keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Kaksi uutta Ciatéa

Tänään on esittelyssä viime joulukalenterin lakkoja, joiden olemassa olon melkein jo unohdin. Oon järjestelly Ciatén lakat hyllyihin lähinnä värien perusteella, joten en muista aina, mikä lakka on tullu mistäkin kalenterista. Mun Instagramista (@theyellownails) löytyy muuten kuva Ciaté-hyllyistä. En oo saanu vielä muokattua kuvaa blogin käyttöön, joten täytyy tyytyä tähän sumeaan instakuvaan.

Mutta nyt niihin uusiin lakkoihin! Ciaté on kyllä parantanu huimasti cremelakkojen koostumusta - ainakin kahden seuraavan lakan kohdalla.


Turkoosi Ahoy Sailor ihastutti sekä värinsä että koostumuksensa perusteella. Odotin lakan olevan enemmänkin crellymäinen ja ohuehko, mutta ennakkoluulot osoittautuivat vääriksi. Koostumus oli mukavan paksua, ja lakka peitti ja levittyi hyvin kahdella kerroksella. Saman (positiivisen) yllätyksen koin violetin Double Bubblegumin kohdalla.

Aksenttikynsiin tein pitkästä aikaa koristelut vetelemällä lakkojen kuivilla sudeilla viivoja. Tällä distressed-tyylillä saa nopeasti ja helposti kivat koristelut aikaan. Lisäsin kaveriksi vielä parit niitit, koska lakkaus näytti ilman niitä tyhjältä.


Ahoy Sailor ja Double Bubblegum näytti pullojen perusteella sopivan paremmin yhteen, mutten ollut enää niin varma yhteensopivuudesta kynsillä. Molemmat lakat ovat kuitenkin tervetulleita kokoelmaan, koska vastaavia sävyjä ei ennestään löytynyt :)


Ciaté - Ahoy Sailor
Ciaté - Double Bubblegum
Gina Tricot - White

hopeat niitit (saatu)

26 kommenttia :

 1. Kaunis lakkaus ja soma värimaailma!❤️

  Ciate on merkki, jota en oo tainnut toistaiseksi kokeilla lainkaan, vaikka muistaakseni oon hommannu joskus yhden vastaantulleen tummanhopean lakan merkiltä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Mullakin on Ciatélta lakkoja vain joulukalenterien takia; muuten tuskin omistaisin niitä. Nyt oon kuitenkin kuvien perusteella ihastunu myös merkin muuhun kosmetiikkaan. Varsinkin luomivärejä on kehunut yksi hyvä vloggaaja, joten ehkä sorrun jossain vaiheessa.. :D

   Poista
 2. Mun mielestä sopivat todella hyvin yhteen! Lakkaus on oikein sievä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän ne mun mielestä kans yhteen sopii, mut varmaan sitten kynsillä tökki mun ihonväri, kun ei nuo punasille sormille sovi :D Kiitos ♥

   Poista
 3. Aivan upeat kynnet. <3 Nuo värit sopii niin hyvin yhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fani ♥ Mun täytyy lakata noilla vielä erikseenkin, jotta saan päällimmäisenä ajatuksen kivemmasta lakkauksesta näiden kohdalla :)

   Poista
 4. Aivan ihanat kynnet! <3 värit sopii tosi hyvin yhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Lakat näyttää omaan silmään kivemmilta aksenttikynsissä yhdistettynä. Sitten taas nuo yksiväriset kynnet on vähän njäh :D

   Poista
 5. Tosi nätit kynnet! Molemmat lakat on tosi kauniita ja sopii hyvin yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Neilikka! Ihastuin Ahoy Sailoriin sen verran paljon, että tahtoisin lakata sillä heti uudestaan :)

   Poista
 6. Ihanat ihanat ihanat kynnet! <3 Nams

  VastaaPoista
 7. Ihanat värit ja muutenkin tosi kaunis lakkaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Distressed-kynsiä pitäisi tehdä useamminkin :)

   Poista
 8. Niin söpöt värit ja kynnet <3 täytynee apinoida nämä itselle jossain vaiheessa :P

  VastaaPoista
 9. Kauniit sävyt ja sopivat tosi kauniisti yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enail! Kai mun on jo myönnettävä, että ei näissä kynsissä suurempia vikoja ollut :D

   Poista
 10. Ihana lakkaus ja todella harmoninen väriyhdistelmä. Lempisävyjä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ahoy Sailor kuuluu sävyltään myös mun suosikkeihin, mutta tuollaisia violetteja vähän vierastan jostain syystä. Kaunis sekin silti on :)

   Poista