perjantai 12. helmikuuta 2016

Lumihiutalelaatta

Voitin Saran blogissa olleesta arvonnasta BPS:n ihanan joulu-/lumihiutalelaatan. Ei olisi voinut parempaan ajankohtaan voitto osua kohdalle, koska ulkona paukkui pakkanen ja mun leimausinto oli vasta päässyt alkuun. Harmillisesti julkaisu vähän venyi, ja nyt ei voida edes pakkasesta puhua.


Annie julkaisi pari kuukautta sitten ehkä hienoimmat lumihiutalekynnet ikinä, joten mun oli pakko päästä lainaamaan ideaa. Tykkäsin omastakin versiosta paljon, mutta harmillisesti lakkaus ei näytä kuvissa miltään. Siis oikeesti, nyt seuraa varmaan huonoimmat kuvat ikinä. Niitä on silti paljon, jotta kynsistä saisi edes jonkinlaisen käsityksen :D


Lakkasin pohjalle kerroksen valkoista, minkä jälkeen tein liukuvärjäyksen käyttäen valkoista sekä kahta erisävyistä minttua. Kärkiin päätyi Essien Blossom Dandy ja keskelle Models Ownin Apple Pie. Lakoilla on selvä väriero, mikä tosin pullokuvasta ei näy alkuunkaan.

Halusin lumihiutaleleimat hologlitterin päälle, joten suoraan liu'un päälle lisäsin kerroksen Essencen I ♥ Magic -holotopperia. Kynnet näytti jo tässä vaiheessa niin kivalta onnistuneen liu'un ja kimaltelevan hololakan ansiosta, että oisin ihan hyvin voinut pitää kynsiä sellaisenaan. Tahdoin kuitenkin tehdä lumihiutalekynnet, joten leimasin laatalta eri kohdista lumihiutaleita löllöstamperia ja Essencen valkoista leimauslakkaa käyttäen. Leimat onnistuivat tosi hyvin, joten ainakin laatan lumihiutalekuviot toimii loistavasti.Valmiista lakkauksesta olin niiiin innoissani, että esittelin kynsiäni totta kai kaikille lähettyvillä oleville henkilöille. Lakkaus on varmaan yksi parhaimmista mitä oon tehny. Fiilistä laskee kuitenkin niin surkeat kuvat. Eihän niistä näe ohuimpia hiutaleita ollenkaan. Lisäksi pidin tosi paljon siitä, kuinka valkoiset leimat erottuivat holotopperin ansiosta myös kynsien juurista, mutta eipä sitäkään kuvista näe.

No mutta, kyllä mä silti näistä kynsistä tykkään edelleen :)


Ystävänpäivä lähestyy, ja koko some tulvii vaaleanpunaisia juttuja ja sydämiä ja.. Mua ei oikeastaan ystävänpäivä innosta enää yhtään, mutta päivästä tekee merkityksellisen kuitenkin yksi asia. Meidän pieni Zumba-kissa täyttää jo kuusi vuotta ♥ Zumban kunniaksi suostun tekemään ystävänpäiväkynnet, jotka pyrin saamaan jo sunnuntaina julkaisuun - tietenkin synttärisankarin kuvan kera.Gina Tricot - White
Essie - Blossom Dandy
Models Own - Apple Pie
Essence - I ♥ Magic
Essence - Stamp Me! White

BPL-032

20 kommenttia :

 1. Nää on todella todella upeat. <3 Ja hyvä ajankohta julkaisulle, meinaan ainakin täällä sataa lunta ihan kunnolla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Joo, Lahdessakin lunta on tullu koko viime yön ja päivän, mut kun se on niin märkää.. Tosin mielummin näin: paljon valosampaa eikä niin liukasta :)

   Poista
 2. Ooooh, wau! ♥ On kyllä hurjan kaunis lakkaus, ihan mieletön! Kyllä mä ainakin sain kuvista onneksi ihan hyvin selvää, ainakin näyttöä kääntelemällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Hyvä, että kuvista erottaa jotain! Mun koneen näyttö on aika huono, joten kaikki kuvat näyttää tosi laimeille sillä. Onneksi ainakin iPhonella kuvat näyttää ihan hyviltä :)

   Poista
 3. Oih, mielettömän kauniit <3

  VastaaPoista
 4. Oi sampura kuinka kauniit! Aivan iihanat <3

  VastaaPoista
 5. On kyllä tosi kauniit ja niin sun tyyliset :) tosi hyvältä näyttää minttuinem liuku ja houtawleet sopii siihen upeasti vaikka hieman kuvissa piileskeleekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enail! Nää sopi mulle kyllä loistavasti :) Näin jälkeen päin katottuna kuvat eivät onneksi näytä niin pahalta - aina alkuun vaan pitää ylireagoida kaikesta.

   Poista
 6. mielettömän kauniit <3 tällaisten kynsien kuvaaminen on kyllä ikuisuusongelma mutta hyvinhän nää kuvat on onnistunut !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Vaaleat lakkaukset on aina vaikeimpia.. Pitäisi vissiin tehdä vaan tummia lakkauksia, niin säästyisi hermotkin :D

   Poista
 7. Apua miten ihanat! Nää ne vasta on ihanimmat lumihiutalekynnet ikinä! Tykkään kun nuo hiutaleet on kunnolla isoja ja liuku on myös niin nätti. <3

  VastaaPoista