sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Vuoden ekat ja vikat lumihiutaleet

Mua alko niin ahdistaa vesisade, kura ja synkkyys, että oli pakko saada lunta edes kynsille. Joka vuosi oon tehny lumihiutalekynnet eikä tää vuosi ole poikkeus. Tässä siis tulee talven ekat lumihiutalekynnet.


Snow Globe herätti kalenteripostauksessa ja kaverien keskuudessa ihastusta, joten päätin ottaa sen heti ekana testiin. Edellinen Snow Globe on ollu mulla jo kaksi vuotta, mut en vielä oo saanu sitä kynsille. Vertasin uutta ja vanhaa lakkaa ja hämmästyin, kuinka ne erosivatkin toisistaan. Alla olevassa kuvassa vasemmalla on vanha ja oikealla uusi.


Vanhassa pohja on selvästi sameampi ja kellertävämpi, mutta en usko eron näkyvän kynsillä. Otin kuitenkin testiin uudemman version, jota lakkasin suoraan aluslakan päälle nimettömiin. Koostumus oli tosi outo: lastuja on tosi harvassa ja kynnelle levittäessä piti olla tosi nopea tai lakkakerros meinasi lähteä tahmeana laattana pois. Mulla on muutenkin vähän asenneongelma tämmösiä lastulakkoja kohtaan, eikä Snow Globen käytös muuttanu sitä ainakaan parempaan suuntaan.

Snow Globella kuorrutettu kynsi sai koristeiksi valkoisella akryylimaalilla maalattuja lumihiutaleita. Maalausjälki vähän ontuu, koska lastut jättivät epätasaisen pinnan. Ai niin! Snow Globen miinuspuolia tosiaan oli myös koholle jääneet lastut, jotka tarvitsi kaksi kerrosta päällyslakkaa tasoittuakseen. Joillekin piti myös viilaa näyttää.


Toisen aksenttikynnen pohjalle päätyi ylivaalea vaaleanpunainen Colour Aliken 521. Lakka vaatii kolme kerrosta, mutta on jokaisen kerroksen arvoinen. Pidän tällasesta sävystä valtavasti, ja saattaa tällä olla hyvät mahdollisuudet sijoittua vuoden parhaimpien lakkojen listalle. Kaveriksi 521 sai hopealla Fit For A Queenilla maalatun iison lumihiutaleen.

Loppuihin kynsiin lakkasin Essencen ongelmalakan, Turn The Lights On!. Ensimmäinen kohtaaminen ei ollut mieluinen, mutta lupasin antaa sille toisen mahdollisuuden. Se vaan sopi huurteisen lopputuloksen kanssa loistavasti lumihiutalekynsien kaveriksi! TTLO ei myöskään aiheuttanut harmaita hiuksia, vaan käyttäytyi melko hienosti. Onneksi niin, koska nyt ei tarvitse luopua siitä :)Essence - Turn The Lights On!
Colour Alike - 521
Ciaté - Snow Globe
Ciaté - Fit For A Queen

Oumaxi-akryylimaali, valk.

8 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Mun mielestä värit sopi kivasti yhteen. Lisäksi TTLO tuo ihanan huurteisen vaikutelman lakkaukseen :)

   Poista
 2. Tosi nätit kynnet! Mä tykkään lastulakoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Lastulakat on semmosia, että niistä joko tykkää tai ei tykkää. Mä tykkään niistä - muiden kynsillä :D

   Poista
 3. Toivottavasti lunta saadaan ihan maahankin asti! Mutta nätit ne on kynsilläkin :) Itse inhoan noita lastulakkoja sen vuoksi, että niitä on ihan mahdotonta saada nätisti kynsille. Aina jokin törröttää jostain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Verieana! Toivon myös, että pian tulisi lunta. Olisi paljon valoisampaakin :) Oon kyllä samaa mieltä lastulakoista. Nytkin jouduin viilaamaan osan lastuista tasaisiksi.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Mun mielestä kans kokonaisuus oli onnistunu; vähän erikoinen mut toimiva silti :)

   Poista