torstai 1. syyskuuta 2016

How Deep Is Your Holo?

Osa on varmastikin kuullut Facebookissa vaikuttavasta Kynsiblogit-sivusta, joka kokoaa yhteen joukon suomalaisia kynsiblogeja. Sivusta tykkäämällä voi helposti seurata useampaa blogia ja selata uusimpia kynsipostauksia. Myös tämä blogi on menossa mukana, joten blogin kynsiaiheiset postaukset näkyvät siellä. Tervetuloa tykkäämään ja seuraamaan - tai liittymään blogin kanssa mukaan!

Tältä blogilta löytyy myös ihan omat Facebook-sivut täältä. Tykkäämällä näkee uusimmat postaukset sekä välillä jotain extrajuttuja, kuten esimerkiksi uusimpia ostoksia.

Alkuinfon jälkeen päästään vihdoin päivän tärkeimpään juttuun, nimittäin maanantaina lupaamiini Hanko-kynsiin! Mikäli kesäreissustamme tehty postaus on jäänyt väliin, löytää sen tämän linkin takaa. Suosittelen katsomaan, mikäli Hanko ja rannikkoseutu kiinnostaa :)


Kynsille pääsi toinen F.U.N Lacquerin ja Simply Nailogicalin yhteistyökokoelmasta hankkimani lakka. How Deep Is Your Holo?:n nähtyäni tuli heti pakko saada -reaktio, koska siniset lakat ovat mun heikkous. Vielä kun kyseessä oli kunnon sininen hologlitter, en vaan voinut ohittaa sitä.

How Deep Is Your Holo?:n laitoin kynsille samalla tekniikalla kuin aiemmin esittelemän Black Holo Witchin. Eli ensin kerros glitteriä lakattuna, sitten meikkisienellä töpöteltynä peittävä kerros ja lopuksi lakattuna vielä yksi kerros. Päällyslakkaa tarvitsi ehdottomasti kaksi kerrosta tasaiseen pintaan.


Vasemman käden nimettömän ja oikean käden keskisormen lakkasin Zoyan Levillä, joka on uusimpia Pixie Dusteja. Kokoelmassa oli pari muutakin houkuttelevaa tekstuuria, mutta tyydyin lopulta näin aluksi Leviin, koska multa puuttui kultainen tekstuuri ja Zoyan lakat eivät myöskään ole halvimmasta päästä. Levi oli hyväkäytöksinen tekstuuri Zoyan kapeasta sudista huolimatta. Kynsillä on muistaakseni kaksi kerrosta.

Levin päälle asettelin RockNailStar-merkkisiä kynsivinyylejä, joita ostin muutaman arkin CesarsShopista. Ajattelin aalto- ja kalakuvioiden sopivan loistavasti lomakynsiin, ja sopivat vinyylit löytyi Mermaid-arkista. Ensin asettelin aaltokuvion ja töpöttelin kärkeen meikkisienellä glitteriä. Sen jälkeen laitoin kalakuviolle reunat ja töpöttelin kuvion täyteen glitteriä. Vinyyleillä tuli yllättävän hyvää jälkeä, vaikka pohja oli epätasainen ja käytin kuvioiden täyttöön glitterlakkaa. Jos kerta näin hyvän lopputuloksen sai hieman haastavalla lakkaydistelmällä, en malta oottaa vinyylien testaamista cremelakoilla.


Näistä tuli täydelliset lomakynnet rannikolle! Aurinkokuvat on muuten otettu Hangossa rannalla, mistä johtuen sormissa on hiekkaa ja kynsissä näkyy pari naarmua lakkauksen oltua jo muutaman päivän kynsillä. Kattokaa mielummin, kuinka meri välkehtii kynsien kanssa kilpaa yllä olevassa kuvassa :)F.U.N Lacquer - How Deep Is Your Holo?
Zoya - Levi

RockNailStar-vinyylit - Mermaid

10 kommenttia :

 1. Wau mikä lakka, mäkin haluan tollasen!! Oot tehny aivan upeat lomakynnet! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitte vaan Cesarsille tilausta menemään ;) Kiitos paljon!

   Poista
 2. On kyllä ihan hullun hienot, onnels mäkin just hommasin tän FUNin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Joo huomasinkin sun ostospostauksesta tämän! Hyvä, kun päädyit hankkimaan - ja oli sulla vaikka kuinka muitakin tosi kivoja ostoksia :)

   Poista
 3. Voi jestas miten upeat! Niin ihanan säihkyvät ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3 Hologlitter on ihan ehdoton kesään!

   Poista