maanantai 27. kesäkuuta 2016

Leimadecalit läpinäkyvällä leimasimella

Vaikka innostunkin monesti vähän myöhässä kynsimaailman uusista jutuista, läpinäkyvää leimasinta halusin kokeilla heti, kun siihen tuli mahdollisuus. Sain Clear Jelly Nail Art Stamperin testiin Born Pretty Storesta, jossa siis myydään vain feikkejä versioita kirkkaista leimasimista.

Joku voi tosin ajatella, että on aika myöhäistä esitellä kirkas leimasin vasta nyt, mutta tauon takia en ehtinyt julkaista näitä kynsiä maaliskuussa.


Mun saaman leimasimen tyynyssä on jokin virhe, koska siinä näkyy outo läikkä keskellä. Yllä olevan kollaasin kahdessa ylimmässä kuvassa tuo läikkä näkyy. Ei se leimaamista haittaa, mut kohdistaessa se saattaa hämätä.

Leimasin on hankala siinä mielessä, että se on niin kova. Tai ainakin liian kova mun käyttöön, koska oon opetellu leimaamaan tosi löllöllä leimasimella. Niinpä tarviin vielä paljon harjotusta kirkkaan leimasimen kanssa.

Mun mielestä myös kohdistaminen on hankalaa, koska leimasimen läpi katsoessa kynsi näkyy tosi tummana. Asiaa helpottaisi paljon, jos leimasimen sivut olisvat kirkkaat tai muuten vaaleammat.


Näihin lakkauksiin en leimannut kuviota suoraan kynnelle, vaan tein decal-matolle leimadecalit. Essencen valkoisen leimalakan kanssa leimasin toimi aika hyvin, mut jonkin verran sain kuitenkin harjotella tekniikkaa ennen leimojen onnistumista. Kynsissä näkyvät kukkakuviot alkavat olla aika maksimit kooltaan mitä tulee leimasimen käyttöön, koska isompia en saisi enää nousemaan kokonaisina.


Leimat väritin A-Englandin tummanvihreällä hololakalla ja OPI:n tummanpunaisella magneettilakalla. En meinannut löytää aluksi sopivaa väriä kukkiin, koska mulla ei hirveästi hololakkoja ole. Niinpä päädyin magneettilakkaan, jossa on pientä hologlitteriä mukana, koska voihan sitä käyttää ilman magneettiakin.

Leimadecalit onnistuivat muuten hyvin, mut kynsille siirtäessä jäi ilmaa jonkun verran kirkkaan lakan ja pohjalla olevan lakan väliin. Olisi ehkä pitänyt leikata ylimääränen kirkas lakka decaleista ennen kynsille laittamista. Koitin paikkailla näkyviä virheitä, tosin huonoin tuloksin. Kynsillä näkyy siis epämääräsiä möykkyjä decaleiden ympärillä, mut ei katella niitä :D


Tykkäsin lakkauksesta tosi paljon! Pohjalla on Picture Polishin Cherish, joka on ehkä hienoin nude ikinä. Leimadecalien värit sopii nuden kanssa loistavasti, ja kukkaleimoilla ei voi mennä pieleen :)


Picture Polish - Cherish
A-England - Dragon
OPI - Morning, MoneyPenny
Essence - Stamp Me! White

BP-56 (saatu)

Leimasin ja leimauslaatta on saatu Born Pretty Storesta. Koodilla 2UG10 saa 10% alennuksen tuotteista. En hyödy linkeistä tai koodin käytöstä.

16 kommenttia :

 1. Oi että miten ihanat kynnet jälleen kerran! <3 täytyy kyllä itekin hankkia tuo leimasin, kohdistaminen näyttää niin paljon helpommalta kuin normaalilla leimasimella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi ♥ Mä en silti osaa kohdistaa tällä - tai siis jotenki vaikeeta ku ei oo tottunu :D Ja läheskään kaikkia lakkoja en oo saanu toimimaan tän kanssa, joten omien kokemuksien mukaan suosittelisin hankkimaan jonkun paremman kirkkaan leimasimen.

   Poista
 2. Upeat kynnet! Mä en osaa yhtään käyttää näitä kirkkaita leimasimia, missä on läpinäkymätön putki. En näe yhtään mitään! Näissä pitkäputkisissa leimasimissa ongelmana on lisäksi kamala tunnelinäkö, eli kuva tulee tökättyä kynteen ennen aikojaan. Kuulin huhuja, että Hypnoticille on tulossa Überin putketon iso kirkas leimasin, joka on ainakin Marias Nail Art and Polish Blogin Marian mukaan paras kaikista kirkkaista leimasimista. Hän teki juuri ihan mielettömän laajan vertailun kirkkailla leimasimilla, kannattaa käydä tsekkaamassa. Mä en malta odottaa, että saan sen Überin käsiini. Jenkeistä kun sitä on ihan hölmöä alkaa tilailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, en mäkään osaa tällä kohdistaa yhtään. Reunat estää kaiken valon, niin ei tosiaan nää mitään.
   Hei kiitti vinkistä; täytyykin katsoa tuo postaus! Kuulostaa muuten hyvältä tuo Überin leimasin. Olis kiva, jos tulis vaikkapa Suomeen, kun en niin tykkää ulkomailta tilata.. Tee sitten postaus siitä leimasimesta, kun saat sen :)

   Poista
 3. Sain saman leimasimen testiin (en ole vielä kirjoittanut postausta), ja mun leimasimessa on tuollainen samanlainen jälki. Leimaaminen kyllä sujuu.

  Kauniit kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, luulin tän olevan vaan maanantaikappale. No mutta eipä tän hintaluokan leimasimelta voi hirveästi odottaakaan. Mä en ole hirmu hyvin onnistunu tällä leimaamaan, mut varmaan johtuu mun kokemattomuudesta.
   Kiitos Kaisa! :)

   Poista
 4. tykkään kynsistä ! itse aattelin ostaa sen PP:n kirkkaan stampperin kun oon kuullut siitä paljon hyvää, toivottavasti munkin decalit sit alkaa useemmin onnistua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Mä en tosiaan saa sitä toimimaan ees näin hyvin, mut ehkä pitäis harjotella lisää.. Tosin mun kärsivällisyys loppuu siihen, jos en saa jotain ekalla kerralla onnistuu :D

   Poista
 5. Voi kun itselläkin joskus riittäisi kärsivällisyys leimadecaleihin... :)
  Minä sain bpslta testiin kirkkaan leimasimen kirkkaalla varrella + mukana tuli suojakorkki, siitä kyllä tykkäsin ja se myös toimi ihan kivasti kun kerran kokeilin sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla riittää kärsivällisyys maksimissaan kahteen decaliin per käsi :D Tykkään tosi paljon tehdä niitä, mut niiden kynsille laittaminen ei oo yhtään kivaa.
   Joo, se on vissiin sellanen erimallinen muutenkin. Pitäisi varmaan sitä kokeilla, jos vaikka toimisi paremmin :)

   Poista