perjantai 1. tammikuuta 2016

Haastetrio 2015 | kooste

Heräsin vähän myöhään Haastetrion loppumiseen, vaikka joulukuun lakkaukset tein jo hyvissä ajoin. En muistanut edes viimeisessä postauksessa mainita, että haaste on suoritettu loppuun. Oon tykänny ennenkin tehdä kaikenlaisia koostepostauksia, joten halusin tehdä tästäkin haasteestaa koosteen - vaikka sitten myöhässä.

Aikalailla vuosi sitten alotettiin tämä haaste yhdessä E-S:n ja Fanin kanssa. Mä alotin kuivamarmoroinnilla, E-S kirjalakkauksella ja Fani asu & kynnet -teemalla. Tahdon vielä tätä kautta kiittää molempia haasteesta sekä myös niitä, jotka osallistuivat Haastetrioon lakkauksillaan :)

Nyt on aika katsastaa, millasia kynsiä sitä tulikaan tehtyä haasteen aikana. Laitoin myös linkit jokaiseen postaukseen.

Eniten painin "oman" aiheeni eli kuivamarmoroinnin parissa, koska tahdoin oppia Sveta Sandersiksi. Ei musta Svetaa tullut, mut oon tyytyväinen huhtikuun, syyskuun ja lokakuun marmorointeihin. Asu & kynnet -teemalla toteutetuista kynsistä pidin kaikista enkä osaa valita noista kolmesta suosikkia. Kirjalakkauksia tein ainoastaan yhden, joka ei onnistunut alkuunkaan. Jos on vuoden aikana tehdyistä kynsistä tyytyväinen kuuteen, niin eikö se ole ihan hyvin? Kun lakkauksia on 13, niin sehän on jo melkein puolet :)

Blogin oikealla olevasta sivupalkista löytyy otsikko "Haasteet", jonka alapuolella on kuvakkeina kynsihaasteita. Sieltä löytyy myös Haastetrion banneri, jota klikkaamalla löytää kaikki postaukset.

Kertokaahan, mitkä kynnet jäi parhaiten mieleen? :)

Fanin koostepostaus löytyy täältä ja E-S:n tästä linkistä.

10 kommenttia :

 1. Mä muistan hyvin nuo aivan ensimmäiset pinkit kuivamarmoroinnit ja ajattelin sun olevan tässäkin guru sen kummemmin harjoittelematta ^_^
  Ja nuo marraskuun marmoroinnit on jo Svetan tasoiset, oot niin taitava! ♥

  Elokuun asu & kynnet on super sievät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ne oli ihan hirveän työn ja tuskan takana :D Luultavasti ne on jääny osalle mieleen sen takia, että ne oli ihan ekat haastekynnet. Marraskuun kynnet näyttää jälkeen päin kivoille, mut sillon en tykänny niistä yhtään.

   Kiitos kommentistasi! :)

   Poista
 2. Oot kyllä tehnyt upeita kuivamarmorointeja! En osaa valita nousta lempparia. Asulakkauksista lemppariksi nousee tuo joulukuun nude pitsilakkaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ite vaan aina katon kuivamarmorointejani niin kriittisesti.. Pitää kyllä jatkaa marmorointia, silleen kehittyy :) Joulukuun kynnet oli tosi kivat!

   Poista
 3. Komea kollaasi! Mun lempparit on ehdottomasti jo väriensä puolesta nuo punaiset (toukokuun?!) kuivamarmorointikynnet. Mutta muutkin on komeita - juurikin nuo erilaiset kuvioinnit, joista itse voi vain haaveilla osaavansa... Joulu- ja elokuun asunkynnet on molemmat tosi kauniita myös!

  Kiitoksia yhteisestä haastevuodesta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva haaste, kiitos kuuluu sulle, kun kutsuit mukaan ♥ Päätin, että voin olla hieman ylpeä itestäni sen takia, että kokeilin melko monipuolisesti eri kuivamarmorointeja :D

   Poista
 4. Helmikuu, huhtikuu, toukokuu, elokuu. <3 Aivan ihania kaikki!! Sä kyllä onnistuit niin hyvin tässäkin haasteessa ja teit toinen toistaan upeampia kynsiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fani ♥ Onnistuttiin kaikki haasteessa hyvin, jos multa kysytään :) Kun astuu ulos omalta mukavuusalueelta, ei aina saa aikaan sitä mitä tahtoo. Kiva kuitenkin huomata, että muut ei kato niin kriittisesti mun tekeleitä!

   Poista
 5. kirjalakkaus just on yks mun ehdottomista lemppareista <3 myös joulukuun asu&kynnet veivät mun sydämen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en jotenki tykänny siitä yhtään ja meinasin palkita sen huonoimmaksi lakkaukseksi koko haasteessa :D Mut hei kiva, että siitäki tykätään! Kiitos paljon Iida ♥

   Poista