maanantai 22. elokuuta 2016

Black Holo Witch

Ennen kuin päästään käsiksi päivän päätähteen seuraa pieni ilmoitusluontoinen asia. Blogin postaustahti on ollut vähän epäsäännöllinen viime aikoina, mutta nyt yritän pitää säännöllisen tahdin yllä. Postauksia tulee julki kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja torstaisin. Tykkäsin kyllä vanhasta mallista (kolme postausta per viikko), mutta multa varmaan loppuisi materiaali sillä tahdilla. Tällä tahdilla siis mennään ainakin nyt toistaseksi. Jatkosta infoan sitten, kun tiedän tarkemmin :)

Mutta nyt! Saanko esitellä: Black Holo Witch.


Hankin kesän alussa kaksi lakkaa Simply Nailogicalin ja F.U.N Lacquerin kokoelmasta, ja vihdoin blogiin pääsee kokoelman musta kaunokainen. Suosittelen katsomaan Cristinen esittelyvideon kokoelmastaan, koska sen perusteella myös minä sorruin ostamaan lakkoja. Ja totta kai haluan laittaa vahingon kiertämään.

Black Holo Witchissä on mustia hologlittereitä kirkkaalla pohjalla, ja parhaan peittävyyden saa töpöttelemällä glitterin meikkisienellä kynsille. Tein Cristinen ohjeiden mukaan, eli lakkasin ensin kerroksen normaalisti, sitten töpöttelin miekkisienellä peittävyyden saamiseksi ja lopuksi lakkasin vielä yhden kerroksen glitteriä kynsille. Päällyslakkaa tarvitsi ehdottomasti kaksi paksua kerrosta, jotta pinnasta sai tasaisen.


Halusin tehdä Black Holo Witchin kaveriksi hopeapohjaiset aksenttikynnet, joten laitoin nimettömiin ja pikkurilleihin Ciatén hopeaa hologlitteriä samalla töpöttelytekniikalla kuin mustaakin glitteriä.

Leimasin Born Pretty Storesta testiin saamasta laatasta sulkakuviot hopean glitterin päälle. Laatta ei toiminut ihan niin skarpisti kuin muut kokeilemani BP-laatat, mutta ei leimausjälki silti hirmu huonolta näytä. Väritin sulat vielä OPI:n Sheer tintseillä niin, että sulkiin tuli liukuväri. Sheer tintsit on kivan ohuita, minkä takia holokimallus näkyi myös niiden alta.


Mun oli pakko siirtyä ulos kuvaamaan kynsiä, koska päivänvalolamppujen alla hologlitter ei näyttänyt miltään. Suorassa auringonpaisteessa taas...


Viihdyin näillä kynsillä varmaan viikon, ja koska glitteriä ja päällyslakkaa oli niin reilusti, ei lakkaus edes lähtenyt pahemmin kulumaan. Näillä juhlin myös tämän vuoden juhannusta, koska aikaa ei ollut tehdä uusia kynsiä. Tykkäsin näistä kuitenkin niin paljon, ettei haitannut katella pidempään! Tuun jatkossa varmasti vielä toteuttamaan samantyylisiä aksenttikynsiä.


Black Holo Witch on niin hieno, että se luultavasti pääsee vuoden parhaisiin lakkoihin. Oon aika varma siitä.

Muita Black Holo Witchiin ihastuneita?


F.U.N Lacquer - Black Holo Witch
Ciaté - Confetti
Essence - Stamp Me! Black
OPI - Don't Violet Me Down
OPI - I'm Never Amberrassed
OPI - Be Magentale with Me
OPI - I Can Teal You Like Me


Leimauslaatta on saatu testiin Born Pretty Storesta. Koodilla 2UG10 saa 10% alennuksen tuotteista. E hyödy linkeistä tai koodin käytöstä.

14 kommenttia :

 1. Jestas miten täydelliset glitterpommit!! ♥___♥ Sinä se osaat.. ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Hologlitter vaan toimii <3

   Poista
 2. Todella kivat! Musta holonoita on kyllä mahtavan näköinen lakka. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, holo tulee mustissa glittereissä niin hyvin esille, etten usko hetkeen törmääväni yhtä upeaan hologlitteriin!

   Poista
 3. itken kohta, mulla ei vieläkään oo näitä FUNeja ! on kyllä ihanat kynnet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palkkapäivä voi muuttaa asian ;) Kiitoksia <3

   Poista
 4. Wau mikä lakka! Ja upeat kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekis mieli laittaa uusiksi lakka kynsille, mut kun kynnet on tällä hetkellä niin säälittävät :D Kiitos Emmi!

   Poista
 5. Ihanat! Sulla muuten on tainnu harvemmin olla mitään hurjaa holo-glitter-lakkausta, mutta ehdottomasti sopii sullekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo on muuten totta, koska mulla on vain muutamia hologlittereitä. Ja niille tosiaan tulee harvemmin tehtyä mitään koristeluja, kun yleensä pidän näyttävää lakkaa ihan yksinään. Näiden lakkauksien myötä tilanne voi muuttua.. :)

   Poista
 6. Apua, on kyllä todella upea lakka! Ja lakkaus kokonaisuudessaankin on huikean kaunis <3 Erityisesti ihastuin sulkien liukuväriin joka on onnistunut tosi hyvin ja sopii lakkaukseen ihan täykysti :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Oon kyllä sun kanssa samoilla linjoilla; erityisesti tykkäsin juurikin sulista ja niiden liu'uista! Mun täytyy tehdä vastaavia jatkossakin :)

   Poista
 7. Mä en kestä näitä glitterpommeja ♥_♥ ne on niin ihania! Mulla kans Black Holo Witch pääsee vuoden parhaimpien lakkojen joukkoon (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. BHW näytti niiin hyvältä myös sun kynsillä! Mun tekisi mieli hankkia vielä Holo Queen tästä kokoelmasta, mut saa nyt nähdä. Nämä ovat kyllä ihan omaa luokkaansa ♥

   Poista