maanantai 24. lokakuuta 2016

Essence-lanseeraus

Ette voi kuvitellakaan, kuinka innoissani olin, kun sähköpostiini tuli kutsu Essencen lanseeraustilaisuuteen.


Essence oli mulle jo ennen viime keskiviikkoa hyvin tuttu merkki. Valikoimasta on löytynyt monia luottotuotteita, ja halvan hinnan vuoksi uusiakin juttuja kehtaa kokeilla. Suuri plussa siitäkin, että merkki on levinnyt laajasti Suomeen - jopa meidän läheltä löytyy kahden metrin myyntipiste! Ja uskokaa kun sanon, että se on jo jotain.

Essence on ollut Suomessa aika tarkalleen kaksi vuotta, mutta merkin lanseeraus tapahtui vasta nyt. Syynä on se, että ensin halutaan levittäytyä kauppoihin ja sitten vasta lanseerata merkki, kun tuotteita on kattavasti saatavilla.Lanseeraustilaisuus järjestettiin Tapahtumahotelli Huoneessa, joka sijaitsee Länsisatamassa, Helsingissä. Huone on täynnä eriteemaisia huoneita, joita voi vuokrata esimerkiksi juhliin tai polttareihin. Essencen tilaisuus oli täysin valkoisessa huoneessa, joka oli somistettu pinkillä. Ihan tosi viihtyisä paikka!


Paikalla oli suoraan Saksasta Essencen edustajia, jotka kertoivat Essencen historiasta, ideasta sekä suosituista tuotteista. Lisäksi meikkitaiteilija Eevaleena Liedes kertoi suosikkituotteistaan ja näytti, miten niitä voi käyttää.Monet ihmettelevät vieläkin, miksi Essencen tuotteet ovat niin halpoja. Suurimpana syynä on se, että rahat käytetään mielummin hyvälaatuisiin tuotteisiin kuin massiivisiin mainoskampanjoihin. Sana edullisista ja hyvistä kosmetiikkatuotteista liikkuu puskaradionkin kautta, mikä on toiminut Essencen kohdalla loistavasti. Miksi muuten voitaisiin puhua Essencestä yhtenä Euroopan suosituimpana kosmetiikkamerkkinä?Tuotteiden testaamisen lisäksi myös kynnet olisi saanut käydä lakkauttamassa. Taisi kuitenkin kaikkien huomio kohdistua enemmän täyteen kaksimetriseen Essence-hyllyyn..Ja  kyllä muuten oli hyllyillä tungosta, kun itselle mielenkiintoisia tuotteita sai kerätä kassiin vapaasti. Multa jäi pari kiinnostavaa tuotetta saamatta, mutta silti tuli hyvä saalis kerättyä. Koitin tosin miettiä järkevästi, koska en halunnut mitään turhaa, joka jäisi sitten käyttämättä. Huulituotteiden kohdalla saatoin kuitenkin vähän villiintyä..

Saatiin mukaan myös goodie bagit, joissa oli valmiina tosi kivoja uutuustuotteita. Esittelen kassin sisällön toisessa postauksessa, johon laitan myös haalimani tuotteet. Stay tuned!


Tilaisuus oli oikein onnistunut, joten suurkiitos järjestäjille sekä Nora Soinille kutsusta! Postauksen hienot kuvat on ottanut Janica Lönn, jolle myös suuret kiitokset. Oon vieläkin ihan täpinöissäni siitä, että pääsin mukaan! Onnellinen bloggaaja kiittää ja kuittaa :)


10 kommenttia :

 1. Hienoja kuvia ja kiinnostava postaus. Käyn melkeen joka kerta kylillä käydessäni hipelöimässä Essencen pisteen läpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvista kiitos Janicalle!
   Joo, Essence-hyllyt tulee aina katottua, vaikka ei mitään tarvitsisikaan :)

   Poista
 2. Tosi mukavalta tilaisuudelta kuullosti ja kiva, että täällä Suomessakin tälläinen järjestettiin. Mielenkiinnolla luen kaikki nämä Essence-postaukset, jos sieltä vaikka ilmaantuisi jotain must have -tuotteita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon aina kateellisena katellu Essencen snäpistä, kun sinne on kuvattu bloggaajailtoja. Ihanaa, kun Suomeenkin tuli tällainen tilaisuus!
   Huomenna tulee sitten postaus tuotteista, joiden joukossa on mun suosikkeja. Must have -varoitus jo ennakkoon :D

   Poista
 3. Voi miten kivalta kuulostaakaan! ♥ Mulle kävi niin, että unohdin kutsussa olleen VP. maininnan ja ilmoittautuminen sitten jäi tekemättä. Enhän mä sitä tajunnut kuin vasta liian myöhään :/ Kiva kuitenkin lukea tilaisuudesta muiden blogeista, pitää pian päästä Essence-hyllylle penkomaan kun nää aiheuttaa niin vastustamatonta shoppailuhimoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Miten sä pystyit unohtaa? Mä vastasin siihen kutsuun heti :D
   Odota vaan huomista postausta - saatat saada lisäsyitä lähtee Essence-ständille shoppailee!

   Poista
 4. Ihana, herkullinen lanseeraustilaisuus! <3 essence on aivan ihana merkki, valikoimasta löytyy niin paljon aarteita edullisesti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkullinen on hyvin kuvaava sana! Jep, Essence on pelastus opiskelijan/työttömän budjetilla elävälle, kun oikeasti parilla eurolla voi saada huippulaatua :)

   Poista