keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Rock My Soul

Essence-hyllyt täyttyi keväällä uutuuksista, mutta uutuuslakoista ostin vain yhden. Uusia lakkoja tuli niin paljon, etten oikein osannut valita mitään niistä. Sininen metallilakka Rock My Soul näytti kuitenkin niin upealta, että se oli pakko saada.


Rock My Soul on voimakkaanvärinen sininen metallilakka turkoosilla shimmerillä. Sävy on tosi vaikea kuvata oikein, ja niin ollen mun kuvissa lakka on liian vaalea ja haalea. Lakka levittyi hyvin eikä siveltimenvetoja jäänyt näkyviin. En muista, lakkasinko kaksi vai kolme kerrosta, mutta hyväkäytöksinen lakka oli joka tapauksessa.

Mulla oli kynsillä kaksi kerrosta aluslakkaa, mutta silti joihinkin kynsiin tuli värjäymiä. Ei kuitenkaan pahasti värjännyt, parissa kynnessä vaan sivuilla oli hieman sinistä.


Aksenttikynnessä on valkoisella pohjalla leimadecal. Täytin ensin kukat Mermaid Curves -glitterillä, joka ei peittänyt tarpeeksi. Niinpä laitoin vielä sen lisäksi kukkiin Rock My Soulia. Leimadecaleista ei tullut tällä kertaa hirmu siistejä, koska väritetyistä kukista suli mustat rajat ja väritin näköjään muutenkin vähän huolimattomasti. Mutta kokonaisuudessaan nää olivat kuitenkin kivat :)


Essence - Rock My Soul
Wet n Wild - Mermaid Curves
Essence - Wild White Ways
Essence - Stamp Me! Black

BPL-029 (saatu)

12 kommenttia :

 1. Kaunis lakka! Ja upea tuo aksenttikynsi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitänee ottaa uudelleen tuo leima käyttöön decaleihin - jos vaikka onnistuisin olemaan tuohoamatta sitä :D

   Poista
 2. Itselläni on samainen lakka odottanut vuoroaan jo kohtuuttoman kauan, jokohan viimein se pitäisi saada kynsille asti :D Oikein hienot kynnet olet tehnyt!

  VastaaPoista
 3. Oi ei! Oon vastustanut himoa ostaa tää lakka jo kuukausia! En tiedä pystynkö enää :D Oon koittanut hokea että mulla on jo Lumenen Puron laulu mutta näiden kuvien perusteella se on tosi paljon enemmän sininen tuon Essencen ollessa turkoosi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli pakko googlettaa tuo Lumene, ja kyllä se on ihan erilainen. Siinä on lisäksi (ainakin kuvien mukaan) violettia, kun taas Essencessä on voimakas turkoosi hohde. Et siis pärjää ilman, joten hopi hopi Essence-hyllyille :D

   Poista
 4. Mä en tiäkkö uskalla laitta tätä ihanuutta kynsille, kun pelkään värjäymää :D. Ihan kuin sillä olisi niin kamalasti väliä raksuissa, kun sen voi viilata pois, mutta tää pelko on tunnetasolla, joten minkäs teet! Ihanat kynnet <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä usko värjäävän, jos varautuu hyvin aluslakalla. Mullakin värjäymiä oli ihan minimaalisesti, ja nekin katosvat nopeesti. Ja etkös sä kuitenki vaihda lakkoja usein, joten luultavasti voit huoletta lakkailla :D Kiitos Malle <3

   Poista
 5. Ihanan värinen tuo Rock My Soul ja aivan upea aksenttikynsi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Aika hyvä tuuri kävi, kun Mermaid Curves osottautu tosi samansävyiseksi Rock My Soulin kanssa :)

   Poista