maanantai 11. huhtikuuta 2016

Tauon paikka

En välttämättä olisi tahtonut julkaista tätä postausta. Koitin viivytellä julkaisua, koska hiljainen ääni mielessäni kysyi, että mitä jos sittenkin pystyisin kirjottamaan blogia. Jos sittenkin löytäisin vähän aikaa jostain.

Joskus on vaan myönnettävä olevansa väärässä, ja että on yliarvioinut omia kykyjä. Mä inhoan myöntää olleeni väärässä. Inhoan myös sitä, kun valitetaan ajanpuutteesta, mutta teen sitä nyt itsekin. Vaikka kuinka uskoin siihen, en vaan pysty tällä hetkellä pyörittämään "arkeni" lisäksi blogia.


Bloggaaminen on mulle totta kai tärkeä harrastus, mutta tässä tilanteessa on vain pakko karsia jostain. En nimittäin halua kirjoittaa blogia kiireessä, koska ei se silloin ole harrastus vaan ennemminkin pakkopullalta tuntuva toimi. Ja jos laadusta voidaan puhua, niin en halua sen heikkenevän kiireessä. Haluan ehdottomasti panostaa blogiin, mikä ei juuri nyt onnistu.


Meinasin aluksi olla ilmoittamatta asiasta, mutta halusin kuitenkin ilmoittaa, että oon hengissä eikä hiljaiselo johdu sen vakavammasta asiasta kuin pääsykokeet.

Tilanne ei ole onneksi pysyvä, ja lohduttava ajatus on, että tätä kestää vain kaksi kuukautta. Voin jo puoliksi luvata, että seuraava postaus tulee ulos 9. kesäkuuta. Ja kyllä muuten sitten on postattavaa, sen voin luvata, koska kynsiä tulee kuitenkin tällä ajalla lakattua.


Kuvituksena on vähän esimakua mun yo-mekosta. Minttua ja blingiä, olettiko joku jotain muuta? :D Kengätkin on glitterillä kuorrutetut. Lakkauksia tai edes lakkoja en ole vielä päättäny, mutta kuviin otin mukaan mahdollisia vaihtoehtoja.

Tässä vaiheessa toivotan kaikille kivaa kevään jatkoa! Yritän pysyä mukana blogimaailmassa muiden blogeja lukemalla :)


25 kommenttia :

 1. Hirveesti tsemmppiä pääsykokeisiin! Mille alalle hakeudut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Kauppikseen hain, joten luettavaa riittää eikä materiaali oo mitenkään helpoimmasta päästä. Saa nyt nähdä, miten käy :D

   Poista
 2. Tsemppiä luku-urakkaan! Ikävä kyllä harrastukset on yleensä se, josta joutuu karsimaan kiireen keskellä. Opiskeluista tai työstä ei oikein voi sitä tehdä. :) Mutta onneksi aina voi palata takaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Mulla oli lukioaikana paha tapa asettaa kynnet monesti opiskelun edelle, mut nyt on tosi kyseessä enkä voi. Mut eiköhän tästäkin harrastuksesta osaa taas nauttia enemmän, kun on pitäny vähän taukoa :)

   Poista
 3. Mää oottelen, ymmärrän sua hyvin. :) Onnea pääsykokeisiin! Ja vitsit tuo mekko tulee oleen varmaan upea, kuulostaa niin ihanalta ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mekosta lupaan kuvia kokonaisuudessakin, kun on sen aika :)

   Poista
 4. Tsemppiä lukuhetkiin, varmasti ajatus kulkee paremmin pääsykokeisiin valmistautuessa jos blogijutut ei koko ajan pyörähtele mielessä eli kunnon tauko on varmasti hyvä juttu.

  Paluuta odotellen. :)

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä pääsykokeisiin! Ja aivan ihanalta näyttää tuo sun mekko! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi! Ootas kun näät sen kokonaisuudessaan + kengät siihen päälle :D ♥

   Poista
 6. Mutta ihanaa, ettet lopeta! Niin paljon tsemppiä kirjoituksiin, kyllä se siitä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsykokeisiin siis! : DD

   Poista
  2. Lopettaminen ei onneks oo käynyt mielessäkään :) Kiitos paljon ♥

   Poista
 7. Huh, mä jo pelästyin että ihan kokonaan lopetat bloggaamisen! Onneksi kyse vaan parista kuukaudesta, viuh! :D :) <3 Ja tottakai sitä karsii arjestaan pois niitä vähemmän tärkeitä asioita jollaiseksi blogin voi kyllä laskea, vaikka on kuinka tärkeä harrastus itse kullekin. Mutta prioriteettilista on armoton :D Palataan taas kesällä! Tsemppiä pääsykokeisiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ette pääse musta vielä eroon :D Mulla on ollu aina prioriteettivaikeuksia, joten tääkin päätös oli mulle vaikea. Kiitos paljon, Katri ♥

   Poista
 8. Parin kuukauden päästä nähdään sitten. Mekko näyttää muuten oikein hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sillon nähdään! Ihanaa, kun lukijat jaksaa odottaa :)

   Poista
 9. Voi miten ihana mekko :) Stemppiä pääsykokeisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootan niin kovasti lakkiaisia! Sitten postaan mekostakin enemmän :) Kiitoksia!

   Poista
 10. Tsemppiä!

  Täällä odotellaan kyllä :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja ihana kuulla! Mulla on parhaat lukijat ♥

   Poista
 11. Tsemppiä! TÄälä ootellaan sua sitten, ku rutistus on ohitte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivempi palata, kun tietää, että täällä ootellaan! Kiitos :)

   Poista
 12. onneksi on snapchat ja fb niin voidaan pitää yhteyttä, superpaljon tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, onneks! Huippua, että on joku, jolle voi puhua kynsiasioista blogin ulkopuolellakin ♥

   Poista