keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Värjäytynyt Rainbow Connection

Rainbow Connection taisi olla kolmas ostamani OPI. Silloin sitä ei meinannut löytyä mistään, kun kaikkialta se oli myyty loppuun. Lopulta ostin sen täydellä hinnalla maahantuojalta, mikä kirpaisi. Olin kuitenkin päättänyt haluta kyseisen moniväriglitterin, joten vaihtoehtoja ei jäänyt.

Rainbow Connection on ollut mulla nyt kolmisen vuotta. Siinä ajassa se on ikävästi paksuuntunut ja kirkas pohjalakka värjäytynyt keltaiseksi. Alunperin osa hopeista glittereistä oli keltaisia/kultaisia, mut nyt niistä on väri liuennut pois, ja lopputuloksena on läjäpäin hopeita glittereitä sekä keltainen pohja.


Mua harmittaa tosi paljon, että lakan pohja on kellastunut. En voi käyttää sitä enää muiden lakkojen alla kuin mustan, koska keltaisuus erottuisi muuten. Siihen verrattuna, kuinka vähän oon lakkaa käyttänyt, se on kestänyt tosi huonosti. Glitterien värien haihtuminen on ilmeisesti Muppets-lakoille tyypillistä: kaikki Muppets-kokoelmien lakkani (eli huimat kaksi kappaletta :D) ovat muuttuneet sisällöltään. Ei kiva.


Jotta postaus ei olisi sävyltään liian synkkä, niin täytyy esitellä kynnet, joissa Rainbow Connection oli pääosassa. Koska RC on nykyään pelkästään mustan kaveri, pääsi se glitterliukuun mustan päälle. Tein totuttuun tapaan liu'un lakan omalla sudilla, mikä sujui yllättävän hyvin pohjan paksuuntumisesta huolimatta.

Lakkauksesta tuli erittäin mieluinen! Aluksi koitin tehdä vähän hillitympää glitterliukua, mutta huomasin lisääväni glitteriä vähän sinne tänne, ja lopulta liu'usta tulikin aika runsasglitterinen. Hyvältä se näytti silti :)


Nää olisvat mun mielestä kaivanneet ehdottomasti mattapäällyslakkaa, joka on harmi vaan päässyt pilaantumaan. Toisaalta, kiiltävänä lakkaus kestää pidempään, joten mielummin ihailin Rainbow Connectionia kynsillä useamman päivän kuin olisin laittanu päivän kestävän mattalakan päälle.Gina Tricot - Black
OPI - Rainbow Connection

26 kommenttia :

 1. Voi ei miten harmillista. :/ Mulla kanssa yksi Muppets lakka on värjäytynyt pohjaltaan ihan kunnolla... Todella nätit kynnet oot silti saanut aikaan ja mustan kanssa tuo lakka näyttää älyttömän hyvältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glitterit ei vaan kestä ja se jos mikä syö kynsi-ihmistä. Kiitos, tuo on kyllä kiva yhdistelmä :) Vaikka olishan se kiva, jos glitterin voisi yhdistää mihin vaan.

   Poista
 2. Hö Ompa surkiaa. :/ Mut lakkaukset on jokatapauksesa iihanat! Tollaset vois lakata vaikka uutenavuotenaki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mulla itse asiassa oli pari vuotta takaperin uuden vuoden kynsissä musta aksenttikynsi samaisella glitterillä :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Joo, lopputulos onneksi lievensi ärsytystä :) Kiitos!

   Poista
 4. Kauniit kynnet! :) Outoja noi Muppets lakat, mullakin on yksi värjäytynyt :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos! Varmaan sama ongelma muissakin glittereissä, joissa glitterit on värikkäitä. Mut selvästi myös Muppetsien kirous.

