lauantai 11. kesäkuuta 2016

Essie Bridal 2016: Mrs. Always-right

Ihastuin Essien tämänvuotiseen Bridal-kokoelmaan heti ensimmäiset kuvat nähtyäni, joten voitte vaan kuvitella sen riemun määrän, kun sain kokoelman esittelyyn L'Oréalilta. Kokoelma sisältää kuusi lakkaa, jotka toimivat yksin ja yhdessä. Erittäin hyvä haastaja Flowerista-kokoelmalle, joka oli ennen tätä ainoa lakkakokoelma, jonka olisin huolinut kokonaan.


Olin suunnitellu kuvaavani lakat meidän yläpihalla, mut suunnitelmiin tuli muutos huomattuani kirvojen aluevaltauksen. Kivet, sokkeli, terassien kaiteet, pöydät ja laatat olivat muuttumassa vihreiksi ötököistä. Mielikuva kirvoista ja hääkokoelman lakoista samassa kuvassa ei houkuttanut, joten päädyin menemään laiturille asti kuvaamaan kokoelman. Onneksi mökkinaapureita ei ollut näkyvillä, kun mä kyykin laiturilla peläten, että tuuli heittää lakat järveen. Olin kyllä jo suunnitellu, että lakan tippuessa veteen hyppään perään. Mitäpä sitä ei tekisi lakkojensa eteen.


Between the Seats - Groom Service - Passport to Happiness - Steal His Name - Coming Together - Mrs. Always-right

Esittelen lakat omissa postauksissaan, koska swatchien lisäksi tein jokaselle lakalle sopivat koristelut. Homma starttaa kokoelman nimikkolakasta, jonka nimi on muuten todella osuva!


Mrs. Always-right on maailmankaikkeuden ensimmäinen punainen, joka sopii mulle. Ihan mahdottoman kivansävyinen, tulee mieleen joku marjasmoothie. Jos tuntuu, ettei punainen lakka sovi omaan ihonväriin tai ei muuten tykkää punaisesta, kannattaa kokeilla tätä. Toimii!

Lakka peittää lyhyet kynnet varmasti jo yhdellä kerroksella, mut mä tarvitsin kyllä kaksi. Koostumus on aika paksua, ehkä jopa hiukan liian paksua mun makuun. Ongelma syntyy siinä vaiheessa, jos lakkaa alkaa työstää liikaa, joten suosittelen nopeita vetoja. Liiallisen sutimisen tuloksena on vain epätasainen pinta ja ärtymys.


Ennen näitä kynsiä olin ollu tosi pitkään vain yksivärisillä lakkauksilla, joten en meinannu osata keksiä mitään kivoja koristeluja. Niinpä menin yksinkertasella linjalla, mikä tässä tapauksessa tarkoitti niittejä, leimaa ja glitteriä.

Leimaamiseen käytin BPS:n kirkasta leimasinta, jolla leimasin nyt ekaa kertaa kynnelle asti. Ciatén hopea Shady Lady toimi kivasti leimasimen kanssa, jos ei oteta lukuun ihan pienimpiä osia kuviosta. En koe kirkasta leimasinta vieläkään helppokäyttöiseksi, joten pitää harjotella lisää..


Mun mielestä on kuitenkin saavutus, että viihdyin punainen lakka kynsilläni. Voisin melkein luopua muista punasista ja pitää vain Mrs. Always-rightin :D Muita tähän sävyyn ihastuneita?


Essie - Mrs. Always-right (saatu)
Ciaté - Shady Lady
Ciaté - Locket

MoYou London Kaleidoscope - 09

hopeat niitit (saatu)

12 kommenttia :

 1. On kyllä erikoisen sävyinen punainen. Hirmu nätti! :) mä olisin tyytyväinen paksukoostumuksiseen punaisern lakkaan, kun se ei valuisi kynsinauhoille ja niiden alle :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tajunnutkaan ajatella asiaa tuolta kannalta! Mielummin tosiaan paksumpi koostumus kuin sellanen luiru, joka valuu kaikkialle :D

   Poista
 2. Kaunis lakka ja ihanat koristelut! :)

  VastaaPoista
 3. Mä tykästyin kans tähän kokoelmaan, ja harkinnassa on Between The Seatsin ja Passport To Happinessin lisäksi hommata vielä tämä nimikkosävy.
  Laiturikuvat on ihania! Jos itselläni olisi aina mahdollista niin kuvaisin ympäri vuoden lakat laiturilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät valinnat! Suosittelen myös tätä nimikkolakkaa :)

   Sun laiturikuvia oonki aina ihaillu. Niissä on vaan niin omanlainen fiilis :)

   Poista
 4. Tää on kyl kiva kokoelma, mut en koe näitä värejä ihan omakseni. Tosi kiva lakkaus (:
  ___
  http://timanttejakynsilla.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli tästä lakasta vähän sama fiilis, mut jukra ku tää onki kiva! Tosin ei kaikki kaikesta tykkää ja säästyypähän sulla rahaa sit muihin lakkoihin :D Kiitoksia!

   Poista