perjantai 17. kesäkuuta 2016

Essie Bridal 2016: Between the Seats

Viimeisenä, mutta ei vähimpänä, mun suosikkilakka Essien Bridal-kokoelmasta.


Between the Seats on laadultaan vähintään yhtä hyvä kuin eilinen Groom Service. Ihan mieletön creme-koostumus, joka peittää kahdella kerroksella ilman mitään kaljuuntumisongelmia. En osaa oikein edes kuvailla tätä sävyä, mutta Essien mukaan kyseessä on "seductively grey lilac".

Between the Seats on samankaltainen Urban Junglen kanssa, muttei kuitenkaan dupe. Mulla ei Urban Junglea ole, koska heräsin sen kauneuteen aivan liian myöhään. Between the Seats täyttää tuon tarpeen hyvin, joten tuskinpa toista samankaltaista tarvitsen. Täältä ainakin löytyy tikkukuvat lakoista vierekkäin.


Pidin lakkauksen tooosi simppelinä, mikä tarkoitti leimadecaleita aksenttikynsiin. Leima on taas MoYou Londonin Tropical 17 -laatasta, ja tällä kertaa väritin kukat korallihtavalla neonpinkillä. Tuosta ihanasta neonista on muuten tulossa postaus, koska se on vihdoin mun ♥.♥


Lakkauksesta tuli tosi mieluinen, vaikka siinä ei mitään ihmeellistä ollutkaan. Nude ja neon on jo aiemmin todettu erittäin toimivaksi yhdistelmäksi, joten pieleen ei voi mennä.


China Glaze - Flip Flop Fantasy
Essie - Between the Seats
Essence - Wild White Ways
Essence - Stamp Me! Black

MoYou London Tropical - 17

Siinäpä oli Bridal-kokoelma kokonaisuudessaan. Linkitän alle vielä edelliset postaukset, jos joku lakka jäi vielä kiinnostamaan. Mun suosikki on, kuten jo mainittu, Between the Seats. Hyvänä kakkosena tulee Groom Service, mutta myös esimerkiksi Steal His Namen sävyyn ihastuin yllättävän paljon. Muissakaan kokoelman lakoissa ei ole valittamista, ja kaikki jäävät käyttöön! Mitkä on teidän suosikit näistä kuudesta? :)Kokoelma on saatu testiin L'Oréalilta, ja kerron tuotteista rehellisen mielipiteeni.

8 kommenttia :

 1. Ooh, tän sävyn voisin ehkä harkita ostavani! ♥

  VastaaPoista
 2. Pidän tästä :)

  ja kateellisena ihastelen aksenttikynttä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ei muuten varmasti jää viimeiseksi tuollaiseksi aksenttikynneksi :)

   Poista
 3. Jestas miten ihana nimetön ♥ Pyörittelin tätä Essietä tänään kädessäni Anttilassa ja varmaan täytyy mennä takasin ostamaan se :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Noniin, nyt äkkiä takaisin Anttilaan! :D

   Poista