torstai 29. syyskuuta 2016

Winter + messuarvonta

Picture Polishin Winter on ollut mielessäni sen julkaisusta asti. Ensin ihastuin syvästi pullossa oleviin lumihiutaleisiin, koska kaikki lumihiutalejutut on vaan niin ihania. En uskonut tarvitsevani lakkaa pelkästään pullon takia, mutta nähdessäni kuvia lakasta yhä uudelleen ja uudelleen, tykästyin jollain tapaa myös sävyyn. Niinpä viime Cesarsin tilauksessa Winter päätyi vihdoin luokseni. Keskellä kesää. Mutta ei ainakaan kaduttanut.


Winter pelitti loistavasti kahdella kerroksella. Uuden lakan kaveriksi otin kokeiluun myös uuden leimauslaatan - sekä mulle uuden laattamerkin. Löysin upean, MadamLuckin suunnitteleman, Bundle Monsterin laatan Kynsikoristekirppikseltä. Ihastelin laattaa jo sen ilmestyessä, joten kävi mieletön tuuri, että ehdin napata laatan ajoissa kirppikseltä. Parhaat leimauslaatat nimittäin menevät kirppiksellä yhdessä hujauksessa.


Mun täytyy kuitenkin moittia BM-XL207-laattaa siitä, että tiiliseinäkuvio on tungettu niin täyteen muita kuvioita, ettei sitä saa leimattua kokonaisena kynsille. Niinpä jouduin tekemään myös tiiliseinästä leimadecalit, vaikkei kynteni olleet edes pitkät. Kaksi tiiliseinän suikaletta ei ihan riittäneet kynsilleni, mutta graffitit tuli sopivasti keskelle kynttä peittämään tyhjän tilan.

Valitsin graffitikuvioista "Polish"-tekstin sekä kaatuneen lakkapullon, jotka väritin China Glazen neonlakoilla. Vihreä ei ikävä kyllä erottunut ihan niin hyvin valkoisista leimoista kuin pinkki. Tykkäsin silti kynsistä, vaikka ne olivatkin aivan jotain muuta, mitä mulla on totuttu näkemään. Ja tuota leimauslaattaa tullaan ehdottomasti näkemään vielä!Picture Polish - Winter
Essence - Stamp Me! White
China Glaze - Flip Flop Fantasy
China Glaze - Grass is Lime Greener

Bundle Monster - BM-XL207

Sitten vielä messuasiaa! I love me -messut lähestyvät, ja oon myös tänä vuonna mukana bloggaajana. Pyörin messuhallissa näillä näkymin perjantaina, koska lauantai menee häissä ja sunnuntai varmaan väsyneenä palautuessa. Messut järjestetään siis 21.-23.10. Helsingin Messukeskuksessa. Nähdäänkö siellä? :)

Ja nyt se paras osuus: mulla on teille arvottavana kaksi lippua messuille! Yksi lippu oikeuttaa kertakäyntiin messuilla, ja voittaja saa kaksi lippua. Arvonta tapahtuu tällä kertaa Instagram-tililläni (@theyellownails), jonne pääset tästä linkistä. Arvonta on siis avoin kaikille Instagram-seuraajilleni, ja aikaa osallistua on viikko eli torstaihin 6.10. asti. Tarkemmat ohjeet löytyvät Instasta, joten pian sinne osallistumaan, jos mielii messuille päästä!

12 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Asenne kuvaa sanana tuota laattaa loistavasti!

   Poista
 2. Aijaijai, ihan mahtavat! ♥ Huikeat decalit oot väkertänyt, pointsit kärsivällisyydestä! Mä en varmaan jaksaisi yhdistää kolmea leimaa yhtä kynttä varten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena ♥ Mä en suostunut perääntymään suunnitelmasta, kun huomasin leiman pienen koon, joten en voinut muuta kuin tehdä :D Melko vaivatonta oli, koska tiilikuviota ei tarvinnut värittää!

   Poista
 3. Onpas makeet kynnet, tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sonne! Voisin hyvin kuvitella tällasen lakkauksen sullekin :)

   Poista