torstai 21. tammikuuta 2016

Kadonneet tuplaleimat

Mulla oli niin hyvä idea kynsiin kirjaimellisesti jo paperilla valmiina. Kun huomasin edellisessä postauksessa esitellyn Essencen The Semi Matt -lakan leimaavan tosi hyvin, halusin kokeilla tehdä tuplaleimoja. Kokeilin ensin paperille eri kuvioita lakalla, ja lopulta päädyin ruusuleimaan laatasta BP-73. Lopuksi leimasin (edelleen paperille) päälle hopealla ja lopputulos näytti tosi kivalta.


En meinannut keksiä pohjaväriä leimoille, mutta tajutessani vaaleanvihreän paperin (jolle olin leimannut) olevan täysin samansävyinen That's Hula-rious!:n kanssa, päätin lakata sen pohjalle. Tähän väliin poikaystävä kommetoi, että eihän tuo vaaleansininen leima erotu vaaleanvihreältä paperilta. Mä vaan naurahdin kommentille, koska kyllä se mun mielestä näky ihan loistavasti paperilta. Enkä voinut enää perääntyä, koska en missään nimessä voinut myöntää olevani väärässä.

Vaan mitäpä kävi, kun leimasin The Semi Mattella Hula-riouksen päälle. Leimat näkyivät paljon huonommin kynnellä kuin paperilla, vaikka molemmat olivat tismalleen samansävyiset. Jatkoin kuitenkin kynnet loppuun, koska luulin kai, että hopeat leimat päällä saa sinisetkin leimat näkyviin.


Kynsissä on siispä hopeat leimat vaaleanvihreällä pohjalla. Älkää edes yrittäkö etsiä vaaleansinisiä leimoja.. Kiitos vielä heijastusten, hopeatkaan leimat ei oikein näy kuvissa :D The Semi Matt leimaa kyllä niin kivasti, että mun täytyy leimata sillä pian uudestaan. Jos vaikka onnistuisin valitsemaan sellasen pohjavärin, että leima erottuisi.

Täytyy muuten vielä mainita, että tuo kukkalaatta on tosi hyvälaatuinen, niin kuin kaikki edellisetkin testaamani BPS:n laatat. Laatassa on loistavia kukkakuvioita vaikkapa leimadecaleihin!


OPI - That's Hula-rious!
Essence - The Semi Matt
Ciaté - Shady Lady


Leimauslaatta on saatu testiin Born Pretty Storesta. Koodilla 2UG10 saa 10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista. En hyödy linkeistä tai koodin käytöstä.

12 kommenttia :

 1. Aivan ihanat kynnet siitä huolimatta, ettei The Semi Matt erotu kovin hyvin :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois varmaan pitäny olla vielä vaaleampi vihreä, että vaaleat leimat olisvat näkyneet. Kiitos! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Mut vielä kivemmalta näyttäs, jos toisetki leimat näkyis ja kuvissa ei ois tollasii hirveitä heijastuksii :D

   Poista
 3. Todella upeat juuri näin. <3

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää hula-rious hopeisilla leimoilla :) harmi että toiset leimat eivät näy, mutta toisaalta lopputuloksesta tuli kuitenkin tosi nätti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneksi hopeat leimat sopivat Hula-rioukselle :) Kiitos!

   Poista