torstai 24. maaliskuuta 2016

St. Mark's the Spot

Muutama postaus takaperin kirjoitin Kauneudenkaupan tilauksesta, johon sisältyi Sheer Tintsien lisäksi yksi täysikokoinen OPI. Vihdoin ja viimein myös tuo sininen OPI pääsi kynsille asti.


St. Mark's the Spot on Venice-kokoelman limited edition -lakka, johon ihastuin Sigin blogissa. Ihana tummansininen metallilakka, jossa on pientä violettia duochrome-efektiä. Otin lakan mukaan tilaukseen, vaikka tiedostin sen olevan hyvin samankaltainen Ciatén Birthday Bluen kanssa. Ja aika samanlaisiksi ne osottautuivatkin. Eihän kukaan tarvitsisi molempia, mutten todellakaan osaa luopua kummastakaan. Ei ne ehkä ihan dupet ole, jos tarkasti katsoo ;)

En nyt millään muista, kuinka monta kerrosta St. Mark's the Spotia on kynsillä, mutta veikkaan kahta tai kolmea. Hyväkäytöksinen lakka kaikinpuolin; levittyy ja peittää hyvin sekä kuivuu nopeasti ilman, että sudista jää raitoja lakan pintaan. Plussaa lakka saa vielä kestävyydestä, sillä kärkikulumaa ei näkynyt useammankaan päivän jälkeen. Yleensä mulla kestää lakat kulumatta pari päivää, joten St. Mark's the Spotin pysyvyys oli iloinen yllätys.


Nimettömiin ja pikkurilleihin lakkasin pari kerrosta Essencen valkoista cremeä, jonka päälle leimasin saman merkin mustalla leimauslakalla kukkia. Leimauslakka veteli viimeisiä ja oli jo niin paksua, että päätin heittää sekaan kokeeksi vähän ohentajaa. No, lakka kyllä muuttui helpommaksi käyttää, mutta kaupan päälle leimat saivat lukuisia minireikiä. Pahimpia paikkailin akryylimaalilla, mutten kaikkia jaksanut. Kukat väritin vielä violetilla ja sinisellä Sheer Tintsillä. Tulihan taas kaikkiaan tosi mieluinen lakkaus!


Pakko vielä mainita eilisestä, sillä YTL muisti meitä pitkän matikan kirjoittajia oikein kivalla yllätyksellä. Luin kaikki 13 kurssia ja 14 kirjaa turhaan, koska en tehnyt mitään niillä tiedoilla. En tosiaan ymmärrä, miten B-osion yhdeksästä tehtävästä olisi pitänyt osata kuusi, koska mä en osannu yhtäkään. Kaikki edelliset näkemäni yo-kokeet on olleet paljon helpompia kuin eilinen. Kyllä se ehkä läpi menee, mitä todellakin toivon, koska mulla on jo täydellinen mekko ja kengät valmiina lakkiaisiin. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.


OPI - St. Mark's the Spot
Essence - Wild White Ways
Essence - Stamp Me! Black
OPI - I Can Teal You Like Me
OPI - Don't Violet Me Down

18 kommenttia :

 1. Upea lakkaus <3

  Voi ei tuo matikan yo-koe :/ eiköhän se nyt kuitenkin läpi mene! Mä luen myös pitkää matikkaa, joten saa nähdä, mitä YTL keksii ens keväänä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)

   Joo ei kyllä tuu vastaa yo-kokeen arvosana mun kurssinumeroita. Kurssinumeroiden keskiarvo on kuitenki yli ysin, ja tuosta yo:sta pääsen ehkä läpi :D Mut YTL uudisti matikat niin, että siinä on eka ylihelppo osio ja sitte vaikeempi B-osio, joka todellaki on vaikeempi. Etteköhän te valmistaudu vastaavaan tyyliin kertauskurssilla :) Me ei oikeen voitu, kun tuo oli eka uudella systeemillä oleva koe..

   Poista
 2. Herranjesta tuota St. Mark's the Spotia! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on upea! Kauneudenkaupan outletista näyttää vielä löytyvän pilkkahinnalla, jos kiinnostaa :)

   Poista
 3. Pitääpäs hommaa tuo st. mark's the spot, olen etsinyt barry m "navy" lakalle korvaajaa ja näyttäisi olevan siihen osuva väri =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löyty korvaaja! Tosiaan kannattaa äkkiä hankkia, jos tahtoo saada. Kauneudenkaupassa hintaa on vielä viitisen euroa, joten paljoa ei joudu tästä LE-lakasta pulittamaan :)

   Poista
 4. Oihh miten kauniit! Multa ei taija löytyä tuommosta kunnon kukkaleimaa, johon vois sheer tintseillä väritellä. :o Pitää piakkoin korjata tilanne >_<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tilanne vaatii todellaki korjauksen, joten äkkiä joku kukkalaatta tilaukseen :) Mä en nykyään muuta teekään kuin värittelen kukkaleimoja tai teen niistä leimadecaleita :D

   Poista
 5. Huikea sininen ja muutenkin ihana lakkaus :)

  Harmi että tuo matikka meni noin. toisaalta se tuskin oli muillekaan helppo niin pisterajat tulee oleen alhaisempia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huikea tosiaan! Kiitos Enail :)

   Joo, se hyvä puoli tässä ainakin on, että pisterajat tulee alas ja kunnolla. Meiän vuosikurssille on sattunu tosi vaikeet kirjotukset, mikä on näkyny pisterajoissa syksylläkin.

   Poista
 6. Kukkakynnet ovat super-kauniit ja tuo OPI:n sininenkin ihan sievä! Lakkasin juuri itsekin vastikään ko. OPI:n kokeillakseni kynsille.

  Pidän peukkuja sun matikan menestyksen puolesta. Mulla oli aikoinaan pitkä matematiikka myös, ja vaikka välillä mukamas ymmärsinkin missä mennään niin joskus olin harvinaisen 'out' asioista, tylsimmillään juurikin kokeissa. Ylppäreistä sain muistaakseni vain B:n, vaikka kurssinumerot olivat keskimäärin vähän paremmalla tasolla. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ootan, josko lakka näkyisi sunkin blogissa :)

   Mulla ei yo-koe tuu myöskään vastaamaan kurssinumeroita, jotka vaihteli kasin ja kympin välillä. Toisaalta, ei mun mielestä yksi koe voikaan mitata koko osaamista, koska ainakin meillä oli niin random-tehtäviä, että ei niitä kurssien perusteella voinu osata kunnolla.

   Poista
 7. Härregyyd toi sininen OPI! :O Upea. Ja myös noi leimadecalit on tosi sievät, eli kiva kokonaisuus kaiken kaikkiaan. :)

  Ja voi räkä noiden kirjoitusten kanssa! Mut tosiaan, kaikkihan siel on kärvistellyt samassa tilanteessa ja raapinut päätään että mitäs tämä on, joka sit vaikuttaa pisterajoihin. Nyt vaan pitää malttaa odotella tuloksia, mut eiköhän se läpi mene kuten itsekin sanoit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! OPI nousi ehdottomasti yhdeksi suosikikseni merkin lakoista <3

   Huomisesta lähtien saadaan tietää alustavat pisteet, hui :D Mulle tosiaan on tässä vaiheessa ihan sama mitä tulee, kunhan vaan menee läpi. Ainahan voi korottaa, jos siltä tuntuu :)

   Poista