maanantai 1. helmikuuta 2016

Essence Winter? Wonderful!: The Crystallized

Tuntuu jotenkin tylsältä postata lumihiutalekynsiä, kun ulkona sataa vuorotellen vettä ja räntää. Tiet ovat peilijäässä, ja auto tuntuu leviävän jokaiselle perunamaata muistuttavalle, jäiselle parkkipaikalle. Kymmenen asteen pakkanen olisi mun mielestä kiva, eikä luntakaan tänä talvena ole ollut missään vaiheessa liikaa.

No mutta, ainahan voi muistella pakkasia. Tein myös Essencen talvikokoelman kolmannella lakalla lumihiutalelakkaukset, jotka olivat kynsillä juurikin kireimpien pakkaspäivien aikaan.


The Crystallized on metallinhohtoinen lakka, joka muistuttaa sävyltään ruusukultaa. En oikein tiedä, mikä olisi tarkempi määritelmä koostumuksen tai sävyn suhteen, joten näillä mennään. Lakka peittää hyvin 2-3 kerroksella riippuen kynsien pituudesta. Siveltimen vedot eivät jää näkyviin, mutta muutamia kuvia nähneenä vaikuttaa siltä, että kynsien mahdolliset uurteet voivat näkyä. Mä varustauduin kerroksella aluslakkaa ja kerroksella Essencen ranskislakkaa eikä uurteita näkynyt :)


Idean koristeluihin sain @jennifer_rosa_:n punaisista lumihiutalekynsistä. The Crystallizedin ja Sweet As Candyn rajalle lisäsin Ciatén hopeaa Locket-glitteriä lakan omalla sudilla. Mun mielestä glittereitä on paljon helpompi käsitellä niiden omilla sudeilla kuin vanupuikoilla.

Lumihiutaleet maalasin Oumaxin valkoisella akryylimaalilla ja Picture Polishin pienimmällä siveltimellä (nro. 10). En ollut kovinkaan tyytyväinen maalausjälkeen, koska valkoinen maali ei ole hirveän pigmenttistä, minkä seurauksena sitä pitää kerrostaa eikä jäljestä tule siisti.


Hieman suttuinen maalausjälki ei onneksi kuvista niin hyvin erotu, kiitos chrome-lakasta johtuvien heijastusten :D Kokonaisuutena kynnet olivat kyllä mieluisat! Yleensä en niin välitä chromeista, mutta The Crystallized tekee poikkeuksen. Niin sopiva, huurteisen talvinen lakka pakkaspäiviin ja lumihiutalekynsiin.Essence - Sweet As Candy
Essence - The Crystallized
Ciaté - Locket

Oumaxi-akryylimaali, valk.

10 kommenttia :

 1. Oii nää on ihanat! Tuo essence on niin kaunis pakkaslakka! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joo, se on kaunis ja erikoinen ♥

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitos ♥ Lumihiutalekynnet on parhaita!

   Poista
 3. Ihanan raikas ja talvinen lakkaus :) tuo chrome-lakka on kirjaimellisesti häikäisevän kaunis :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos Enail! Joo, mun kamerakin häikästy siitä :D

  VastaaPoista