perjantai 15. tammikuuta 2016

Engaged glitterillä ja leimadecaleilla

Sain joululahjaksi huimat kaksi lakkaa, jos ei oteta lukuun joulukalenteria, jonka luonnollisesti sain jo ennen joulua. Toinen lakoista on Essencen shimmerinen Engaged, jonka päätin yhdistää leimadecalien kanssa.


Engaged kuivuu satiinipintaiseksi, joten sen levittäminen piti tehdä melko nopeasti. Lakkasin kolme ohutta kerrosta, ja laitoin päälle päällyslakan, koska ilman lakkaus ei olisi kestänyt päivääkään. Satiinipinta siis hävisi, mut onneksi lakka on nätti kiiltävänäkin :)

Nimettömiin ja peukkuihin keksin lakata Engaged-kerroksen päälle Ciatén kalenterista tullutta Purple Rain-bow'ta. Se on onneksi kirkaspohjainen, vaikka luulin pohjan aluksi olevan violettiin taittava. Ilmeisesti glitterit vaan jotenkin heijastavat niin, ettei pohja näytä pullossa kirkkaalta. Purple Rain-bow ei ole mitään peittävää tavaraa, joten laitoin sitä muistaakseni neljä kerrosta - enkä silti saanut täysin peittävää jälkeä aikaan.


Keskisormet varasin leimadecaleille, joiden tekeminen ei mennyt ihan nappiin.. Edelleen tein decalit leivinpaperille, ja koska mun kohdistustaidot ovat ihan olemattomat, onnistuin leimaamaan aluksi jokaisen kuvion lakkalevyn ulkopuolelle. Kun vihdoin sain kaksi siedettävää leimaa tehtyä, laitoin kerroksen päällyslakkaa niiden päälle.

Laattana toimi BP-55, joka kyllä leimaa hyvin, eli vaikeudet johtu ihan leimaajasta. En nimittäin osaa leimata yhtä siististi leivinpaperille kuin kynsille. Yksi asia, johon kiinnitin laatassa huomiota, oli kuvioiden tosi korkeat ja karheat reunat. Verrattuna muihin BPS:n laattoihin kuviot olivat paljon syvemmällä ja reunat niin terävät, että vanulappu rikkoutui puhdistaessa.

Decaleita täytin sekä Engagedilla että Purple Rain-bow'lla, joista jälkimmäinen tuotti hieman hankaluuksia. Halusin leiman keskustan täyteen glitteriä, joten lisäsin sitä useampaan kertaan. Kun irrotin lopulta decalit leivinpaperilta, huomasin keskusta kiekuran sulaneen osiksi pois. Se tietenkin johtui siitä, että laitoin liikaa glitteriä ja liikuttelin yksittäisiä glittereitä sopiviin kohtiin. Koitin parantaa tilannetta mustalla akryylimaalilla, mut eihän se siitä parantunu.


Decalit laitoin valkoiselle pohjalle, jolloin osa kuviosta jäi valkoiseksi. Oisin ollu tyytyväinen decaleihin, jos en olisi onnistunu suttaamaan kuviota. No, näillä mentiin pari päivää. Kauempaa kokonaisuus näytti kivalta, ja Purple Rain-bow pelasti kimalluksellaan paljon :)


Ciaté - Purple Rain-bow
Essence - Engaged
Gina Tricot - White
Essence - Stamp Me! Black


Leimauslaatta on saatu testiin Born Pretty Storesta. Koodilla 2UG10 saa 10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista. En hyödy linkeistä tai koodin käytöstä.

26 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitti! Oon sitä mieltä, että Purple Rain-bow pelasti tän lakkauksen :)

   Poista
 2. Mielettömän upeat! <3 Ja mun mielestä tuo leimadecal on kyllä täydellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Aion kokeilla decalia tuolla kuviolla uudestaan, koska ei, mun mielestä tuo ei onnistunu halutulla tavalla :D

   Poista
 3. Ihanat kynnet! Ihan mahtava tuo decal. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon niin tykästyny decaleihin ja niiden tekoon :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Joo, kokonaisuus on munkin mielestä onnistunu. Kiitti :)

   Poista
 5. kerroin jo että tykkään näistä ihan sikana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ja oot kiva, kun tulit kertoo vielä täälläkin <3

   Poista
 6. Oih nää on upeet! <3
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 7. Jälleen niin ihana lakkaus! <3

  VastaaPoista
 8. Hih, enpä olisi edes huomannut tuota "mokaa" decalin keskustassa josset olisi sanonut, vaikka kuvia pitkään ihastelinkin. Oikein kauniit kynnet olet taas taikonut! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä voinu jättää mainitsematta, kun muuten joku olis huomannu sen ja nauranu ittekseen sille :D Joo, ei varmaan kukaan olis huomannu, mut pakko on aina mainita tämmösistä.
   Kiitos Nena! <3

   Poista
 9. Missä vaiheessa geelausta laitat kynsilakan? Mun alotuspakkauksen ohjeiden mukaan se tulis laittaa rakennegeelien jälkeen, ja vielä kynsilakan päälle kerros viimeistelygeeliä. Näin tekemällä kynsistä tuli kuitenkin ns. ryppyisten näköiset...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullahan on siis ihan luonnonkynnet, joita lakkaan, joten tähän en osaa vastata :) Ja pahoittelut, että huomasin kommenttisi vasta nyt!

   Poista