maanantai 14. joulukuuta 2015

Valkoista teemaviikolle

Otsikko ei tarkoita sitä, että täällä tultaisiin näkemään jonkinlainen teemaviikko, vaan meillä oli sellainen koulussa pari viikkoa sitten. Ideana oli, että joka päivälle oli oma teema, jonka mukaan pukeuduttiin. Mä pidin totta kai huolen lakkauksien sopivuudesta päivien asuihin.

Tiistaina abit pukeutuivat valkoiseen, joten luontevasti kynsiltä löytyy valkoista. Aluksi oli tosi vaikea keksiä ideaa, mutta lopulta aloin suunnitella lakkausta Dollish Polishin upean Drooling Over Your Polishin ympärille. Cesarsin varjomessuilta ostettu glitterlakka oli sopivasti vielä testaamaton, joten se vaikutti valkoisine glittereineen sopivalta vaihtoehdolta.


Ensin sain idean aksenttikynsiin, joihin lakkasin aluslakan päälle kerroksen Drooling Over Your Polishia. Koska glitteriä ei tullut yhdellä kerroksella runsaasti, lisäsin vielä joihinkin kohtiin glitteriä vanupuikolla. Instagramissa on ainakin näkynyt paljon lakkauksia, joissa pohjalla on glitter ja päälle on maalattu kuvioita ja reunukset. Niinpä reunustin kynnet valkoisella akryylimaalilla ja maalasin vielä viivoja reunojen sisäpuolelle.

Loput kynnet näytti tosi tyhjiltä ja tylsiltä pelkkinä valkoisina, joten laitoin niihin vanupuikolla glitteriä vinosti. Lakkauksesta tuli kivan yhtenäinen ja hieman juhlava kokonaisuus :)


Ei muuten kaduta yhtään, että hankin Drooling Over Your Polishin! Nyt ihmetyttää, miksen ole aiemmin tajunnut tätä tilata. Mielettömän upea kirkaspohjainen glitter, joka sisältää hologlitteriä sekä kultaista ja valkoista glitteriä erikokoisina. Onneksi sain vielä oman kappaleeni tätä, vaikka bloggaajakokoelma ei ole enää mikään uusi juttu.Dollish Polish - Drooling Over Your Polish
Gina Tricot - White

Oumaxi-akryylimaali, valk.

34 kommenttia :

 1. Oi että, mielettömän upeat <3

  VastaaPoista
 2. Kiva yhdistelmä ja koristelu.

  VastaaPoista
 3. Ihan järjettömän upeat kynnet! Saako matkia, saako? Mä kuolaan näitä täällä! Mutta sehän sopii ton lakan nimeenkin :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos! Siitä vaan matkimaan - oon aika varma, että sä saisit jotain vielä upeampaa aikaan! :)

   Poista
 4. Wau, näistä kynsistä tuli mulle oitis mielikuva ikkunaraameista sekä jouluvaloista ja kynttilöistä sen takana. Ihanat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo mielikuva tekee näistä myös jouluun sopivat :) Enpä tullut ajatelleeksi asiaa tuolta kannalta. Kiitos paljon ♥

   Poista
 5. Ei vitsit miten täydelliset!! Iihanat :3

  VastaaPoista
 6. OI!! Ihan uskomattoman kauniit! Siis huh! IHANAT.

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos! Nää oli niin kivat tehdäkin, että luultavasti täällä tullaan jatkossakin näkemään jotain samantyylistä ;)

   Poista
 8. Onpa tyylikkäät! :) Tommoisia glitterkynsiä voisin itsekkin kokeilla jos sivellin pysyis kädessä ees hetken verran. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Maalaamisesta teki vähän hankalampaa se, että glitteristä jää epätasainen pinta. Siksi mullakin viivoista tuli epätasaisia.. Kannattaa varmaan laittaa glitterin päälle päällyslakka ennen maalaamista, niin sujuu helpommin :)

   Poista
 9. Aih että kun on mielettömän kauniit kynnet! Upea idea, ja täydellinen toteutus ♥ Pitääkin testata jotain vastaavaa itsekin jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos hurjasti ♥ Kannattaa kokeilla; mä tein tänään taas melko samantyyliset aksenttikynnet :D

   Poista
 10. Aivan älyttömän kauniit. <3 Todella hyvin oot onnistunut!

  VastaaPoista
 11. mä en edes muista nähneeni kuvaa noista aksenttikynsistä, mutta wau ! <3

  VastaaPoista
 12. Ompas ihana kokonaisuus (: ja tosi kivat noi aksenttikynnet.

  VastaaPoista