torstai 16. kesäkuuta 2016

Essie Bridal 2016: Groom Service

Nyt on kuulkaa ihan huippulaatunen lakka vuorossa, olkaapa hyvät!


Groom Service on tähän mennessä parhain laadultaan mitä tulee Bridal-kokoelmaan. Peittyy ja levittyy loistavasti kahdella kerroksella, ja koostumuskin on juuri sopiva. Ei yhtä paksu kuin Mrs. Always-rightissa, muttei mikään luirukaan.

Sävykin on vallan mainio. Dupeja ei mun kokoelmasta löytynyt, joten erittäin tervetullut lisä kokoelmaani. Lähimmäksi pääsi Lumenen Aamukaste, mutta se on selvästi tummempi violetti ja mukana on shimmeriä. Lähes kaikki mun omistamat violetit oli selvästi enemmän siniseen taittavia Groom Servicen rinnalla.


Kynsille piti päästä testaamaan uutta leimauslaattaa, joten koristeluja ei tarvinnu kauaa miettiä. Onnistuin olemaan Kynsikoristekirppiksellä oikeaan aikaan ja sain napattua itselleni ihanan MoYou Londonin Tropical 17 -laatan. Kukkia ja tribaalikuvioita - eli toisin sanoen täydellinen laatta leimadecaleihin. Kuin mulle tehty.

Leimadecaleita nähdään tosin vasta huomenna, koska näihin kynsiin päädyin vain leimaamaan mustalla valkoiselle pohjalle. Laatan kuviot ovat sen verran pieniä, että aika tarkkaan sai kohdistaa. Koska mun kohdistamistaidot yhdistettynä löllöstamperiin eivät saaneet hyvää jälkeä helposti, jouduin uusimaan jokasen leiman kerran. Mut tokalla kerralla sain leimat jopa aikalailla suoraan!


Leimojen kukat värittelin vielä OPI:n Don't Violet Me Down -vesivärilakalla, joka osottautui valkosen päällä just eikä melkein Groom Servicen sävyiseksi. Aika nappivalinta siis.


Essie - Groom Service
Essence - Wild White Ways
Essence - Stamp Me! Black
OPI - Don't Violet Me Down

MoYou London Tropical - 17

4 kommenttia :