   Poista
 5. Mä inhoan vuotavia lakkoja. Just eilen huomasin, että mun FUNin Secretin lakkapohja on ihan keltainen. Vihreät glitterit ovat keltaisten ja kultaisten ohella kovia päästämään väriä. Ja mun muppettilakan pohja on kanssa pinkki ja pinkit glitterit on mystisesti hävinneet :). Ihanat karnevaalikynnet anyways :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Kyllä nyt olettais, että FUNin hintaluokassa glitterit kestäis :o Tosin OPItkaan ole mitään halpoja, joten toivois säilyvyyttä. Eihän 15ml glitteriä voi keretä käyttää parissa vuodessa.
   Onneksi on sentään musta lakka olemassa kellertäväpohjaisten kaveriksi! Kiitoksia :)

   Poista
 6. Kynnet on kauniit. Mullakin on se World Tour päästänyt väriä glittereistä ja vaikka se on edelleen ihan nätti tavallaan, niin kyllä se silti keljuttaa. Tuntuu glitterlakoissa olevan vähän merkistä riippumatta ongelmaa ja ne eivät kestä aikaa samalla tavalla kuin esim. cremet:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) En ymmärrä, miten ison glitterlakan voi käyttää ennen kuin glittereistä lähtee väri. Vielä kun glittereitä tulee harvemmin käytettyä kuin cremejä.. Sitten kun ostaa pienen glitterlakan, niin se paksuuntuu parin käyttökerran jälkeen. Ei oo helppoo :D

   Poista
 7. Nätit kynnet! Mustakin tää olis näyttänyt upeammalta mattaisena :) Sääli, että glitterlakat värjääntyy :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Neilikka! Kyllä mun täytyy pian hommata uusi mattapäällyslakka :) Musta + glitter + mattapinta on jotain niin täydellistä!

   Poista
 8. Tosi kauniit! Itellä ei ikinä glitterliuku onnistu hyvin, aina joku kynsi menee pilalle. Mulla on muuten ihan kaikki Opien glitterit päästäny värit, en aio ostaa yhtäkään enää. Ei törmää hinta ja laatu näissä, kun miettii paljonko noista oikeasti saattaa joutua pulittamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Mulla menee glitterliu'un tekemiseen aina hurjan kauan, kun oon niin pilkunviilaaja sen kanssa. Välillä asettelen yksitellen glittereitä joihinkin kohtiin, kun pienetkin jutut häiritsee :D
   Joo, taitaa multakin jäädä OPI:n glitterit jatkossa ostamatta. Mielummin ostaa cremejä, kun niihin voi ainakin luottaa.

   Poista
 9. nää näyttää tosi upealta ! en ois ihan heti OPIsta uskonut että lakkapohja muutaisi väriä, se Muppet- lakkakin kun tekee tätä.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä mä näistä kans tykkäsin, kun keltasuus ei mustan päällä näkyny :) Musta tuntuu, että tuo värjäytyminen ei riipu merkistä. Jotkut glitterit vaan on sellasia, jotka päästää väriä..

   Poista
 10. Siis mun mielestä nää on upeat juurikin kiiltävinä, wau! Sopisi hyvin vaikka uudeksi vuodeksikin tällaiset :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan nää kiiltävinäkin tosi kivat :) Kiitos paljon! ♥

   Poista
 11. Harmi että on muuttunut, mutta lohdutuksena vou todeta että näyttää upealta mustan kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Pitää vaan keksiä erilaisia lakkauksia mustalla ja RC:llä :D

   Poista
 12. Todella kaunis lakkaus pienistä lakkahankaluuksista huolimatta! Tekee mieli kaivaa itse mustaa ja värikkäitä glittereitä esiin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, miten multa on jääny nämä kommentit huomaamatta?! Apua! Mutta hei kiitos :)

   Poista
 13. Tosi upeet! Miksei lakoissa käytetä glittereitä mitkä ei päästä väriä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo, oon kyllä ihan samaa mieltä.. Luulis, että tällä hintatasolla olisi jotain laadukkaampaa.

   Poista