keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Essie Bridal 2016: Passport to Happiness

Neljäs Bridal-kokoelman lakka oli ehdottomasti mun ennakkosuosikki - eikä varmaa jää epäselväksi miksi. Mun odotukset tämän suhteen oli ehkä liian korkealla, koska en välttämättä enää nostaisi tätä parhaimmaksi lakaksi kokoelmasta.


Ei pidä ymmärtää väärin, sillä Passport to Happiness on silti tosi kiva lakka. Murrettu, vähän likainen mintunvihreä lakka, jossa on mukana reilusti turkoosia shimmeriä. Lakka peittää hyvin kahdella kerroksella, mutta reilu shimmerin määrä tekee siitä hiukan hankalan levittymään. Nopeat vedot kannatta, jotta lakka ei lähde kaljuuntumaan. Tämä kuivuu semimattaiseksi ja jää helposti epätasaiseksi, joten päällyslakka on ehdoton.


Mulla tuli lakasta heti mieleen China Glazen Keep Calm, Paint On ja Essencen Turn The Lights On!. Edellinen on kuitenkin hieman vihreämpi ja tummempi, ja jälkimmäinen taas huomattavasti vaaleampi. Koostumukset näissä kaikissa on melko samanlaiset, mutta Essie on kyllä helpoin. Erona on myös se, että Essiessä shimmer on värillistä kun taas muissa se on hopeaa. Vaikka nämä ei dupeja olekaan, en silti tarvitse kaikkia kolmea.

Koristeluiden osalta pää löi tyhjää, kunnes muistin pilkkutikkukukat. Oon ollu niin innoissani leimauksesta ja leimadecaleista, että pilkkutikkukukat ovat jääneet toiseksi. Tilanne piti tietenkin korjata!


Kukkien pohjalla on pari kerrosta Essencen ranskislakkaa, ja kukat on pilkuteltu Passport to Happinessilla ja valkosella. Kukkien keskellä on Ciatén hopeaa, joka on ihan luottolakka pilkkutikkukukkiin!


Essie - Passport to Happiness (saatu)
Essence - Sweet as Candy
Essence - Wild White Ways
Ciaté - Fit for a Queen

6 kommenttia :

 1. Oi miten upeat kynnet! <3 ja kaunis lakka!

  VastaaPoista
 2. Ihanat koristelut! Ensimmäisten kuvien jälkeen olin ihan valmis ostamaan tuon lakan, mutta jotenkin se ei livenä väriltään oikein sytyttänyt.. Nätiltä se toki näyttää, mutta ei ollu miulle kuitenkaan sellainen, että olis pakko saada.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia! Mä oisin varmaan tykänny tästä ilman shimmeriä enemmän, mut onhan se kiva näinkin :)

   Poista