keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Vuoden 2015 parhaat: kynsilakat

Jee, on aika taas listata vuoden parhaat kynsilakat ja kynnet! Tänään on vuorossa kynsilakat ja huomenna lakkaukset. Valitsin kuluneen vuoden varrelta mieluisimpia ja käytetyimpiä lakkoja, jotka ovat tänä vuonna nousseet muita suosituimmiksi. Tältä näyttää vuoden 2015 top 10:


Ainakin ite kiinnitin heti huomiota siihen, että top kymppiin pääsi viisi nudea. Ainoat värilliset lakat ovat sitten sinisen ja vihreän sävymaailmassa. Onko musta tullut niin tylsä, että käytän vain nudeja ja sinisiä/vihreitä lakkoja? :D

Mutta mennään pidemmittä puheitta tutustumaan parhaimmistoon tarkemmin! Tänäkin vuonna yritän pitää postauksen kuvapainotteisena. Jokaisen lakan kuvan kanssa oon laittanu kaksi kynsikuvaa, joiden lakkauksissa kyseistä lakkaa on käytetty.

Mietin pitkään, miten kuvaisin lakat, ja lopulta päädyin laittamaan ne pieneen koriin, jossa säilytän joitain korujani. Ainakin mun mielestä kuvat onnistu kivasti; jotain erilaista välillä :)

Pakko vielä mainita, että lakat eivät ole paremmuusjärjestyksessä, vaan tuon yllä olevan kuvan mukaisessa järjestyksessä.


Dance Legend Mountain Snow Sahara Crystal


OPI That's Hula-rious! Hawaii


OPI Taupe-less Beach Brazil


OPI You're So Vain-illa Coca-Cola


OPI Don't Speak Gwen Stefani Holiday


Essie Sand Tropez


Picture Polish Calm


Picture Polish Cherish


Essence Dare It Nude Colour & Go


Essence That's What I Mint! Colour & Go

Koska vuosi 2015 on melkein purkitettu, täytyi valita vielä viisi lakkaa, jotka ansaitsevat kunniamaininnan. Nämä viisi tuovat myös hiukan väriä postaukseen:


Picture Polish Sizzle
Colour Alike 521
OPI I Snow You Love Me Mariah Carey Holiday
OPI Get Your Number Mariah Carey
Ciaté Celestial

Semmoset valinnat täällä, mites siellä? Onko samoja lakkoja omissa suosikeissa? Mikä oli vuoden tähtilakka? :)

Viime vuoden top 14 -lakat löytyvät täältä.

18 kommenttia :

 1. Kyllä oli samoja omisssakin suosikeissa, Cherish on mun numero 1. Pitää vielä tehdä itsekin vastaava postaus kunhan ehdin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cherish on ihan huippu ♥ Jee, kiva nähdä sitten sun lista!

   Poista
 2. Ihania lakkoja, omia suosikkeja myös Vain-illa ja That's what I mint :) Varsinkin Vain-illa on ollut monilla kynsillä itsellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vain-illa oli itse asiassa myös viime vuoden parhaimpien joukossa :D Muita samoja ei sitten ollutkaan, joten voisi päätellä Vain-illan olevan suosiossa pitkään.

   Poista
 3. Jos oisin nähnyt vain tuon ensimmäisen kuvan niin jotenkin olisin osannut yhdistää kyseiset lakat juuri sinnuun ^_^

  Yhtäkään sun top-10 lakoista en omista ja erityismaininnan saaneista vaan ISYLMin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, en ihmettele! Aika hyvin on kuluneen vuoden aikana saanu selville mun lakkamaun, mikäli on postauksia lukenu :D

   ISYLM kuuluukin omistaa ♥

   Poista
 4. Onpas hauskoja noi lakkakuvat missä lakka on korissa! :) Pitää itsekin soveltaa jotain vastaavaa. :3
  Ihania suosikkeja! Mä oon kuolannut tuota DaLea jo vaikka kuinka kauan enkä vaan ole saanut tilattua. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä taisin vähän innostua korista, sillä kuvaan siinä nykyään ostoksia :D

   Mountain Snow on ihana! DaLelta himottais muutkin lakat, mut niitten saatavuus vaan on esteenä. Suosittelen kyllä Mountain Snow'ta, jos valkoista tekstuuria kaipailee :)

   Poista
 5. Ihan sun näköisiä lakkoja <3 Nude ja minttu on todellakin sävyjä, joista sinä tuut mieleen, oot tehnyt tosi kauniita lakkauksia niillä. Hula-rious ja Cherish taitavat olla mun lempparit noista, itse en ole vielä omaa listaa tehnyt, mutta kiva ainakin nähdä muiden suosikkilakkoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä oon miettiny, että pitäskö sitä käyttää enemmän muitakin värejä, mut miksei vois käyttää niitä mistä tykkää :) Samalla linjalla varmasti jatketaan ensi vuonna!

   Hula-rious ja Cherish tuntuu olevan monien muidenkin suosikkeja, enkä ihmettele. Toivottavasti säkin saat tehtyä oman listasi; tykkään myös lukea näitä :)

   Poista
 6. Mulla onkin sattumoisin kuusi noista ihanuuksista. Mä olen tuijotellut tätä postausta koko päivän ja yrittänyt miettiä omaa listaani. Ihan mahdoton savotta :). Nää sun kuvat on muuten tosi kauniit! Nyt meen nukkumaan ja mietin taas huomenna lisää :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on ihania, joten kannattaakin omistaa :) Sulta putkahtelee blogiin ja instaan niiin kauniita lakkoja, etten yhtään ihmettele valinnan vaikeutta :D

   Kiitos! Kori saa varmaan jatkossa toimia kuvausalustana, korut olkoon muualla.

   Poista
 7. Ihania lakka valintoja! Hmm, nyt en kyllä ihan osaa sanoa, mutta Cherish ja Sizzle on ollut kyllä mieleen painuvimmat lakat. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä ihania niin yhdessä kuin erikseen <3

   Poista
 8. Ihana värimaailma noissa lakoissa, niin sun näköinen :) Mun top-listalle noista nousisi todennäköisesti kuitenkin vain tuo kunniamaininnan saanut ISYLM. Isoksi osaksi siksi että en omista noista muista lakoista kovinkaan montaa. Vain-illa taitaa olla ainoa muu mikä noista löytyy omasta kokoelmasta ja se ei todennäköisesti nousisi omalle listalle, koska oma "the nude" tänä vuonna on ollut Don't Bossa Me Around :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, DBNMA on lakka, jota oon himoinnu jo kauan! Kyllä mä sen vielä tarviin, kun ei mun nudeissa vastaavaa ole ;)

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Se on kiva! Aluksi en innostunu siitä, mut lopulta huomasin käyttäväni sitä jatkuvasti :)

   Poista