maanantai 13. kesäkuuta 2016

Essie Bridal 2016: Steal His Name

Nyt on ongelma. Ei iso, mutta ongelma kuitenkin. Vaihdoin pari päivää sitten puhelimen uuteen, ja nyt en löydä enää App Storesta Bloggerin mobiilisovellusta. Vanhassa puhelimessa mulla on vielä se sovellus, ja se oli kyllä niin kätevä, kun käy katsomassa uusia postauksia tai kommentteja tai kun vastaa kommentteihin. Lisäksi sillä oli niin hyvä käydä tarkistamassa, onko postaus ajastettu, ja välillä kirjotin postauksien tekstejä sillä valmiiksi. Eli kokonaisuudessaan se oli kätevä apu oman blogin hallintaan, vaikka koko postauksen tekemiseen miellän mobiilisovellukset riittämättömiksi. Tahtoisin sen silti uuteenkin puhelimeen, joten tietääkö joku sovelluksen kohtalosta? Help meee!

No mutta nyt päivän varsinaiseen asiaan, nimittäin kolmanteen Bridal-lakkaan.


Steal His Name on lämmin, persikkaisen vaaleanpunainen crelly. Koostumus on tosi samanlainen kuin eilen esitellyssä Coming Togetherissa. Steal His Name levittyy kuitenkin hiukan huonommin, tai ainakin mä sain lakan helposti kaljuuntumaan. Tasaiseen sävyyn tarvii ehdottomasti kolme kerrosta. Täyttä peittävyyttä ei tälläkään ihan heti saa, mut eipä se ole tarkotuskaan.

Kuten Coming Together, myös tämä on liian peittävä ranskalaisen manikyyrin pohjalle. Tietenkin riippuu mistä tykkää, mut mä en laittaisi ranskikseen tätä.


Olihan muuten hyvä idea alkaa maalata kuvioita kynsiin Kanada-Suomi-lätkäpelin aikana (ei sentään finaali ollut kyseessä).  Opin kyllä kerrasta, että ei kannata MM-pelien aikana kynsiä lakata, jos haluaa siistin lakkauksen :D

Koristelut kopioin lähes suoraan mm. Instagramissa vaikuttavan käyttäjän @lieve91 lakkauksesta. Kannattaa käydä katsomassa tuo instatili; yksi mun ehdottomista suosikeista! Niin mahtavia lakkauksia.


Maalasin geometriset kuviot ensin mustalla akryylimaalilla ja Picture Polishin #10-siveltimellä, minkä jälkeen täytin kuvioita OPI:n GoldenEyella. Vaikka jälki ei olekaan ihan parhainta luokkaa, kynsistä tuli silti yhdet mun suosikeista. Kuviot sopi jotenkin tosi hyvin Steal His Namen kaveriksi, ja GoldenEyen kanssa ei vaan voi epäonnistua :)

Peukuissa oli muuten niitit, mut eipä näköjään kuviin tullut näkymään. Ihan vaan ilmotin, jos ihmettelette, miksi tuotekuvaan on eksynyt niittihyrrä. (Kaiken lisäksi en ees muista, millasia niittejä käytin, hups..)


Essie - Steal His Name (saatu)
OPI - GoldenEye

Oumaxi-akryylimaali, musta

kultaiset niitit

8 kommenttia :