen lakka ♥

16. luukku:


Some girls are just born with glitter in their veins


Miracle On 34th olisi aivan ihana lakkana, mut se on irtoglitter.. Onneksi kalenterin toka ja vika irtoglitter, koska mulla on melkeenpä kaikki muutkin irtoglitterit testaamattomia. Tää on kyllä tosi kiva sävyltään, joten täytyy ehkäpä kokeilla :)

17. luukku:


Follow your dreams


Torstaina kalenterista paljastui hopea chrome Shady Lady, jota täytyy ehdottomasti kokeilla leimaamiseen. Muuten tällasille chromeille on vähemmän käyttöä, varsinkin jos lakatessa jää siveltimen jäljet näkyviin.

18. luukku:


Start the day with a smile and end it with Champagne


Tänään päivä lähti loistavasti käyntiin, kun avansin 18. luukun. Purple Rain-bow on ihan täynnä hopeita hologlittereitä, joten kunnon blingbling-lakka kyseessä. Pohja ei ole täysin kirkas, mut en oikeen tiiä, miksi tuota väriä pitäisi kutsua. Nimen perusteella sen voisi kuvitella olevan violetti, mut mun silmään se on ehkä enemmän luumunvärinen.

Ei tarvitse varmaan sanoa, että Birthday Blue on ehdoton suosikkini näistä. Mun täytyy ehdottomasti saada se pian kynsille! Toinen suosikki on glitterpommi Purple Rain-bow. Minkä te tahtoisitte nähdä ensin kynsillä? :)


10 kommenttia :

 1. glitterpommi ehdottomasti kynsille ekana, ai että <3 ja jos päädyt luopumaan tuosta Rasberry Collinsista otan sen ilomielin luokseni ! innolla myöskin ootan että miten tuo Shady Lady toimii leimauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se pääsee varmasti pian kynsille! Mä pidän sut mielessä, jos tahdon eroon Raspberrystä :)

   Poista
 2. Mäkin äänestän Purple Rainbown ensimmäisenä kynsille! :D IHANA megakimaltava glitter! ♥__♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rain-bow ei ihan ekana pääse testiin, mut seuraavana sitte! Se on kyllä mieletön lakka ^^

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Huomenna se olis tarkotus parittaa Shady Ladyn kanssa :)

   Poista
 4. Samat lempparit kuin sulla. <3 Birthday Bluelle ääni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden kahden lisäksi ihastuin eilen Shady Ladyyn, sillä se leimaa loistavasti! Kannattaa kokeilla :)

   Poista
 5. Oi, ihanan näköinen tuo purple rainbow :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun piti tänään lakata sillä, mut ihan ajatuksissani lakkasin yhdellä toisella lakalla :D No, koitan viimestään alkuvuodesta saada Puprle Rain-bowinkin kynsille!

   Poista