perjantai 1. heinäkuuta 2016

Happy Ending

Voitin pari kuukautta sitten CesarsShopin Facebook-sivuilla olleesta arvonnasta vapaavalintaisen F.U.N Lacquerin kynsilakan. Sormi meni suuhun siinä vaiheessa, kun olisi pitänyt joku lakoista valita, koska en ollu koskaan katsellu merkin lakkoja sillä silmällä. Ajattelin aina niiden olevan niin kalliita, etten ollut perehtynyt niihin sen tarkemmin.

Onneksi Sigin blogista löytyy hyviä kuvia Funeista, ja lopulta päädyin New Year 2016 -kokoelman Happy Endingiin tämän postauksen perusteella.


Happy Ending kotiutui mulle supernopeasti ja hyvin pakattuna. Lakka löytyi ihanasta glitterpussista, jonka takia mun kuvauspiste oli pari viikkoa täynnä hopeaa glitteriä.


Happy Ending on toosi kaunis sinivioletti lakka, jossa on kultaista hologlitteriä ja pinkkiä shimmeriä. Oon ehtiny lakata tällä jo kaksi kertaa: ensimmäisella kerralla koristelujen kera ja toisella kerralla ihan vain yksittäin.


F.U.N Lacquer - Happy Ending
Ciaté - Double Bubblegum

Oumaxi-akryylimaali, musta

Koristeltuihin kynsiin lakkasin Happy Endingiä kaksi kerrosta. Lakka levittyi tosi nätisti ja runsaasta glittermäärästä huolimatta kuivui tasaiseksi.


F.U.N Lacquer - Happy Ending

Toisella kertaa lakkasin kolme kerrosta, koska kynnet olivat sen verran pidemmät. Mutta jälleen lakka käyttäytyi mallikkaasti ja kuivuikin ihanan nopeasti. Yllä olevassa kuvassa lakka on liian sininen, mutta muut kuvat vastaavat paremmin todellisuutta.

Raahasin itteni myös ilta-auringon aikaan ulos kuvaamaan kynnet. Ihastelkaapa tätä:Happy Ending on ehdottomasti yksi upeimpia lakkojani! Sitä saan syyttää myös siitä, että nyt kuolaan melkeinpä joka toisen Funin perään.. Kuten viime ostopostauksesta jo selvisikin, tämä ei jäänyt viimeiseksi merkin lakaksi.


12 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Jep, ja livenä vieläkin kauniimpi ♥

   Poista
 2. No nyt kyllä harmittaa että multa on mennyt kyseinen arvonta ihan ohi! :D Plääh! Mä kuolaan sitä kaikista uusinta sinistä FUNIA, sitä megaglitteristä. Hmm... mikähän sen nimi oli? How deep is your holo? Olikohan tuollainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä huomasin sen ihan sattumalta, kun Facebookia selasin. Arvonnat meinaa jäädä monesti huomaamatta, koska Facebook päättää ite mitä näyttää ja mitä ei..
   Joo, How Deep Is Your Holo? on se uusi sininen. Se vilahtikin jo mun edellisessä ostopostauksessa. Kynsille en oo sitä vielä saanut, kun tällä hetkellä on menossa Essien uusien geelilakkojen testaus :)

   Poista
 3. Mulla on tää vieläkin testaamattomissa! Anteeksiantamatonta! Äkkiä laatikosta esiin :D. On se ihana <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijai, nyt äkkiä testaamaan! Ihastut varmasti siihen kynsilläkin ♥

   Poista
 4. Voi vitsi miten kaunis lakka! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Tosin eipä muuta voi Funilta odottaakaan.. ♥

   Poista
 5. Se on niin ihana... F.U.N Lacquerit vain vievät mennessään. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin pääs käymään. Aika pitkään selvisin sekaantumatta Funeihin, mut ne veivät lopulta pikkurillin sijasta koko käden :D

   Poista