maanantai 29. helmikuuta 2016

Myöhäisherännyt

On tämäkin aika tehdä blogikirjotusta ja muokata kuvia. Kello on kohta viisi aamulla, ja taustalla pyörii Oscar-gaala. Postauksen tullessa julki käyn luultavasti takaisin nukkumaan. Lukulomalaisena on kivaa, kun pystyy huoletta heräämään puoli neljä yöllä telkkaa katsomaan :D

Tänään ei kuitenkaan puhuta gaalasta vaan vesivärilakoista ja asiakaspalvelusta. Ostin nimittäin Kauneudenkaupan outletista mun ekat vesivärilakat. Sheer Tints -minisetti julkaistiin jo kauan sitten, ja markkinoille on tullut huomattavasti parempiakin vesivärilakkoja, mutta viiden euron hinta houkutti kokeilemaan. Otin tilaukseen myös yhden täysikokoisen OPI:n, josta tulee tarkempi kuvaus sitten, kun saan lakattua sillä.


Mulla oli noin vuosi takaperin ongelmia Kauneudenkaupan kanssa, kun en meinannut saada haettua tilaustani. Valitsin silti toimitustavaksi noudon, koska matka keskustaan on vain muutamia kilometrejä pidempi kuin lähimmälle ärrälle. Tilauksien nouto tapahtuu maahantuojan liikkeestä, joka ei ole viikonloppuisin auki. En ehtinyt käydä arkipäivinä hakemassa lakkojani, joten soitin lauantaina maahantuojalle, joka lupasi toimittaa tilaukseni Day span puolelle maanantaiksi. Vajaan viiden minuutin jälkeen mulle soitettiin uudelleen, että heidän yrityksessä on kyllä yksi henkilö töissä, ja liike on samalla sisäpihalla bm Internationalin kanssa. Saisin siis noudettua lakat jo lauantaina.

Hain tilauksen lopulta viereisestä pienoismallikaupasta. Jo ennen oven avausta katsoin sisälle liikkeeseen ja sanoin poikaystävälle, että mä en taida ihan kuulua tonne. Liikkeessä oli huomattavasti vanhempaa porukkaa eikä naisia ollenkaan. Hyvä että pääsin edes sisälle asti, kun iloinen mies kassalla ojensi mulle muovipussia: "Sä tulit varmaan hakemaan nämä?". Joo, selvästikään en ollut tarpeeksi uskottava vierailemaan pienoismallikaupassa :D

Tosi hyvää palvelua Kauneudenkaupalta! Täällä on yksi tyytyväinen asiakas, joka varmasti jatkossakin hyödyntää outlet-tarjouksia ja noutomahdollisuutta :)

Pohjustuksesta päästäänkin sopivasti päivän kynsiin. Venytin jonkin aikaa Sheer Tintsien testaamista, koska mulla oli jo valmiiksi tiedossa niillä tehtävät kynnet. Kynsille oli muutamia esteitä, kuten valkoisen lakan sekä mustan leimauslakan lopun lähestyminen. Valkoisella ei olisi mitenkään voinut lakata kaikkiin kymmeneen kynteen paria kerrosta eikä musta leimauslakka olisi vastaavasti riittänyt kaikkien kynsien leimaamiseen. Oli siis tehtävä jämäkynnet.


Hyvin riitti Ginan valkoinen vielä neljään kynteen. Oon tosi ilonen, että oon saanu vihdoin käytettyä kaikki varastossa olleet valkoiset loppusuoralle, koska nyt pääsen kokeilemaan Essencen valkoista. Valkoisiin kynsiin leimasin mustan jämillä ruusukuvion laatasta BP-73 ja laitoin päälle päällyslakan. Luulin jo, että kynnet olisi tarpeeksi pitkät tuolle kuviolle, mut väärässä olin. Tyhmästi kynsillä näkyy vain yksi ruusu ja tosi paljon lehtiä. Olisi vissiin pitäny toiseen kynteen leimata kuvio väärin päin, niin sommittelu olisi näyttäny huomattavasti paremmalta kuin nyt.

