maanantai 1. elokuuta 2016

OPI Ystävämyynti 2016

Pitkästä aikaa pääsin Lahdessa järjestettyyn OPI:n ystävämyyntiin. Lahdessahan ystävämyynnit järjestetään OPI:n maahantuojan bm Internationalin tiloissa. Tänä vuonna ystävämyynti oli vähän pettymys, koska ei siellä ollut hirmu hyviä tarjouksia ja lakkavalikoimakin oli mitä oli. Lisäksi lakat olivat hirveän erottuneita, kun olivat tietenkin olleet varastossa pitkään. Joistain sävyistä sai oikein etsiä yksilön, jonka sai ravistamalla vielä hyväksi.

Löysin mä silti kolme pitkään haluttua lakkaa. Tämän vuoden tarjouksena oli kolme lakkaa 20€ tai yksi lakka 7€. Onhan tuo ihan hyvä tarjous, muttei läheskään edellisten ystävämyyntien tasoa. Kaipaan niitä aikoja, kun 20 eurolla sai neljä tai jopa viisi normaalikokoista lakkaa!


Hawaii-kokoelman nude Do You Take Lei Away? oli selvä valinta. Lisäksi Brazil-kokoelmasta jäi pari vuotta sitten kummittelemaan pari sävyä mieleen, joten nude Don't Bossa Nova Me Around ja korallinoranssi Toucan Do It if You Try valikoituivat kolmen joukkoon.

En löytänyt kuvaa pelkistä lakoista, joten yllä olevassa kuvassa näkyy muutkin päivän ostokset: NYX:n minttuinen luomiväri turkoosilla shimmerillä sekä soft matte lip cream sävyssä 06 Istanbul. Rakkautta molemmat!

Koska viime postauksessa mainitsin yksiväristen kynsien olleen keväällä kova juttu, myös näistä lakoista mulla on swatchit.


Toucan Do It if You Try on Brazil-kokoelman oranssimpi koralli. Kokoelman Live.Love.Carnaval on selkeästi enemmän punaiseen taittava kuin tämä. Mä itse asiassa toivoin, että tää ei olisi näin oranssi. Pullossa lakka on vielä kiva, mutta kynsillä selkeästi tummempi ja oranssimpi. En nyt sitte tiedä, onko tää enää niin kiva, mutta ehkä mä annan vielä toisen mahdollisuuden :)

Koostumus oli melko paksua enkä saanut levitettyä lakkaa tasaisesti kahdella kerroksella, joten lisäsin vielä kolmannen. Kaksi kerrosta riittää kyllä peittävyyteen.


Don't Bossa Nova Me Around on esiintynyt niin monesti eri blogeissa, että olihan mun pakko saada se myös itelleni. Tosi kaunis kylmä, vähän vaaleanpunaiseen taittava nudesävy. Lakkasin tätä kolme kerrosta, mut en enää muista, miksi en ollut kahteen tyytyväinen.


Do You Take Lei Away? on lämpimähkö beige nude. Just sellanen luottosävy.

Uskon, että tämä peittäisi hyvin kahdella kerroksella, mutta mulle näköjään sattu maanantai-kappale, koska suti on huomattavasti pienempi kuin OPI:n lakoissa yleensä. Alla havainnollistava kuva.


Ero ei näytä suurelta, mutta siltä se kyllä tuntuu. Sudin kanssa kuitenkin tulee hyvin toimeen, joten en lähtenyt valittamaan asiasta. Lakkaaminen tuntui oudolta, kun on tottunu normaaliin OPI-sutiin :D

Vertailukohteena on saman merkin Don't Pretzel My Buttons, jonka muuten osottautui tosi samansävyiseksi. Ihan täydelliset dupet ei ole kyseessä, mutta ero on kyllä niiiiin pieni, että tuskin olisin uudempaa ostanut, jos olisin tiennyt. Sävyero on kuitenkin sen verran näkyvä, että erotan lakat toisistaan katsomatta nimeä.


Enhän mä oikeasti molempia tarvitsisi, muttakun.. Täytyy vielä miettiä asiaa järkevästi, jos se  nyt edes onnistuu. Pretzel on kuitenkin ollut mun käytetyin nudesävy, joten ei Do You Take Lei Away? ole täysin turha olla olemassa.. :)

Semmosia sävyjä tällä kertaa. Seuraava postaus mennään vielä yksivärisillä kynsillä, mutta voin jo paljastaa, että on muuten kyseessä sellanen ihanuus, jota etin useemman vuoden!

8 kommenttia :

 1. Brazil-OPI:t olivat hyviä hankintoja ehdottomasti - nam! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Brazil on ehdottomasti OPI:n paras kokoelma; löytyy siitä useampi lakka näiden lisäksi :)

   Poista
 2. Oooh hyviä löytöjä! Tosi outo homma muuten ton sudin kanssa, en oo huomannut ennen, että olisi ollut useamman kokoisia. Btw Don't Pretzel My Buttons <3 Melkein pääsi mun kaikkien lakkojen top-5:seen! Niiin lähellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon vahvasti maanantaikappaleeseen, koska mun 80 OPI:sta tää on ainoa poikkeus.
   Ah, Pretzel on huippu! En mä varmaan voi luopua tuosta DYTLA:sta, koska tarviin Pretzelille seuraajan :)

   Poista
 3. yllättäen nudea :D herkkulakkasia, nuo Brazilit voisin omaankin laatikkooni huolia ! ja Istanbul <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, meinasin ottaa kaikki kolme lakkaa nudesävyjä, mut vaihdoin vielä viimein tukaaniin :'D
   Istanbul on mun ikisuosikki - kiitos sun! <3

   Poista
 4. NYX:n huulimeikit on parhautta ja Bossa Nova on mun yks lemppari nude :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kans NYX:n huulimeikeistä, mutta ärsyttää tosi paljon, kun jatkuvasti myydään "ei oota".
   Bossa Nova pitää saada pian uusiksi kynsille, jos tällä kertaa onnistuisin väsäämään sille koristelut :)

   Poista