maanantai 19. syyskuuta 2016

Liuku epätäydellisillä leimoilla

En kaipaa tällä hetkellä mitään muuta niin paljon kuin mun pitkiä, kulmikkaita kynsiä. Vaikka lyhyitä kynsiä voi lakata yhtä lailla kuin pitkiäkin, mulla ei ole intoa edes koristella mun pyöreitä nysäkynsiä. Neliökynnet on vaan niin mun juttu, että en varmaan voi enää toiste vaihtaa niistä pois. Onneksi mulla on vielä parit vanhat lakkaukset varastossa, joten tänään ei tarvitse katella ei-niin-kivoja kynsiä.


Näihin lakkauksiin sain inspiraation kynsimiitistä saamistani Essieistä. Pedal Pushers ja Mint Candy Apple näyttivät tosi kivoilta vierekkäin, joten olihan ne pakko saada samaan lakkaukseen. Lakkasin kynsiin ensin kerroksen Mint Candy Applea, jonka päälle tein liu'un. Värien liukumista helpottamaan laitoin tummanharmaan ja mintun väliin Flormarin vaaleanharmaata. Liu'usta tuli kiva - varsinkin, kun lisäsin päälle Essencen holotopperia!


Halusin leimata kynsiin valkoisella jotakin. Valitsin pitsikuvion, koska BPL-030 oli vielä testaamatta, ja sain sen jo joskus alkukeväästä testiin. Laatan pitsikuviot ovat tosi isoja, mikä toki on isokyntiselle hyvä asia, mutta mä olisin toivonut pienempiä kuvioita. Toisaalta tällaiset reilummat kuviot eivät peitä alla olevaa lakkaa liikaa, joten näissäkin lakkauksissa liuku ja hologlitter näkyivät selkeästi leimoista huolimatta.

Ilmeisesti näissä BPS:n suorakulmaisissa laatoissa on vieläkin liikkeellä huonompia kappaleita, koska omani ei saa mitään huippuarvosteluja. Urat on kaiverrettu epätaisaisesti, minkä seurauksena skrapalla vetäessä joihinkin kohtiin jää lakkaa sopivasti, mutta paikoitellen lakkaa lähtee liikaa skrapan mukana. Mun käyttämä kuvio toimi vielä kohtuullisesti, mutta kuten kuvistakin näkee, leimausjälki ei ole niin voimakas ja tarkka.


Kaikesta huolimatta pidin lakkauksesta ihan possuna. Värit toimivat hyvin yhdessä, ja kokonaisuuskin onnistui epätäydellisistä leimoista huolimatta. Vielä pitää siis metsästää täydellistä pitsileimalaattaa; mistähän sellaisen löytäisi?


Ei  muuta kuin kivaa alkanutta viikkoa kaikille! :)


Essie - Mint Candy Apple
Essie - Pedal Pushers
Flormar - WL03
Essence - I ♥ Magic
Essence - Stamp Me! White


Leimauslaatta on saatu testiin Born Pretty Storesta. Koodilla 2UG10 saa 10% alennuksen tuotteista. En hyödy linkeistä tai koodin käytöstä.

24 kommenttia :

 1. Tuo väriyhdistelmä on jotain rakkautta ♥ Välittömästi tuli mieleen mun yhdet leopardikynnet vuoden takaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun mainitsit, niin muistanki ne sun ihanat leopardikynnet! Minttu ja harmaa vaan toimii :)

   Poista
 2. Tajunnanräjäyttävän upeat! Ihan täydellinen yhdistelmä <3

  VastaaPoista
 3. Ää mä en kestä, kun on niin ihanat kynnet taas! Sä osaat yhdistellä tosi hyvin tällaisia erikoisen värisiä lakkoja ja lopputuloksesta tulee ihana!

  Harmi, että sulle osui huono laattaa. Musta täydellinen pitsilaatta on Pueenin Lace Blossom :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos hurjasti, Neilikka! ^^

   Arvaa vaan, kuinka kauan oon himoinnu Lace Blossomia! Se kyllä on täydellinen. Joo, pitää hommata heti, kun rahatilanne sallii :)

   Poista
 4. Mahtavat, tykkään! Mun mielestä näihin sopii vähän tommonen hailakampi leima, vaikka tiedän kyllä tunteen, kun huonosti toimiva laatta harmittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo on kyllä totta, että tällasiin hemppiksiin sopii hailakkakin leima :)

   Poista
 5. Oi kun ihanat! Näistä tykkäisin myös omilla kynsillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Sun täytyy kehitellä jotain tällä väriyhdistelmällä :)

   Poista
 6. Aivan täydellinen väriyhdistelmä! Upea lakkaus :)

  VastaaPoista
 7. Otsikon perusteella odottelin melkein jo jotain katastrofikynsiä, mutta leimojen epätäydellisyydellä että tässä kokonaisuuden harmoniassa oo kyllä mitää sananvaltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun oli pitkästä aikaa vaikea keksiä otsikkoa, joten se tosiaan voi antaa vähän väärän kuvan :D Halusin sillä lähinnä viestiä leimauslaatan epätoimivuutta. Mutta kiitoksia! :)

   Poista
 8. Todella kauniit ja miten noi sopiikin näin hyvin yhteen, sanoisin että upeat!

  VastaaPoista