Ruusut on väritetty punaisella Sheer Tintsillä ja lehtiin laitoin ensin keltaista ja sen päälle sinistä. Koin lakat melko helpoiksi, vaikka kyllähän ne vähän hunajamaisia olivat koostumukselta. Eniten häiritsi se, ettei yhdellä päällyslakkakerroksella saanut täysin tasaista pintaa.


Lopuilla kynsillä on Ciatén koralli Life's a Peach, josta ei ole hirveän hyvää sanottavaa. Se levittyi huonosti, joten jouduin lakata neljä kerrosta.

Sissi on tehnyt joskus samantyylisen lakkauksen., josta huomaa miten paljon kivemmalta leimat näyttävät järkevästi leimattuina :)


Ciaté - Life's A Peach
Gina Tricot - White
Essence - Stamp Me! Black
OPI - Be Magentale with Me
OPI - I Never Amberrassed
OPI - I Can Teal You Like Me

24 kommenttia :

 1. Söpöt ja hyvä palvelu.Mullaki noi jossain jemmassa testaamatta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Oiskohan aika sunkin testata näitä? :)

   Poista
  2. Ois mutta ei nyt jää muutenkaan aikaa kynsille ku hoidan vauvaa =)

   Poista
  3. Totta! Mutta onneksi vielä on aikaa, kunhan vauva kasvaa isommaksi :)

   Poista
 2. Nää on aivan mahtavat. <3 Näyttää todella hyvältä. :)

  VastaaPoista
 3. Voi että miten nätit kynnet! <3

  VastaaPoista
 4. Hahhah, mä luulin aikoinani olevani myöhäisherännyt vesivärilakkojen kanssa, mutten suinkaan ollut näemmä se kaikista viimeisin herääjä.. xD Onneksi ostit viimein sinäkin nämä; saat varmasti hyvää jälkeä näillä aikaiseksi - niinkuin näistäkin kynsistä näkee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No et todellakaan! Tosin mähän oon aika myöhäisherännyt myös leimauksen kohdalla :D Jos oisin leimannu aiemmin, luultavasti oisin myös hankkinu vesivärilakkoja. Ja voi juku miten kivoja nämä ovat! Värittelin tänään taas leimat sheer tintseillä, ja tuli kyllä kivat lakkaukset :) Kiitos kommentistasi!

   Poista
 5. Tosi onnistuneet kynnet! Ostin kans jo aikoja sitte tuon minisetin, mutta sinne se on jääny pölyttymään kaappiin. Kertaakaa oo edes koittanu. :D Voi hävetys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tike! No niin, haastan sut kaivamaan lakat kaapista ja testaamaan :D

   Poista
 6. On nätit kynnet:) Leima on ihana, vaikka mua vieläkin harmittaa, ettei siinä ole mustikoita:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Hyvin ruusut menee mustikoista, kun ne värittää mustikoiksi - niin kuin sä teit :D

   Poista
 7. Kauniit! ♥__♥ Ja mun mielestä noi ruusut on just hyvät noin. Jos ois ollu toinen kukka niin lopputulos olis saattanut olla vähän too much. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri ♥ Joo, yksi ruusu korostuu paremmin, kun ei ole muita. Olis silti pitäny edes leimata kuvio toiseen kynteen toisin päin, niin sommittelu olis ollu paaaljon siistimpi :D

   Poista
 8. ompas söpöt kynnet! :3 Mullakin just matkalla Kauneudenkaupasta noi samaiset Sheer tintsit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Veera! Voi kun kiva, pääset kans värittelemään :)

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Seuraava Sheer tints -lakkaus on kyllä enemmän mieleen, joten sen julkaisua odotellessa :D Kiitos paljon!

   Poista
 10. Kauniit :) tosi siististi olet saanut leimat väritettyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mä niin tykkään tällasesta pikkutarkasta tekemisestä :D

   Poista