torstai 24. joulukuuta 2015

Luukut 19-24 | Ciaté Mini Mani Month

Hyvää aattoaamua! Monet blogit ovat tällä hetkellä pienellä joululomalla, mut mun oli ihan pakko tehdä vielä yksi postaus. Haluan nimittäin julkaista kalenteripostauksen reaaliajassa, ja nythän on sitten kaikki luukut avattu. Teen ehkä vielä koostepostauksen joulukalenterista, mutta ennen sitä katsotaan, mitä viimeisistä kuudesta luukusta tuli :)

19. luukku:


Peace, Love and Lipstick


Tumma vampy-punainen Dangerous Affair tuli ihan ensimmäisestä Ciatén joulukalenteristani. Oon vissiin käyttäny sitä kerran, sillä monet varmasti tietävät suhteeni punaisiin lakkoihin. Tällaset tummemman punaset ovat kivempia kuin kirkkaat, mutta taidan silti luovuttaa tämän vaikkapa siskolleni, joka rakastaa punaisia lakkoja :)

20. luukku:


"I believe in Manicures" Audrey Hepburn


Kolmas ja viimeinen hoitolakka on vahvistava aluslakka Nail Gym. Tämä tulee ehdottomasti tarpeeseen, ja oon jo käyttäny tätä pari kertaa. Kelpo aluslakka ainakin näin ensikokemukselta. Plussaa myös, jos tällä saa vahvemmat kynnet!

21. luukku:


"The qualities I most admire in women are confidence and kindness" Oscar de la Renta


Taupe creme Prima Ballerina on ensivaikutelmaltaan dupe OPI:n Taupe-less Beachille. Täytyy testata tätä kynsillä ja verrata uudelleen.

Kiinnitin heti huomiota Prima Ballerinan nimeen. Se tuntui jotenkin tosi tutulle, ja olin ihan varma, että Ciatélla on joku samanniminen. Hetken tuumaustauon jälkeen päädyin penkomaan irtoglittereitä laatikosta ja mitä löysinkään! Viime vuoden kalenterista tullut irtoglitter on myös nimeltään Prima Ballerina. Ciatélta vissiin nimet lopussa.. :D Eipä se kuitenkaan haittaa, koska molemmat eivät ole lakkoja.

22. luukku:


HUTCH "My go-to red" Olivia Palermo


Hutch edustaa juuri sitä sävyä punaisista, jota vieraksun eniten kynsilläni (ja oikeastaan kaikessa muussakin). Ajattelin kyllä repästä ja lakata tällä jouluaatoksia, mutta päädyinkin toiseen punaiseen.

23. luukku:


"Be a rainbow in someone else's cloud" Maya Angelou


Myös nude Cookies And Cream tuli ekassa joulukalenterissa. Se on kuitenkin ollut muutamia kertoja käytössä, joten ei haitannut saada toista kappaletta. Ei kai nudelakkoja voi olla liikaa? ;)

24. luukku:


"Dream big. Sparkle more. Shine bright."


Tänään kalenterista tuli jälleen täysikokoinen lakka (13,5ml). Rom Com Rouge on todella juhlava ja jouluinen glitter, jossa on kirkkaalla pohjalla erikokoisia punaisia glittereitä. Luulen, että tämä saa odottaa ensi joulua, koska punaiset lakat.. Oli pakko ottaa vielä lähikuvaa lakasta:


Mun suosikit tästä erästä ovat Prima Ballerina ja Nail Gym. Vähän harmittaa, että kuudesta lakasta puolet oli punaisia. Muuten kyllä kaikkiaan kalenterista on tullut kivoja lakkoja :)

Tämän postauksen myötä haluan toivottaa kaikille lukijoille ihanaa joulua! ♥ Palaan blogin pariin muutaman päivän sisällä.

8 kommenttia :

 1. Cookies and Cream ja Prima Ballerina ovat mun lempparit näistä luukuista ! Hyvää joulua sulle ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika jännä, että näistä kuudesta luukusta tuli 3 punasta ja 2 nudea. Hyvin suunniteltu :D Kiitos ihana ♥

   Poista
 2. Ihania punaisia :) hyvää joulua sinnekin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne, jos punasista tykkää. Lupaan kyllä kokeilla niitä joskus :D Kiitoksia, Enail ♥

   Poista